там пък какво е ако знаеш..... викат му брачен полет ма си е жива секс оргияELBI написа:ти се кефи, че не сме направени да оплождаме цариците като ... търтеите
и при мравките също тоже
виж, адски ми е драго, че не съм паяк или богомолка
И после кво? борят се да плащат издръжка ли???Remmivs написа:
не, не сме, но забравяш старджън, мисля пък аз
и не говоря за женска еякулация, лично аз смятам, че има доста тъмни индии около това явление, както и около прословутата точка на Графенберг
а за оргазми
колкото до китовете
имат много интересно ухажване
няколко мъжки и една женска
то са песни и танци, то са чудеса
и всеки се бори, забележи, да е последен, а не първи
защото имат толкова мощна, тук вече говорим за еякулация, но това са мъжки индивиди, че буквално отмиват семенната течност на всички предишни и така повишават извънредно много вероятността женската да забременее именно от тях и ерго да предадат гените си
та, ако перефразираме една друга стара сентенция, най-добре еякулира този, който еякулира последен
не знам какво става с нивото на океаните
напротив - при търтеите им експлодират топките по време на секс - същия край като онези (не всички) паяци и богомолките... никъв брачен полет - брачен гърмеж и внезапна смърт!Remmivs написа:там пък какво е ако знаеш..... викат му брачен полет ма си е жива секс оргияELBI написа:ти се кефи, че не сме направени да оплождаме цариците като ... търтеите
и при мравките също тоже
виж, адски ми е драго, че не съм паяк или богомолка
че що реши, че съм спрял? Само да питам куида каква беше тарифатаМнемозина написа:ELBI написа:аре без реклами на списания, плийз...Мнемозина написа:
Не аз бе, за "ние, жените" говорех.
А даваше надежди да бъдеш един многоопрощаващ изповедник...
да бе - по време на секс, на търтея му гърмят топките и той ... загиваRemmivs написа:странно, бях чел другоELBI написа:напротив - при търтеите им експлодират топките по време на секс - същия край като онези (не всички) паяци и богомолките... никъв брачен полет - брачен гърмеж и внезапна смърт!
за пчели ли говорим
32 женски
16 мъжки
хромозоми това
неоплодените яйца стават търтей
това веднага си го разпечатвам, ламинирам и го представям за проверка на всякакви роднински събирания, където само ровят та ровят на кого приличат децата и що пъ не приличат на този и този!??!?!!!!???!?!?!?!!!!!!!Remmivs написа:децата са на този, който ги гледаwindcolours написа:знам, ама как разпознават, че малкото е точно тяхно?
и при хората е така
забравих да допълня, че откъснатия пенис на търтея служи като тапа, предотвратяваща други търтеи да сторят същото с царицата...ELBI написа:да бе - по време на секс, на търтея му гърмят топките и той ... загиваRemmivs написа:странно, бях чел другоELBI написа:напротив - при търтеите им експлодират топките по време на секс - същия край като онези (не всички) паяци и богомолките... никъв брачен полет - брачен гърмеж и внезапна смърт!
за пчели ли говорим
32 женски
16 мъжки
хромозоми това
неоплодените яйца стават търтейТа - поради това ги сложих в кюпа с оня паяк и богомолките...
същото е и с телевизорите. Жалко, че с манекенките не е баш така....Remmivs написа:децата са на този, който ги гледаwindcolours написа:знам, ама как разпознават, че малкото е точно тяхно?
и при хората е така
нравите в пчелните семейства вече не са това, което са били по твое времеELBI написа:
забравих да допълня, че откъснатия пенис на търтея служи като тапа, предотвратяваща други търтеи да сторят същото с царицата...
вероятно си права - този нагледен материал е малко вероятно да носи в себе тапа, предотвратяваща други търтеи... о темпора! о морес! ...bead_ написа:нравите в пчелните семейства вече не са това, което са били по твое времеELBI написа:
забравих да допълня, че откъснатия пенис на търтея служи като тапа, предотвратяваща други търтеи да сторят същото с царицата...images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/31190.jpg
ELBI написа:да бе - по време на секс, на търтея му гърмят топките и той ... загиваТа - поради това ги сложих в кюпа с оня паяк и богомолките...
забравих да допълня, че откъснатия пенис на търтея служи като тапа, предотвратяваща други търтеи да сторят същото с царицата...
А обратното?!Ellhnida написа:Защото мъжете по-често изневеряват с необвързани (несемейни, вдовици, разведени) жени :)
Леле, леле, какво пропускам като не чета редовно!ELBI написа:да увеличи населението на страната? Онова, дето е с дофтурски степени? А по последният ти въпрос - отговорът може да намериш в главицата на някоя дама със степенМнемозина написа:ELBI написа:че жени, които имат докторска степен са два пъти повече заинтересовани от връзка за една нощ от онези с бакалавърска ::lol::lol:
И какво сега, еволюира ли жената, като придобие докторска степен, или напротив?
Хм, аз смятам, че едва ли работата е в интелигентността. Просто причините са различни: по-нискоиинтелигентните го правят за самоутвърждаване, а по-високоинтелигентните заради възникли чувства. Малко грубо обобщих...Ън написа:постоянно и навсякъде се говори, че повечето мъже изневеряват на жените си, а сред моите познати почти няма такива. Сред приятелите ми- хич даже. А то истината била проста- аз съм интелигентен и приятелите ми също. Та, затова...
Да бе!!!Березка! написа: Ми, как с кого? С неомъжени, разбира се, които вярват, че ще заемат мястото на съпругата.
повтаряй си го всеки ден, докато преследваш идеалиМЪЖжжж написа:Да бе!!!Березка! написа: Ми, как с кого? С неомъжени, разбира се, които вярват, че ще заемат мястото на съпругата.
Fairy Tale
One day, long, long ago, there lived a woman who did not whine, nag, or bitch.
But it was a long time ago and it was just that one day.
The End