т.е. леководолазна екипировкаELBI написа:
както цитирах един източник по-горе - максимум до 3 метра...
Eдно малко Моцартче
пак гледаш количествените показатели... все пак идеите ти са истински практични, което е явно само от теоретично познаване на материята - при повечето хора е такаbead_ написа:в случая... на чужд гръб мога да препоръчам дори нещо, равняващо се на 100 тоягиELBI написа:практична си - не отричам!bead_ написа:или просто ще се намъкне в чуждо?ELBI написа:
сега ще купуваш легло?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ако обичаш малко преди това погледни символите на онова висящо етикетче...bead_ написа:ако продължаваш така... съвсем скоро ще трябва да го нося на химическоELBI написа: все пак идеите ти са истински практични, което е явно само от теоретично познаване на материята - при повечето хора е така
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
с такова сиви може собственичката спокойно да попадне във всяко легло... за нуждите на гореспоменатите цели, разбира се - не за друго...bead_ написа:чакай да видяяяя.... хъм....ELBI написа: на онова висящо етикетче...
"име, добро, използвано вече 3о4о години без намек за фриволно поведение от страна на собственичката, да не се глади"
някои са пропуснали пролетното изложение на Долче и Габанаbead_ написа:есента и лятото?!? ти в кой клуб живееш?ELBI написа:
сега са модерни и през есента и лятото - ти в коя година/век живееш?
http://bg-moda.com/%d0%b4%d1%8a%d0%bd%d ... 2-2010-dg/
bead_ написа:братя дьо гонкур никога не са се изказвали публично за литература /защото великолепно са владеели перото/ и за изкуство /защото са били профани що се отнася до живопис/. позволи ми да направя същото.ELBI написа:
някои са пропуснали пролетното изложение на Долче и Габана
да не споменаваме изобщо, че има ярки примери като О Уайлд, дето и са владеели (неповторимо според мнозина до ден днешен) перото, и са се изказвали за литература, стил и ... даже е бил редактор и на модно списание известно време...
та - както се казва в оня виц - ех, госпожо - свят широк....
та - както се казва в оня виц - ех, госпожо - свят широк....
Re: Eдно малко Моцартче
Сега вече успях да видя линка.ELBI написа:или по-точно Моцартка... Почнало детето да свири от 2 годишна - леле, ако беше в Перник, щеше да порка от тази възраст :)
Днес гениите (ако наистина стават такива) се намират далеч по-лесно от преди. Ако имат късмет да са на правилното място :)
http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY&feature=fvw
Хубаво е, че има талантливи деца, обаче аз изпитвам истински ужас от прекомерното внимание към тях.
Мисля, че първият човек, от когото трябва да се крие гениалността на едно дете, е самото то. Изобщо всичкото това е много сложно и знам, че мога да бъда оборвана с много аргументи - но това е мнението ми.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Eдно малко Моцартче
Чак сега успях да видя линка!ELBI написа:или по-точно Моцартка... Почнало детето да свири от 2 годишна - леле, ако беше в Перник, щеше да порка от тази възраст :)
Днес гениите (ако наистина стават такива) се намират далеч по-лесно от преди. Ако имат късмет да са на правилното място :)
http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY&feature=fvw
Невероятно наистина!
Интересно какво ще е развитието на това дете.