Пушенето на общестени места
Пушенето на общестени места
Аз съм пушач, но смятам, еч забраната за пушене ТРЯБВА да се въведе.
Подписах петицията, ако желаете - подпишете се и вие.
http://www.zabranetepusheneto.com/koi-sme
Подписах петицията, ако желаете - подпишете се и вие.
http://www.zabranetepusheneto.com/koi-sme
и аз така
ако това ще помогне хората да пушат по-малко, ще се подпиша и 5 пъти
аман от простотиите на Герб
така ли се печелят избиратели - като им съдаваш условия да си сърбат ракийката и да си пушат цигарките
ако мислеха за хората - забраната помага за здравето им, спестява им пари, може евентуално да ги закара във фитнеса или на басейна, или на стадиона и т.н. и т.н. хиляди предимства, които като цяло са в полза на обществото
така ли се печелят избиратели - като им съдаваш условия да си сърбат ракийката и да си пушат цигарките
ако мислеха за хората - забраната помага за здравето им, спестява им пари, може евентуално да ги закара във фитнеса или на басейна, или на стадиона и т.н. и т.н. хиляди предимства, които като цяло са в полза на обществото
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
+1
Благодарим ви за подкрепата на тази петиция!
Е-мейл с текста на петицията беше току-що изпратен от ваше име до Народното събрание, Комисията по здравеопазването в НС, Министър-председателя, Министъра на здравеопазването и групите на парламентарно-представените партии.
Благодарим ви за подкрепата на тази петиция!
Е-мейл с текста на петицията беше току-що изпратен от ваше име до Народното събрание, Комисията по здравеопазването в НС, Министър-председателя, Министъра на здравеопазването и групите на парламентарно-представените партии.
"Спаси си деня!" - Green Light
Подписвайки я мисля и за себе си.latrevw написа:и аз така
Ако съм принудена да ен пуша в заведението, ще пуша по-малко.
Като не мога съвсем да ги спра сама...
- Piqndurnik
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Проблемът е точно в това, че има много МАЛКО кръчми, в които да не се пушиPiqndurnik написа:Когато пушех, не влизах в кръчми, дето не се пуши.
и където пушачите да НЕ влизат
Толерантна съм към пушачите, но не искам дробовете ми да заместват пречистващите инсталации на заведенията

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
АВе написа:На мен ми е все тая.
Ако се забрани пушенето на всички и всякакви обществени места, ще си отворя собствена кръчма, която няма да е "обществено място", а частен клуб. И ще е само за пушачи.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе моята идея е да не мога да пуша в кръчмите.frisky lioness написа:Проблемът е точно в това, че има много МАЛКО кръчми, в които да не се пушиPiqndurnik написа:Когато пушех, не влизах в кръчми, дето не се пуши.
и където пушачите да НЕ влизат
Толерантна съм към пушачите, но не искам дробовете ми да заместват пречистващите инсталации на заведенията
Така ще пуша аз по-малко...
Давам толкова пари, пречат ми, намалила съм ги много, защото по принуда в бачкането не се пуши.
Но ми е зверски трудно да ги спра
Re: Пушенето на общестени места
аз пък викам да се забрани на обществени места също така носенето на:
300 лв. кеш, привързани с ластик
8 сантима цикламени нокти
в-к галерия
зюмбюл, увит в целофан
вратовръзка педя над колана
приемам и други предложения
в-к галерия
зюмбюл, увит в целофан
just perfect
bead_ написа:аз пък викам да се забрани на обществени места също така носенето на:
в-к галерия
зюмбюл, увит в целофан
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Носенето на бели чорави от мъже, особено ако са с панталон-ЧЕРЕН:shocked:bead_ написа:аз пък викам да се забрани на обществени места също така носенето на:
в-к галерия
зюмбюл, увит в целофан
Обувки с анцунг
Чорапи със сандали и още по-зле с джапанки

