Айвъна днес май говори без да мисли :)bead_ написа:уф, благодаря... бях дигнала кръвно значи!Remmivs написа:искаше да каже изтупана
Аз предлагам следващия път непушачески да го отупаме
запали 1 цигара и ще го свалиш!bead_ написа:уф, благодаря... бях дигнала кръвно значи!Remmivs написа:искаше да каже изтупана
От само себе си се подразбира, че ще гласуваме :)bead_ написа:на гласуване ли го подлагаш или се подразбира от самосебе си?!?Gaspode написа: Аз предлагам следващия път непушачески да го отупаме
п.п. а по темата за пушенето-непушенето на половинката аз имам една изпитана стратегия. ако някой иска да я споделя...
аз ше викам, ама той ше вика по-силно и надали някой ше ме чуе мене....Gaspode написа:Поне няма ли да викаш за мен? Да чуствам подкрепа нЕкЪк си :)bead_ написа:ти си абсолютно достатъчен да го отупаш!Gaspode написа: Един човек - един глас - моят :)
аз няма да се включвам, ако разрешиш, щот ше стане мътна и кървава и... знаеш, че не си знам силата
Спокойно, не се засягам толкова лесно :–)сър Айвънхоу написа:ама окудкудяка ли света, че си спряла? тръшкА ли се колко ти е тежко и как някой трябва да ти помогне? "погрижи" ли се и някой друг да ги откаже?Ellhnida написа:
Латрево, точно така се чувствах докато пушех. Един прекрасен ден казах стоп, край ... за моя и на близките си радост ....
такива ми ти работи![]()
п.п. извинявай, не се заяждам... просто ми е интересно
Обонянието ми винаги е било остро, почти като на животно. Виж другояче, обаче, стои въпросът с дишането, особено в дълбочина.TerE написа:любопитното е, че само след няколко дни непушене се оказва, че във въздуха има навероятно количество най-различни аромати... все едно преди това си ходил със запушен носБоЕВ написа:Цигарите са смрад и отврат - това ви го казва един бивш двайсетгодишен пушач!
ами, пушенето някак ми притъпява обонянието за други миризми... като не пуша, определено ги усещам по-различно... а пък миризмата на цигари я усещам от километри, имам чувствотоБоЕВ написа:Обонянието ми винаги е било остро, почти като на животно. Виж другояче, обаче, стои въпросът с дишането, особено в дълбочина.TerE написа:любопитното е, че само след няколко дни непушене се оказва, че във въздуха има навероятно количество най-различни аромати... все едно преди това си ходил със запушен носБоЕВ написа:Цигарите са смрад и отврат - това ви го казва един бивш двайсетгодишен пушач!
Една колежка(пушачка), след поредното вдигане на тютюните, влиза в офиса засмяна и казва: Реших проблема с цигарите кардинално. А, ние гледаме такаbead_ написа:...
п.п. а по темата за пушенето-непушенето на половинката аз имам една изпитана стратегия. ако някой иска да я споделя...
О! Когато някой току що си е угасил цигарата направо фунти на пепелник. Гади ми се в такъв момент, гледам да застана възможно по-далеч докато отмине малко време и в същото време си представям какво "ароматно....." съм бил.TerE написа:може би... усещам остро и когато някой е пушил току-що и влиза в помещение, в което не се пушиБоЕВ написа:Димът. Усеща се. Преминава през ноздрите и зарежда с електричесво всяка нервна клетка.TerE написа:...а пък миризмата на цигари я усещам от километри, имам чувството
това имах предвид също, като говорех за изостряне на обонянието и усещането по-ясно и на други миризми... при пушача това усещане за неприятен "тютюнев" аромат май е доста притъпеноБоЕВ написа:О! Когато някой току що си е угасил цигарата направо фунти на пепелник. Гади ми се в такъв момент, гледам да застана възможно по-далеч докато отмине малко време и в същото време си представям какво "ароматно....." съм бил.TerE написа:може би... усещам остро и когато някой е пушил току-що и влиза в помещение, в което не се пушиБоЕВ написа:Димът. Усеща се. Преминава през ноздрите и зарежда с електричесво всяка нервна клетка.TerE написа:...а пък миризмата на цигари я усещам от километри, имам чувството
Гадно е, когато мъж мирише така, но още по-гадно е когато тая воня идва от дъха на жена.
кой се целува сегаEllhnida написа:Не дай си боже да налита и да те целуваБоЕВ написа: Гадно е, когато мъж мирише така, но още по-гадно е когато тая воня идва от дъха на жена.:rotfl24::rotfl24:
погибват още по ефикасноМЪЖжжж написа:Да бе! ДоФтур!KENT написа: кой се целува сега
пренасят се микробиТова не е цигара! ТТова е "ИНДИВИДУАЛЕН ПРОТИВОГАЗ!"
При 700 градуса на връо...сите микроби погибват.
а ти ТОВА прочете ли?МЪЖжжж написа:щот е у период на Флюбеност... после така или иначе ще ме погне с точилката![]()
тва са хипотетични разсъждения /на анестезиран с ракия/ относно неясни емоционални състояния в бъдещето. Не важи пред съда!:blum::blum::blum:сър Айвънхоу написа:а ти ТОВА прочете ли?МЪЖжжж написа:щот е у период на Флюбеност... после така или иначе ще ме погне с точилката![]()
![]()
да бе, да! айде сега... не на мене тия... фанаха те на тесно и бегаш... оти споменуваш съда, м? гузна съвест?windcolours написа:тва са хипотетични разсъждения /на анестезиран с ракия/ относно неясни емоционални състояния в бъдещето. Не важи пред съда!:blum::blum::blum:сър Айвънхоу написа:а ти ТОВА прочете ли?МЪЖжжж написа:щот е у период на Флюбеност... после така или иначе ще ме погне с точилката![]()
![]()