Лулата на мира
Лулата на мира
Пфууууу, бях отвикнала на джавканията в клуба, ама ей на, пак се появиха. Ти остави другото, ами и моето джавкане си чух, та се стреснах. Грозна история. Не се гордея с това. Не че живея с илюзията, че всичко трябва да е сресано и изгладено, ама някакси ми се ще да вярвам, че няма да забравим пак, че клуПчето е за удоволствие в крайна сметка, а не за дърляне. Най-лесно е да се хързулнеш по нанадолнището или някого другиго да хързулнеш. Виж да подадеш ръка и да кажеш "извинявай" е далеч по-трудно. Ама си струва да се опита!
Да вземем да запалим лулата на мира, а?
Всеки с когото му е най-трудно, а най-първо със себе си.
Да вземем да запалим лулата на мира, а?
Всеки с когото му е най-трудно, а най-първо със себе си.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Наздраве Ън!Ън написа:Аз може ли да изпуша една пура? И един Джак Даниелс, моля!Нефертити написа:МЪЖжжж написа:Аз кат ви разпраям, че ще пропушите..:rotfl24:
Само на маса и то с червено вино!
Наздраве дружина!
Сговорна дружина
wild_moon, прекрасна идея,![]()
Аз все пак с кафето ще започна деня.
Наргиле някой да иска?

п.п. Мъжжж, обогати ли познанията си за тютюнопушенето?
"Спаси си деня!" - Green Light
- Глас в пустиня
Извини ме за спама, но:wild_moon написа:Как беше... За да се намръщиш, използваш 43 лицеви мускула. За да се усмихнеш - само 17! Значи да се усмихнеш е по-лесно отколкото да се намръщиш!
Добро утро!
първо съм не пушач;
второ, прочетох за главието на темата като: ЛуНата на мира;:lol:
трето, има по-кратък вариант и съответно по-мързелив и ефикасен относно съкращаването на мускули:
Молитва за хора под напрежение
Дай ми спокойствие, за да приема нещата,
които не мога да променя, kуража да променя нещата,
които не мога да приема,
и мъдростта да скрия телата на онези хора,
които ми се наложи да убия днес, Защото ме вбесиха
и също така ми помогни да бъда
внимателен с пръстите, които настъпвам днес,
защото може да се окажат свързани със
задника, който може да ми се наложи да
целувам утре.
Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата
12% в понеделник
23% във вторник
40% в сряда
20% в четвъртък
5% в петък
И ми помогни да запомня,
че когато имам наистина лош ден
и изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,
ще ми отнеме само 42 мускула да се намръщя
и само 4, за да протегна средния си пръст
и да им кажа да го духат
АМИН
Боев, Боев,
Защо трябва и ръка да протягаш, като можеш просто да разтегнеш устни в една усмивка!
А молитвата е всъщност на Дейл Карнеги и звучи нещо такова в синтезиран вид:
Господи, три неща искам от тебе:
Дай ми търпение да приема нещата, които не мога да променя.
Дай ми сила да променя тези, които мога!
И дай ми мъдрост да различа между тези две неща!
Амин!
"Спаси си деня!" - Green Light
Хубаво е това, и тъжно.jazz написа:да се опитваш да пропвядваш в един форум от 20 човека
е като да го правиш в селската кръчма
но кой колкото и където си може
аз нямам дар словото на някои от моите приятели
но поне ги имам тях
и ще си позволя да цитирам един от тях
който според мен прави доста повече
от празнодумието и биенето в гърдите из разни форумчета
-----------------------------------
Наистина, който трупа знание, трупа печал...
Не знам какво прави този твой приятел, дано успява. Но е факт, че сме зле със светините и това е основното.
Не можах да го намеря тоя кючек, има ли наистина такъв?
Panta rhei...
Ама разбира се, че го потърсих.vyara написа:Мнемо, ти дори си си направила труда да го търсиш?!Мнемозина написа: Не можах да го намеря тоя кючек, има ли наистина такъв?
Аз защо не гледам такива неща и не ми попадат в полезрението? Защо някой ще гледа подобно нещо и после ще критикува останалите, които го гледат?!
Ми за информация например.
Това са си реалностите. Можеш да се изолираш някак, но тях си ги има и изолацията ти всъщност е въображаема. Няма да чуеш кючека, но всичко това се просмуква в живота ни по други пътища.
Panta rhei...
Не мож да се скриеш от случаен кючек на улицата, примерно, ама може да не го търсиш съзнателно. Много информативно, няма що!Мнемозина написа:Ама разбира се, че го потърсих.vyara написа:Мнемо, ти дори си си направила труда да го търсиш?!Мнемозина написа: Не можах да го намеря тоя кючек, има ли наистина такъв?
Аз защо не гледам такива неща и не ми попадат в полезрението? Защо някой ще гледа подобно нещо и после ще критикува останалите, които го гледат?!
Ми за информация например.
Това са си реалностите. Можеш да се изолираш някак, но тях си ги има и изолацията ти всъщност е въображаема. Няма да чуеш кючека, но всичко това се просмуква в живота ни по други пътища.
Даже трябва да знае на коя улица конкретно какво може да го очаква.Мнемозина написа: О, информативно е, разбира се. Човек винаги трябва да знае какво го очаква на улицата. Или поне да опитва да знае.
Мисълта ми не е да се заяждам с теб, а да кажа, че човека от цитата по-горе, дето го занимават мисли и коментари към разни кючеци, просто си няма по-сериозни мисли. Ти си имаш, знам.
А, не съм си и помисляла, че се заяждаш, само че не споделям мнението ти.vyara написа:Даже трябва да знае на коя улица конкретно какво може да го очаква.Мнемозина написа: О, информативно е, разбира се. Човек винаги трябва да знае какво го очаква на улицата. Или поне да опитва да знае.
Мисълта ми не е да се заяждам с теб, а да кажа, че човека от цитата по-горе, дето го занимават мисли и коментари към разни кючеци, просто си няма по-сериозни мисли. Ти си имаш, знам.
Човекът според мен има основания да бъде занимаван от такива неща и те не са несериозни. Това са симптоми и то доста важни. Нещо като политиката - ако ти не се занимаваш с нея, тя във всички случаи се занимава с теб. Не говоря за конкретния кючек или конкретните коментари, а за другите неща в написаното.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Това сега към мен ли е адресирано, защото ако не е и те репликирам, ще излезе че се заяждам тенденциозно.jazz написа:да се опитваш да пропвядваш в един форум от 20 човека
но поне ги имам тях
…
А, уважавам чувството ти за хумор и умението с малко думи да казваш много. И въпреки това съм готов да споря когато(смятам) че не си прав.
- windcolours
Тва все пак е помирителна тема, Боев...да се заровят томахавките един видБоЕВ написа:Това сега към мен ли е адресирано, защото ако не е и те репликирам, ще излезе че се заяждам тенденциозно.jazz написа:да се опитваш да пропвядваш в един форум от 20 човека
но поне ги имам тях
…
А, уважавам чувството ти за хумор и умението с малко думи да казваш много. И въпреки това съм готов да споря когато(смятам) че не си прав.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте