Днешната песен
Re: Днешната песен
за настроение днес,Remmivs написа:Много съм хубав
интересен избор,
благодарим.
Един колега ме поздрави за добро утро с "Днес си много хубава". Като тия образи явно
"Спаси си деня!" - Green Light
Това е превода на химна.wild_moon написа:А!? Това да не е химна на клуПчето, пък аз да не съм разбрала досега?
А той е:
Oh, Lord! It's hard to be humble...
не толкова, колкото вас, но благодаряbead_ написа:си много хубав
ps
чудя се дали да пусна и
I'm so pretty, oh so pretty
- snowprincess
и умен...Remmivs написа:Много съм хубав
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
важното да влезе преди това... пък кой какво, защо и как мисли ... мож ли го промени? Влязла била американска подводница в японско море - е - може ли да я извадиш? Кво се косиш тогаваRemmivs написа:също като теб, впрочем
чакай, че ше ни излезе име и ше кажат ей затва са такива статистиките с мъжете и жените
ма
пука ми
да ни излезе
наздраве, друже!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да ви дам кърпичка?Ellhnida написа:Изпревари ме:rotfl24::rotfl24:
PS
Това е защото съм много умен, освен, че съм много красив и сексапилен и с опасен чар.
Както съм казвал и друг път...
и не спира да повтаряRemmivs написа:Да ви дам кърпичка?Ellhnida написа:Изпревари ме:rotfl24::rotfl24:
Да не Ви се развали грима от сълзите, избили от толкова смях?
PS
Това е защото съм много умен, освен, че съм много красив и сексапилен и с опасен чар.
Както съм казвал и друг път...