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
тва малко джапан-култура ми идваfrisky lioness написа:
Чорапи с джапанки
just perfect
Взимам те. (Като му дойде времето)сър Айвънхоу написа:АВе написа:На мен ми е все тая.
Ако се забрани пушенето на всички и всякакви обществени места, ще си отворя собствена кръчма, която няма да е "обществено място", а частен клуб. И ще е само за пушачи.моля те, батееее... зЕми ме у твоя клуб!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Piqndurnik
- Piqndurnik
Смисълът е, да могат "отговорни другари" да могат да изнудват собственика на кръчмата.
Сещам се за едни ебавки тук по радиото... Звънят в някакът фитнес клуб:
- Обаждаме се от пожарната. В обявата ви пише че изгаряте мазнини. Имате ли разрешително за изгаряне на мазнини?
Отсреща някой почва да мънка...
- Обаждаме се от пожарната. В обявата ви пише че изгаряте мазнини. Имате ли разрешително за изгаряне на мазнини?
Наздраве 
- Nejimaki-dori
Стига с т'ва пушене..
По-добре да забранят алкохола
Приемането на абсурдни закони да забранят.
С две ръце съм ЗА задължителната вентилация.
Искам и да се забранят, сградите чиито прозорци не се отварят!
Ако някой е загрижен за здравето ни, то ...да забранят вноса и производството на тютюн, алкохол и боклучави храни.
По-добре да забранят алкохола
Приемането на абсурдни закони да забранят.
С две ръце съм ЗА задължителната вентилация.
Искам и да се забранят, сградите чиито прозорци не се отварят!
Ако някой е загрижен за здравето ни, то ...да забранят вноса и производството на тютюн, алкохол и боклучави храни.

- Глас в пустиня
Показателно и поучително - ограничаваш правата на другите, защото сама не можеш да се ограничиш - показателно!pocti_bezobidna написа:
Бе моята идея е да не мога да пуша в кръчмите.
Давам толкова пари, пречат ми, намалила съм ги много, защото по принуда в бачкането не се пуши.
- сър Айвънхоу
.БоЕВ написа:Показателно и поучително - ограничаваш правата на другите, защото сама не можеш да се ограничиш - показателно!pocti_bezobidna написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Piqndurnik написа:Смисълът е, да могат "отговорни другари" да могат да изнудват собственика на кръчмата.

- frisky lioness
- Обратна връзка:

и да се спазваpocti_bezobidna написа:Аз съм пушач, но смятам, еч забраната за пушене ТРЯБВА да се въведе.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Така.БоЕВ написа:Показателно и поучително - ограничаваш правата на другите, защото сама не можеш да се ограничиш - показателно!pocti_bezobidna написа:
След като ти не се съобрази с молбата ми ДА НЕ МИ НАТРАПВАШ присъствието си, аз ще трябва да си тръгна.
достатъчно проблеми си имам за да се натоварвам одпълнително с негативни емоции.
Значи съм на прав път. Блдря!:-)Piqndurnik написа:Тук точно това стана с много кръчми.АВе написа:На мен ми е все тая.
Ако се забрани пушенето на всички и всякакви обществени места, ще си отворя собствена кръчма, която няма да е "обществено място", а частен клуб. И ще е само за пушачи.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Ей, аз кат одя с децата на м`кдоналдс не пушлявя. Кат ги водя на сладкарница...също не пушлява. В кръчмите, ги не зимам с мен.
Но там дет се пуши, единственото решение си е добрата вентилация. Тогава никой и не усеша /включително и аз/. Щот кат у кръчмата и на мен ми залютят очите...предпочитам да си бегам дОма.
Но там дет се пуши, единственото решение си е добрата вентилация. Тогава никой и не усеша /включително и аз/. Щот кат у кръчмата и на мен ми залютят очите...предпочитам да си бегам дОма.
- windcolours
то у вас същата работа:lol:МЪЖжжж написа:Ей, аз кат одя с децата на м`кдоналдс не пушлявя. Кат ги водя на сладкарница...също не пушлява. В кръчмите, ги не зимам с мен.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ти сЯ недей ропта! Кат е топло времето Фсичко е отворено на 6... Кой те кара да идеш у нас зимъска?!windcolours написа: то у вас същата работа:lol:
И пуша пред теб, щот си толерантна /все още... и точилката ми е тъничка
Аааа, не.pocti_bezobidna написа:
Така.
След като ти не се съобрази с молбата ми ДА НЕ МИ НАТРАПВАШ присъствието си, аз ще трябва да си тръгна.
достатъчно проблеми си имам за да се натоварвам одпълнително с негативни емоции.
Не съм съгласна.
А Боев какво ще го правя - нямаш и идея даже.
Последно промяна от Мнемозина на 25.02.10, 23:32, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Ти хубоУ нИ пушиш У сладкарницата,МЪЖжжж написа:Ей, аз кат одя с децата на м`кдоналдс не пушлявя. Кат ги водя на сладкарница...също не пушлява. В кръчмите, ги не зимам с мен.
ама другите що пушат там?
Много ми е неприятно когато заведа детето да си играе в детския кът на сл.Неделя и като ми е адски трудно да я видя на повече от 2 метра каква беля е направила.
Димът е подобен като този от ефектите на концерта на Българе
"Спаси си деня!" - Green Light