Quo vadis
Quo vadis
В едно изследване, публикувано в Сайънс, авторите са изследвали данни за местонахождението на потребителите на клетъчни телефони, данните са взети от операторите. Анализирайки движението на потребителите, изследователите са открили, че е възможно да се предсказва движението на хората със завидната вероятност от 93%.
http://arstechnica.com/science/news/201 ... e-time.ars
Re: Quo vadis
Да, те са предсказуеми,Remmivs написа:В едно изследване, публикувано в Сайънс, авторите са изследвали данни за местонахождението на потребителите на клетъчни телефони, данните са взети от операторите. Анализирайки движението на потребителите, изследователите са открили, че е възможно да се предсказва движението на хората със завидната вероятност от 93%.
което не може да се каже за хората у нас.
Ден за ден, от място на място, миграция-емиграция, днес са тук- утре ги няма
"Спаси си деня!" - Green Light
- snowprincess
чистене?Gaspode написа:Не издребнявай па ти сяSweety написа: цели 8 часа сън?!
браво! здравословно
(нещо не спя добре напоследък)
Кента вече даде разни тълкувания на тия 8 часа
Ти можеш да си измислиш и други, предполагам
не издребнявам
оптивам да се включа и аз но това явно не ми е по силите
Блажени са бедните духом
Re: Quo vadis
какво за тях? те просто осмислят въпросните 93%, които иначе са рутинаbead_ написа:
те другите 7% са интересни
(поправка по молба на бдителeн читател и ревностен блюстител на математическата точност
Последно промяна от wild_moon на 25.02.10, 16:52, променено общо 1 път.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
точно пък тебе е трудно да не тЕ забелязва човек, ама нейсе!Remmivs написа: закачах се бе
не ми забелязвай
с добро сърце беше
аз съм добро момче
още повече, че дължимите чаши вино междувременно се увеличиха на две. тя лихвата си тече, нали знаеш!
ся кфо шъ се обиждаме на фигура ли?wild_moon написа:точно пък тебе е трудно да не тЕ забелязва човек, ама нейсе!
още повече, че дължимите чаши вино междувременно се увеличиха на две. тя лихвата си тече, нали знаеш!
как пък го каза начи
трябва ли да пиша с повече емотикони, за да е ясно какво казвам егати му и медията
и как се пише според теб с икони, м?
бутилка става ли?
чилийско или австралийско предпочиташ
има и хубави аржентински
юарските нещо не ме грабнаха
френските не са нищо особено
български има супер
За фигури и дума не съм обелвала, освен ако имаш пред вид figures of speechRemmivs написа:ся кфо шъ се обиждаме на фигура ли?
как пък го каза начи
трябва ли да пиша с повече емотикони, за да е ясно какво казвам егати му и медията
и как се пише според теб с икони, м?
бутилка става ли?
чилийско или австралийско предпочиташ
има и хубави аржентински
юарските нещо не ме грабнаха
френските не са нищо особено
български има супер
А и не ставаше дума за мястото, което заемаш във физическото пространство, а в клуПчето
И не съм се обидила или вързала нито за миг, просто към края на работния ден ми е широко около шията и ми остава повече време за да спамя в темите. Някакси вече е време за боулинг, а тоя ден не свършва да му се не види!
Колкото до виното, българските ми пасват най-добре на темперамента.
С две думи филмът не е шведски, а съветски!
И не се заяждам, а само се закачам съвсем дружелюбно и безкористно!
Ае наздраве!
значи ставаме (поне) двама с кукиwild_moon написа:За фигури и дума не съм обелвала, освен ако имаш пред вид figures of speech
А и не ставаше дума за мястото, което заемаш във физическото пространство, а в клуПчето
И не съм се обидила или вързала нито за миг, просто към края на работния ден ми е широко около шията и ми остава повече време за да спамя в темите. Някакси вече е време за боулинг, а тоя ден не свършва да му се не види!
Колкото до виното, българските ми пасват най-добре на темперамента.
С две думи филмът не е шведски, а съветски!
И не се заяждам, а само се закачам съвсем дружелюбно и безкористно!
Ае наздраве!
наздраве!
Къде го пише това за стария неологизъм?snowprincess написа:как "онова" ще припокриваш със спането, за него трябва специално времеKENT написа:
ми...хм
онова:shy:
или се препокрива
със сън
потърсих от де идва "онождам", щото ми заприлича на "онова" и се оказа, че е стар неологизъм - идва от "оно де..."
Panta rhei...
- snowprincess
Порових и аз, но не можах да го намеря.snowprincess написа:някъде в нета, сега не знам дали отново ще го намеря, пишеше, че не е диалект, a неологизъмМнемозина написа:
Къде го пише това за стария неологизъм?:lol::lol:
За сметка на това попаднах на нещо, според което "онождам" има прабългарски произход и се родее с племето оногундури.
Panta rhei...