изх.положение:

процедурата:

крайният резултат:

Готинко!TerE написа:... или фризура - бързо и лесно![]()

TerE написа:... или фризура - бързо и лесно
Аз не се смея...Мнемозина написа:TerE написа:... или фризура - бързо и лесно
Цял ден се смея на тоз птиц!![]()
Страхотно попадение...

абсолютно случайно (заснето)...wild_moon написа:Феноменално заснето! Искаме още!

фотографът се оказа на нужното място в нужното време с нужния... прибор да го наречем...в ръка...bead_ написа:фръцльо
браво на фотографа
мъжки, мъжки,TerE написа:фотографът се оказа на нужното място в нужното време с нужния... прибор да го наречем...в ръка...bead_ написа:фръцльо
браво на фотографа
благодаря
п.п. фръцльо - мъжки род, нали?
Благодаря ти, БоевБоЕВ написа:Готинко!TerE написа:... или фризура - бързо и лесно![]()
Нямам представа осъзнаваш ли какъв невероятен късмет си извадила със снимането на тая сойка, но те поздравявам за качеството и уникалността на момента.
Сойка>>>
Една зимна и от мен:

Боев, твоята обаче е женска
Мнемо, оглеждах се за катерици... нямаше ни една, като съм без фотото, цели стада тичат наоколо, ама тогава - нъц, ни една...Мнемозина написа:
Цял ден се смея на тоз птиц!![]()
Страхотно попадение...
Ън написа: Аз не се смея...
ама се усмихнах
Сива врана>>>TerE написа:...
у нас всичко живо - дву- и четирикрако все е мъжко (без мен, де), оказва се, че птиците и котките по парковете, дето снимам - и те...Нефертити написа: мъжки, мъжки,
и другите ти герои са от м.р. ед.ч.:winkw:
четвърти път се зазяпвам по тая ФтичкаTerE написа:
TerE написа:
мнооого отдавна имахме папагалчета, вълнисти, и ме учеха как да ги различавам по човките - кое е мъжко, кое женско... ама знам ли, дали важи за сойките... пък и нямах много видимост
TerE написа:у нас всичко живо - дву- и четирикрако все е мъжко (без мен, де), оказва се, че птиците и котките по парковете, дето снимам - и те...Нефертити написа: мъжки, мъжки,
и другите ти герои са от м.р. ед.ч.:winkw:
мнооого отдавна имахме папагалчета, вълнисти, и ме учеха как да ги различавам по човките - кое е мъжко, кое женско... ама знам ли, дали важи за сойките... пък и нямах много видимост
БоЕВ написа:TerE написа:
Вълнисто папагалче>>>
хахаха
holi_day написа:хахаха
не стига, дето не познавам животните, но и половете, цветовете...
благодаря ти отновоБоЕВ написа:
Сива врана>>>
Не вярвам това да е само късмета на начинаещия, защото снимките са перфектни, а обектите трудни защото не допускат хора на близо и трябва да бъдат снимани с голямаи скъпа оптика.
Предположение - щракалката никон ли е?
Нефертити написа:
хехе, особено враната, представи си как би изглеждала със синьо в основата на черната човка:rotfl24:
очаква се, че сега научавам значението на думата ли?Нефертити написа:Значение на думата метаморфоза
мн. метаморфози, ж.
1. Преминаване от една форма в друга чрез приемане на нов външен вид и функции. Метаморфоза на поповата лъжичка в жаба.
2. Прен. Пълна промяна, видоизменение.
Синоними на думата метаморфоза
(същ.) промяна, преобразяване, превръщане, видоизменение, изменение, трансформация
че спокойно межеш да си ги видиш както ти ги диктува въображениетоholi_day написа:очаква се, че сега научавам значението на думата ли?Нефертити написа:Значение на думата метаморфоза
мн. метаморфози, ж.
1. Преминаване от една форма в друга чрез приемане на нов външен вид и функции. Метаморфоза на поповата лъжичка в жаба.
(същ.) промяна, преобразяване, превръщане, видоизменение, изменение, трансформация

... и то птичи (фризури)... и аз не знаех (за себе си)holi_day написа:четвърти път се зазяпвам по тая ФтичкаTerE написа:
не днаех, че толкова се интересувам от фризури
освежаваща тема
благодаря
snowprincess написа:браво, много хубави снимки
преди малко гледах филмчета на pixar и направих асоциация със снимките ти
http://www.vbox7.com/play:e082916d
Щом става така, значи така трябва. Те си знаят...TerE написа:
Мнемо, оглеждах се за катерици... нямаше ни една, като съм без фотото, цели стада тичат наоколо, ама тогава - нъц, ни една...
Аааа, това тук Айвън нагледно ни го показваше и сума ти и време ми вързваше погледа.Нефертити написа: Значение на думата метаморфоза
мн. метаморфози, ж.
Мнемозина написа:Аааа, това тук Айвън нагледно ни го показваше и сума ти и време ми вързваше погледа.Нефертити написа: Значение на думата метаморфоза
мн. метаморфози, ж.
Ма накрая дойде на себе си и си оправи прическата.