Писнаха ми родните производители.
Преди пушех само това. Преди да въведат "европейските нормативи за съдържание". След това всичко стана 1 и също лайно. Единственото дето ми се оказа по вкуса беше Виктори-100 мм. Не, че смърди по-малко ужасно от останалите лайна, но поне не кашлям и цигарата е плътно натъпкана и не се разпада в пръстите.
Но сега при изравняването на цените, ебал съм ги и благоевградските фабрики и "вся осталная сволоч".
През 3-4 месеца ме карат да обикалям по магазините да си намеря "моите" щот ще им прилепят нови бандероли и да изкарат некой лев отгоре.
Отдавна си знаех, че требе да мина на лула.. Ма пробвал съм, нямам това внимание да я поддържам топла. Иначе мириса е кат на Ротманса от преди 10-15 години. Като влезеш някъде и ти замирише на истински тютюн.
Сега няма да е същото- знам. Ма поне да е нещо като хората...вместо смръдливият остатък.
Не, не искам да ги отказвам. Пуша ги сериозно от има няма 7-8 години. Останали са ми 2-3 удоволствия и заради гамените у тая държава не смятам да си сменям тертипа на живот.
Къде?
/п.п. на лични