Един човек - един глас?windcolours написа:добре де,може и явно да е гласуването
Моят!
Я, това е интересно - къде точно до Рилския? Я разкажи, плийзwindcolours написа:Ходили ли сте към Стобските пирамиди? неверотно красиво място! близо е и до Рилския манастир, така че може и 2 в 1.
http://images.google.bg/images?q=%D1%81 ... CBsQsAQwAw
А, за виждане.....нищо не виждам на тема кой къде ще ходи на 3-ти, щото не съм си взела кристалната топкаEllhnida написа:Защо? Виждаш някой да заминава някъде?wild_moon написа:А от тези, които ще си останат в Сф на 3-ти, има ли желаещи да свикаме една сбирка и да пием по едно вино?
СакЪн!wild_moon написа:Виждам, че се разсейвате и почти не реагирате на моята по(д)кана за сбирка и ще си останем със солови наздравици вкъщи, както изглежда...
е, хубава работа....
bead_ написа:аз се очертава да съм на бач навръх националния празникwild_moon написа: е, хубава работа....
т.е. къде?
Благодаря!bead_ написа:повече винаги е повече. чувствай се поканена във великолепната ни компания!Мнемозина написа: Направо ни отсвирихте...
С най-голямо удоволствие ще се уговорим, но май всеки иска да се включи в последния момент и така нямаме идея за колко човека да резервираме все пак.Мнемозина написа:
Затова имам интерес вие да се уговорите, пък аз ако успея в последния момент...
Ами няма как да сме на две места едновременно, иначе идеята е супер и бих се включила с удоволствие, но няма как тоя път....Gaspode написа:Упорито отсвирвате моето предложение за автопоход до Сопот, забелязвам
Аре поне кажете къде ще се гледате след работа - може да долазим вкупом след разходката