Въпрос
- Глас в пустиня
Въпрос
Въпросът е до цялото 3о4о, нещо като референдум, нещо като тест за демокрация.
Искам кратко и ясно, без излишни увъртания, само с една думичка "ДА" или "НЕ" да кажете мнението си по питанката ми, а именно:
Аз ли изгоних Почти_безобидна?
Обещавам да приема резултатите такива каквито са без оспорване и коментари.
Пожелавам ви кураж и доблест, за да го направите от сърце!
Искам кратко и ясно, без излишни увъртания, само с една думичка "ДА" или "НЕ" да кажете мнението си по питанката ми, а именно:
Аз ли изгоних Почти_безобидна?
Обещавам да приема резултатите такива каквито са без оспорване и коментари.
Пожелавам ви кураж и доблест, за да го направите от сърце!
- Глас в пустиня
Всеки освен нея би ти дал непълно и неточно мнение, нали ти е ясно?
Моето е - да, аз ти го казах още онзи ден.
Но мисля, че имаше и помощници този път.
Освен това държа да уточня, че според мен тя ще се върне.
Изобщо вашите отношения са си такива, сложни - което не отменя въпроса трябва ли да се стига до някакви персонални квалификации. Тоест... ако и двете страни носят на това и им харесва, няма проблем, обаче аз лично не бих искала да губя Безобидна, както и теб и когото и да било друг от вас, а ето че на нея й идва в повече.
Общо взето ти повтарям това, което ти писах онзи ден.
Изобщо вашите отношения са си такива, сложни - което не отменя въпроса трябва ли да се стига до някакви персонални квалификации. Тоест... ако и двете страни носят на това и им харесва, няма проблем, обаче аз лично не бих искала да губя Безобидна, както и теб и когото и да било друг от вас, а ето че на нея й идва в повече.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Благодаря, това се казва изчерпателен отговор - страхотно се справяш с думите Мнемо!:bigsmile:Мнемозина написа:Всеки освен нея би ти дал непълно и неточно мнение, нали ти е ясно?
Re: Въпрос
не
тя изглежда прецени, че не може да те търпи
тя изглежда прецени, че не може да те търпи
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- snowprincess
не си я изгонил ти, мисля, че не си искал тя да си тръгва
но доколкото съм следила размяната на реплики между вас - тя си тръгна наранена, защото те възприема/вижда само отрицателното ти отношение към нея
ето последното и мнение
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... ht=#258966
ако поискаш ти можеш да оправиш нещата - пиши и на ЛБ
но доколкото съм следила размяната на реплики между вас - тя си тръгна наранена, защото те възприема/вижда само отрицателното ти отношение към нея
ето последното и мнение
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... ht=#258966
ако поискаш ти можеш да оправиш нещата - пиши и на ЛБ

Не знам дали си я изгонил, ама според мен се държа грубо и не за сефте с юзърката почти_ безобидна. И да е отговаряла със зъбати реплики на твои чепати мнения, ко от туй. Аз също бих отговорил и то грубо, ма на въздържам се... а с момичето лесно, дай да и смачкаме фасона да не си дърли хубавото носле. Тъпо и скучно е..... Не можеш да я изплашеш с рогите напред, най-много да я разсмееш... , не подаваш ли ръка на жена си като слиза от рейса бе:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
И аз благодаря.БоЕВ написа:
Благодаря, това се казва изчерпателен отговор - страхотно се справяш с думите Мнемо!:bigsmile:
Ами старая се.
Ужасно харесвам страстта, с която защитаваш възгледите си - но не възприемай опонентите си като врагове, дори и в момента на спора. Тук не сме врагове, само сме различни и това е хубавото.
Сетих се сега и как Влад си тръгна - не помня вече кой го засегна, но просто никой не усети, че е приел нещата в някакъв спор лично.
Негов проблем, ще каже някой, пък аз си мисля, че можеше да ни каже интересни неща.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
И него аз прогоних - забрави ли?:bigsmile:Мнемозина написа:
Сетих се сега и как Влад си тръгна - не помня вече кой го засегна, но просто никой не усети, че е приел нещата в някакъв спор лично.
...
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=246841#246841
Но не съжалявам за това!:bigsmile:
Ами аз пък съжалявам, че не съжаляваш, но както и да е.БоЕВ написа:И него аз прогоних - забрави ли?:bigsmile:Мнемозина написа:
...
Пожелавам ви лека нощ сега и дано утрото е по-мъдро.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Прегледах последните мнения на почти безобидна, писала е за пушенето, защо Боев си решил, че е изгонена? Някъде си написал ти самия нещо в този дух ли? Или това са просто твои съмнения? Ако са твои лични съмнения, защо питаш все едно това е факт? Ако е факт, покажи ми къде да прочета, точно, конкретно и ясно, а аз ще ти кажа точно да или не.
