Сладурчета, кой от вас ще ми купи едно гръцко островче?
Хайде деее и вас ще ви каня да идвате лятото, голям кеф ще е!
Ей, кви хора значи!? Измъкна се като мокра връвRemmivs написа:Като ти купят, свирни, че нещо ми се виждат скъпи почивките в Гърция. Пък има хубави места за гмуркане. Така де, скъпи с гмуркането. Непременно искай да има места за гмуркане. Мерси!
кога воюваха за кипър, кога сега продават островите си... как се върти палачинката!wild_moon написа:
мдаммм... лошото е, че понякога пада със сладкото надолу. закономерности някакви си.... абе кофти работа!bead_ написа:кога воюваха за кипър, кога сега продават островите си... как се върти палачинката!wild_moon написа:
никой баровец в тоя клуб няма да си прави труда да бърка в банковата сметка само да един остров. тва е положението. скромността ти изяде главата!wild_moon написа:
аз не ламтя за много, само едничко
windcolours написа:Аз скоро имам рожден ден...не че ви натрапвам идеи какво да ми подарите..ама гръцки остров точно си нямам
и за да не ме помислите за излишно скромна- може и два да ми купите. да заточвам мъжо на единия, кат се провини
Ееееех, поне изплакнахме окото. Мерси!Remmivs написа:Чакай, да ти върна жеста...
http://www.youtube.com/watch?v=Gk16T4--dC4
Mykonos, Santorini and Zakinthos
Ex, така ми се ходи на Закинтос. И на Крит. Бе, айде някой да й ги купи!
Remmivs написа:windcolours написа:Аз скоро имам рожден ден...не че ви натрапвам идеи какво да ми подарите..ама гръцки остров точно си нямам
и за да не ме помислите за излишно скромна- може и два да ми купите. да заточвам мъжо на единия, кат се провини
което ми напомни за един виц
Добре.bead_ написа:никой баровец в тоя клуб няма да си прави труда да бърка в банковата сметка само да един остров. тва е положението. скромността ти изяде главата!wild_moon написа:
аз не ламтя за много, само едничко