спектакълът
солист Албена Вескова

конят пристига

грандиозно шоу

за Боев

Боев

надиграването

българката

Благодаря - добре изглежда!Нефертити написа:Музикално-танцов ансамбъл Българе
...
Хех - па мноо познавате бе!:lol:

БоЕВ написа: Те живеят в дивно място, там където планината докосва небето, там където започва безкраят!”
Все някога ще.МЪЖжжж написа:БоЕВ написа: Те живеят в дивно място, там където планината докосва небето, там където започва безкраят!”
Да бе... близо до Дунава!
Там еб@си и планините имате!
п.п. Така и не остана време да спра покрай теб и а се нАпием кат хората.![]()
МЪЖжжж написа:Отде жената- оттам и родата.БоЕВ написа: Все някога ще.
Ашладисан на слива, дет викат хората!:winkw:МЪЖжжж написа:Отде жената- оттам и родата.БоЕВ написа: Все някога ще.
наздраве българеееееееееееБоЕВ написа:Ашладисан на слива, дет викат хората!:winkw:МЪЖжжж написа:Отде жената- оттам и родата.БоЕВ написа: Все някога ще.
Наздраве!
БоЕВ, нащу момиче-родопчанче спечели награда за фолклорен албум на годинатаБоЕВ написа:Хех - па мноо познавате бе!:lol:holi_day написа:познах го и без подсказване
Хубаво момче, българче, ама родопчанче. А, аз съм от тия:
„Имало едно време едни достойни, горди и непокорни хора. Има ги и сега. Наричат ги торлаци. ... Те торлаците са вечни, като планината и вярата, и земята българска.”
Благодаря за инфото пропуснал съм това събитие, яко ме е завъртяла службата, та нямам време да се огледам, но ще го потърся.holi_day написа: БоЕВ, нащу момиче-родопчанче спечели награда за фолклорен албум на годината