- snowprincess
не той е решил това, а jazz му го каза, затова БоЕВ пита за нашето мнение, макар че нищо не доказва товаvyara написа:Прегледах последните мнения на почти безобидна, писала е за пушенето, защо Боев си решил, че е изгонена? Някъде си написал ти самия нещо в този дух ли? Или това са просто твои съмнения? Ако са твои лични съмнения, защо питаш все едно това е факт? Ако е факт, покажи ми къде да прочета, точно, конкретно и ясно, а аз ще ти кажа точно да или не.
един ще го смята за виновен за нейното тръгване, друг - няма, а това не е важното
важно е как почти безобидна се чувства и дали той ще поиска да се оправят взаимоотношенията им

Никой, никого не може да изгони тук, освен ако не е модератор и не му наложи вечен бан.
И аз съм си тръгвал много пъти, защото съм бил обиден, разочарован и т.н. После съм се връщал заради другите(хубавите) неща тук.
Ако хубавото за някого е намаляло драстично или е изчезнало напълно, то най- лесният начин е да си намери повод, за да се махне. Нйкой не е само черен или само бял, Боев също. Той да е изгонил почти- безобидна, мисля, че е крайно мнение. Може би е бил капката преляла чашата, повода... но едва ли причината. Поне не цялата.
Аз лично, съжалявам, ако наистина тя си е тръгнала. Ако с нещо лично съм я засегнал- с радост ще и се извиня!
Тя е приятен и желан събеседник, с изключение на темите, в които воюват с Боев...
Почти- безобидна- върни се!
И аз съм си тръгвал много пъти, защото съм бил обиден, разочарован и т.н. После съм се връщал заради другите(хубавите) неща тук.
Ако хубавото за някого е намаляло драстично или е изчезнало напълно, то най- лесният начин е да си намери повод, за да се махне. Нйкой не е само черен или само бял, Боев също. Той да е изгонил почти- безобидна, мисля, че е крайно мнение. Може би е бил капката преляла чашата, повода... но едва ли причината. Поне не цялата.
Аз лично, съжалявам, ако наистина тя си е тръгнала. Ако с нещо лично съм я засегнал- с радост ще и се извиня!
Тя е приятен и желан събеседник, с изключение на темите, в които воюват с Боев...
Почти- безобидна- върни се!
Последно промяна от Ън на 05.03.10, 12:48, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Хъм...и аз съжалявам, че не съжаляваш, камарад...Мнемозина написа:Ами аз пък съжалявам, че не съжаляваш, но както и да е.БоЕВ написа:И него аз прогоних - забрави ли?:bigsmile:Мнемозина написа:
...
Пожелавам ви лека нощ сега и дано утрото е по-мъдро.

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- windcolours
БоЕВ написа:Па после се чудим защо изборните резултати са такива.Ън написа:Мчи колко да е?БоЕВ написа:Само десет човека са изказали мнение за цял един ден
Това ли е 3о4о - десет човека?:?![]()
Една трета учавства в темата, другите две трети- нещат. Кат при сички останали теми...
Боев, не количеството е важно,а качеството, бе, човеко
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
Броиш Ън за трима и почваш от него.БоЕВ написа:Не ми позволяват да се бия с по-малко от 12 човека, а за сега тук са се разписали 11Мнемозина написа:Е ти какво искаш, всички да те набият?БоЕВ написа:Само десет човека са изказали мнение за цял един ден
Това ли е 3о4о - десет човека?:?
Май наистина ти харесва.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
То, няма един дето да е вътре в нещата, но това не вреди.windcolours написа:
Боев, не количеството е важно,а качеството, бе, човекоАз също да дам мнение, ако гоним бройка, ама кат не съм вътре в нещата- кво праим,м? Изкривяваме изборните резултати с непредставителна извадкаааа
Качествени са 3о4овци, всичките, затова и им търся мнението.
- Глас в пустиня
- windcolours
Я по-добре питай почти_безобидна, да не си играем на развален телефонБоЕВ написа:То, няма един дето да е вътре в нещата, но това не вреди.windcolours написа:
Боев, не количеството е важно,а качеството, бе, човекоАз също да дам мнение, ако гоним бройка, ама кат не съм вътре в нещата- кво праим,м? Изкривяваме изборните резултати с непредставителна извадкаааа
Качествени са 3о4овци, всичките, затова и им търся мнението.
