Без светлини в насрещното

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Без светлини в насрещното

Мнение от Глас в пустиня »

Това е някаква лудост! - www.vesti.bg/?tid=40&oid=2805091

Цитат:
Автомобил с изключени светлини предизвика тази нощ тежка катастрофа в столичния кв. "Младост".

"Ауди", което се движело в насрещното платно, се ударило челно в автомобил "Рено".
.
.
.
По неофициална информация автомобилът, предизвикал тежката катастрофа, е участвал в нелегално автородео.
Знам, знам, скоро бистрихме подобна тема, може даже да се намери някой добряк да даде линк към нея да си сверим кой-какво е писал. Знам също, че самоубиецът убиец има право на лична свобода и избор на поведение, кво от това че пречи и застрашава другите. Просто, моля, да си спестите такива високохуманни мнения в темата ми защото, предупреждавам, няма да им отговарям даже и хич биля няма да ги чета.:mad:
Аватар
latrevw

Re: Без светлини в насрещното

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Знам също, че самоубиецът убиец има право на лична свобода и избор на поведение, кво от това че пречи и застрашава другите.
много се съмнявам, че някой е изказвал подобно мнение в друга тема и в подобна връзка
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Re: Без светлини в насрещното

Мнение от Глас в пустиня »

latrevw написа:
БоЕВ написа: Знам също, че самоубиецът убиец има право на лична свобода и избор на поведение, кво от това че пречи и застрашава другите.
много се съмнявам, че някой е изказвал подобно мнение в друга тема и в подобна връзка
Случвало се е тук да се оправдават и безумци, безумства.
Неф

Мнение от Неф »

"През последните месеци незаконните състезания с коли в столицата са зачестили!"
И не само в тази столица,
в старата също,
и във всички по-големи градове със широки и дълги пътни отсечки,
където могат да развиват свъръхскорости.
И, ако вдигнеш капака на една такава "резачка", просто онемяваш.

Боев, ти да не би да приветстваш този героизъм. Дали нямат други начини за покачване на адреналина тия ...?
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Миналата година един такъв на A96 цунка челно цистерна. За щастие шофьорът на цистерната оцеля. За нещастие, кретенът също - оказа се и добре попил. Магистралата беше затворена два дена, докато оправят настилката. Предполагам, причинителят има да плаща поне няколко века.
Наздраве :cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Piqndurnik написа:Предполагам, причинителят има да плаща поне няколко века.
това у немско... у бугарско може и да го похвалят...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Тва ми е най-големия проблем - никога не знаеш какви говеда има на пътя... освен теб де :bigsmile:

Изображение
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор