умопомрачително!!!!!!
..... точно се сетих,че с Мъжж не сте ник'ви приятели
мозговишката:lol:ъхъ нещо подобно еRemmivs написа:мхм
качвахме с дечките мг към тевното
писал съм
валеше дъжд на места град по камънака пред забравих й името порта
и гърмеше възхитително
тук искам да пусна три песни на висоцки
Здесь вам не равнина
Песня о друге
Скалолазка
ама е в ограничено количествоPiqndurnik написа:Отдавна не сме ходили. Не помня вече през лятото или през есента ходихме последно.
Каква бира има само по хижитееееее.
мда....па после си приказваме за "несвършващата глътка вода" , за страхотните Човеци, дето са планинарите....А човешко ли е да изпиеш бирата на изпадналия в нужда планинар и то точно след онуй гадно чистилище преди хижа Плевен?!KENT написа:ама е в ограничено количествоPiqndurnik написа:Отдавна не сме ходили. Не помня вече през лятото или през есента ходихме последно.
един път ходихме на плевен
долу от шосето има стръмна пътека до хижата
час час и нещо
на паркинга срещнахме един от хижата дето слизаше към априлци
сички го питаха как е пътеката, близо ли е хижата
кви са стаите, тинтири минтири дръндрън
аз го питах колко бири има в бара
той знаеше и каза - седем
грабнах раницата на най кекавата мацка
или на най кекавия мац, не помня вече
и изтърчах за 45 минути
другите додоха сле час и половина
познай ко завариха:rotfl24:
и, както са запотени и заморени, от студената бира може да хванат пневмония...Remmivs написа:той го е направил от любов към хората
щото е доктор
и знае че алкохолът е мощна клетъчна отрова
да матросов запуши бирената амбразураRemmivs написа:той го е направил от любов към хората
щото е доктор
сир, пЛевмония се хваща от вируси и бактериисър Айвънхоу написа:и, както са запотени и заморени, от студената бира може да хванат пневмония...Remmivs написа:той го е направил от любов към хората
щото е доктор
Ай ся не се оправдавай...всички знаем, че бирената мая е полезна за кожата и че бирата съдържа витамин В /даже неколко, ако се не лъжа/...KENT написа: оттогава не ходя с много хора
много хора е равно на малко бири
като ин и ян ибаси:lol:
той, Айвъна, е друг животински вид...Той пЛевмония фаща предимно от студена бираKENT написа:сир, пЛевмония се хваща от вируси и бактериисър Айвънхоу написа:и, както са запотени и заморени, от студената бира може да хванат пневмония...Remmivs написа:той го е направил от любов към хората
щото е доктор
или от гъбички, ма тогава ти е .бана майката
а пиво здесь нипричем:-)
невидима заплаха хахахахахаА сметките ти не са правилни-понякога дори един човек може да е сериозна заплаха,когато става дума за бира...Ни мъ гледай ква съм дребна-излоквам 4 поне без да се замисля и за още се оглеждам...![]()
хахахаха и ти си коварна лиса, ай ся къжи че и за черния му дроб сте се погрижили:lol:той, Айвъна, е друг животински вид...Той пЛевмония фаща предимно от студена бира![]()
Айвъне, неслучайно взехме спешни мерки срещу твоята бира последния път
За жалост аз мога да изпия само една-две, щото после трябва да карам на връщане. При това две е само когато има повече от два часа път до колата. Жена ми казва, че си е отшофирала докато беше бременна.windcolours написа:...Ни мъ гледай ква съм дребна-излоквам 4 поне без да се замисля и за още се оглеждам...![]()
Все си мечтаят някой да измисли бира на прах. Иначе рапределяме по раниците и всеки носи. Ние така с един боб - от Мазалат до Соколна ама 11 часа го вървяхме, лошо време, а в Соколна уж сме се обадили за места за спане и гореща боб чорба, ама като пристигнахме - ни места, ни боб. Само четири боба и първите дето стигнахме ги изядохме. Бяхме 22ма.KENT написа:ама е в ограничено количествоPiqndurnik написа:Отдавна не сме ходили. Не помня вече през лятото или през есента ходихме последно.
час час и нещо
и изтърчах за 45 минути
Fairy of the Flowers написа:Все си мечтаят някой да измисли бира на прах. Иначе рапределяме по раниците и всеки носи. Ние така с един боб - от Мазалат до Соколна ама 11 часа го вървяхме, лошо време, а в Соколна уж сме се обадили за места за спане и гореща боб чорба, ама като пристигнахме - ни места, ни боб. Само четири боба и първите дето стигнахме ги изядохме. Бяхме 22ма.KENT написа:ама е в ограничено количествоPiqndurnik написа:Отдавна не сме ходили. Не помня вече през лятото или през есента ходихме последно.
час час и нещо
и изтърчах за 45 минути
тука са С2Н5ОН туристи туристеturist написа:windcolours , те само Кашкавал туристите са такива.
Аз със какви яки планинари и планинарки съм движил - да ти падне шапката.... :)
Тука май повече се говори за кво ши съ върши на масата... Все едно че ше се качите до една хижа и от нея немя да излезете...
Ми преходче, туй-онуй :)
А най-близките празници с дълга почивка са от 2-5 април... За тогава трябва да се планира нещо по-така ;)