- Глас в пустиня
Парадоксът е в това, че сме пили на една маса и аз все още имам телефонният й номер.windcolours написа:
Я по-добре питай почти_безобидна, да не си играем на развален телефонЕдинствено верният отговор само тя може да ти го каже... НО те съветвам да не е фейс то фейс все пак...да не останеш без фейс
Парадоксално е също, че аз я разбирам, но тя не си направи труда да ме разбере. Месеци, години наред ме упреква в какви ли не гнусотии, но всички видяха последния пост в темата за качака, наложи се да бъда груб, за да я държа далеч от себе си и от темите които пусках.
Както и да е стореното-сторено, връщане назад няма.
- windcolours
аз и друг път съм писала,че почти няма грешки,които да не можем да оправим, а главно такива,които искаме да забравим...БоЕВ написа:Парадоксът е в това, че сме пили на една маса и аз все още имам телефонният й номер.windcolours написа:
Я по-добре питай почти_безобидна, да не си играем на развален телефонЕдинствено верният отговор само тя може да ти го каже... НО те съветвам да не е фейс то фейс все пак...да не останеш без фейс
Парадоксално е също, че аз я разбирам, но тя не си направи труда да ме разбере. Месеци, години наред ме упреква в какви ли не гнусотии, но всички видяха последния пост в темата за качака, наложи се да бъда груб, за да я държа далеч от себе си и от темите които пусках.
Както и да е стореното-сторено, връщане назад няма.
- Глас в пустиня
А, дали е така? Кой ще ми каже!:bigsmile:windcolours написа:
аз и друг път съм писала,че почти няма грешки,които да не можем да оправим, а главно такива,които искаме да забравим...
Тук не става въпрос за някаква банална грешка, а нещата опират(отново) до принципите.
Беше време на смут и тъга в 3о4о, тогава защитавах принципа, че никой не може да обижда безнаказано в клуба, да преследва и прогонва хора по каквито и да било причини, даже отнесох и два бана за тая си позиция, но това е друга и много горчива бира.
Въпросът е, превърнал ли съм се и аз в преследвач и прогонвач. А, това ще каже племето(3о4о).
При очертаващият се положителен вот пътищата са два - да бъда удостоен с вечен бан или да се самобанна - останалото ще бъде компромис.
Аз съм това което съм и на тоя етап не съм склонен на компромиси!:bigsmile:
Не, не си се превърнал в такъв! Аз казах- хау!БоЕВ написа: Въпросът е, превърнал ли съм се и аз в преследвач и прогонвач.
Може да си прекалил в някой изказвания, но кой не е?!
Това пак казвам- не е причина някой да си тръгне. Повод- да, но не и причина.
Стой тука, бе!!!:mad:

Сравняваш несравними неща.БоЕВ написа:
А, дали е така? Кой ще ми каже!:bigsmile:
Тук не става въпрос за някаква банална грешка, а нещата опират(отново) до принципите.
Беше време на смут и тъга в 3о4о, тогава защитавах принципа, че никой не може да обижда безнаказано в клуба, да преследва и прогонва хора по каквито и да било причини, даже отнесох и два бана за тая си позиция, но това е друга и много горчива бира.
Въпросът е, превърнал ли съм се и аз в преследвач и прогонвач. А, това ще каже племето(3о4о).
При очертаващият се положителен вот пътищата са два - да бъда удостоен с вечен бан или да се самобанна - останалото ще бъде компромис.
Аз съм това което съм и на тоя етап не съм склонен на компромиси!:bigsmile:
Ти искаш ли да обиждаш, преследваш и прогонваш хора? Това ли ти е целта?
Panta rhei...
А така Ън!Ън написа:Не, не си се превърнал в такъв! Аз казах- хау!БоЕВ написа: Въпросът е, превърнал ли съм се и аз в преследвач и прогонвач.
Може да си прекалил в някой изказвания, но кой не е?!
Това пак казвам- не е причина някой да си тръгне. Повод- да, но не и причина.
Стой тука, бе!!!:mad:
Боев, аЙ стига бе човек.
Я плюй и отмини.
Кажи наздраве.
Обади се на момичето, кажи едно извинявай и че я чакаме всички дружно.
Какво делите бе хора? Какви са тия дразги.
Всички сме толкова различни и същевременно така си приличаме.
Една блага дума, един мил жест, една песен.
Обичайте се!
Днес денят ми бе прекрасен - първата изява на детето ми, първият осомартенски празник, толкова щастие, искри и емоции.
И една песен, изпята само за мен!
Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив.
п.п. Боев, ако има човек, за когото винаги се сещам при изричането на "българин", това си ти.
Не е ли достатъчно?
"Спаси си деня!" - Green Light