Eдно малко Моцартче
Eдно малко Моцартче
или по-точно Моцартка... Почнало детето да свири от 2 годишна - леле, ако беше в Перник, щеше да порка от тази възраст :)
Днес гениите (ако наистина стават такива) се намират далеч по-лесно от преди. Ако имат късмет да са на правилното място :)
http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY&feature=fvw
Днес гениите (ако наистина стават такива) се намират далеч по-лесно от преди. Ако имат късмет да са на правилното място :)
http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY&feature=fvw
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Eдно малко Моцартче
искам да виждам такива новини и по бг тв. и такива майки, които просто да кажат "тя да е щастлива". и такива деца, разбира се!ELBI написа:или по-точно Моцартка...
just perfect
Прекрасна тема ЕЛБИ!
Талантливите деца ...
Нека ги споделим и им се порадваме!
Моето предложение
www.youtube.com/watch?v=5z4PKBNzmuo
Нека ги споделим и им се порадваме!
Моето предложение
www.youtube.com/watch?v=5z4PKBNzmuo
bead_ написа:искам да виждам такива новини и по бг тв. и такива майки, които просто да кажат "тя да е щастлива". и такива деца, разбира се!
това, уви, е извън негениалния ми интелектbead_ написа:познавам няколко души, които по тази логика не бива да стават от леглото
мислех си за човешката популация и кривата на нарастването й в последния век
Последно промяна от Remmivs на 02.03.10, 15:26, променено общо 1 път.
добре е все пак, че този кръг около теб е ограничен...bead_ написа:познавам няколко души, които по тази логика не бива да стават от леглотоRemmivs написа: честотата на намиране на гении не зависи ли и от числеността на източника им
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
гледане на новини по бг тв. вреди на здравето. Освен,когато човек иска по някаква причина сам да не гледа така оптимистично на живота или пък е в състояние, в което даже бг тв не може да му навреди.bead_ написа:искам да виждам такива новини и по бг тв. и такива майки, които просто да кажат "тя да е щастлива". и такива деца, разбира се!ELBI написа:или по-точно Моцартка...
Щастието на майките е в самите тях - винаги цитирам онова изследване в ТЕД, където обясняваха как средностатистически, хора дето са спечелили на лотарията и такива парализирани след катастрофа след като мине година след съответното събитие са еднакво щастливи и нещастни. Щастието не е в гения, в парите, в успеха, а в нас самите. Ама това е друга тема - иначе и аз предпочитам да гледам щастливи хора, а не все врънкащи, недоволни и нещастни и до колкото мога подбирам ... въпреки, че Животът ни слага бая ограничения - това си е друга тема - днес темите са моногамия и таланти :)
това ми бе хрумнало и аз да питам, но ... нека авторката, авторката да отговори...Remmivs написа:уфELBI написа:добре е все пак, че този кръг около теб е ограничен...
сега го разбрах и аз
или поне така си мисля
ма то е щото съм хм
бе защо само легло бе
Re: А
имах предвид простичките планове на майката. тя иска малката да е щастлива.ELBI написа:
Щастието на майките е в самите тях :)
има майки, които биха мечтали за някакви материални измерения на таланта.
и бащи...
just perfect
избиване на комплекси - на нереализирани собствени фантазии и желание да се изфука пред съседката...или да влезе в списание/тивиbead_ написа:имах предвид простичките планове на майката. тя иска малката да е щастлива.ELBI написа:
и бащи...
нещо от рода на "ох...." "е...." "ау...." ....bead_ написа:моля. пък - като... пусни отзиви тукаRemmivs написа:Страхотна идея!!! Благодаря!!!bead_ написа:е, в такъв случай мога да ти препоръчам една екзотична и необичайна за теб сексуална практика: рем, опитай в леглото
Изобщо ме съм съгласна за фукнята, списанието и тивито! ... И за комплексите!!!ELBI написа:избиване на комплекси - на нереализирани собствени фантазии и желание да се изфука пред съседката...или да влезе в списание/тивиbead_ написа:имах предвид простичките планове на майката. тя иска малката да е щастлива.ELBI написа:
и бащи...
Колкото до нереализираност? - До някъде! Има родители, които са искали да научат, д асе запознаят по-отблизо с даден вид материя ... без специални амбиции за кариера ...
разчитат на поколението като му осигуряват съответната материална база, която според тях (родителите) е била основна причина, самите те да не се отдадат на интереса си ...
Е? Е ли това повод да ги обвиниш в комплексарщина и преследване на болни амбиции?
Добре, че не покани и СКС на 3о4о