Sweety написа: ах...ето точно това е темплета за който говорих...в другата тема
Thank you very much, Remmivs!
нали така
ооо, имам доста отговори по тази темаMegi_Koleva написа:Под- темата е хубава, но се надявам първо ти да дадеш отговор по нея.wild_moon написа:и след призива на Холи-ту да минем по същество.. я да кривнем в друг ръкав и друга тема
с какво ви изненадаха приятно напоследък или вие каква приятна изненада направихте за някого?
Не само, че го прочетох, но и се замислих над него. Но пак бягате от отговор на собствения си въпрос. За мен, пък, щеше да бъде интересно да науча с какво са Ви изненадали приятно напоследък. Това, все пак, е такава рядкост в днешно време...- някой да Ви изненада приятно!wild_moon написа:ооо, имам доста отговори по тази темаMegi_Koleva написа:Под- темата е хубава, но се надявам първо ти да дадеш отговор по нея.wild_moon написа:и след призива на Холи-ту да минем по същество.. я да кривнем в друг ръкав и друга тема
с какво ви изненадаха приятно напоследък или вие каква приятна изненада направихте за някого?
всъщност понякога задавам въпроси, на които е по-важно да се отговори по друг начин, а не непременно в темата в клуба. за мен е достатъчно дори това, че сте прочели въпроса ми. точно този въпрос
Remmivs написа:Sweety написа:ах...ето точно това е темплета за който говорих...в другата тема
Thank you very much, Remmivs!
If you care to allow it, Lady Sweety, what I have no doubt you will, having in mind your generous and open heart, I would like to share with you the very pleasure of the moment. Thank you!
Меги, не ме познаваш, затова ти се струва, че избягвам темата, а всъщност вече казах по нея всичко, което си струва да се каже на глас.Megi_Koleva написа: Е, няма да бъда настоятелна. Но не е честно да се задават въпроси, на които самият питащ не желае да отговаря
а като ви казват в очите некои работи,се оплаквате,че ви изнудваме....е...?!МЪЖжжж написа:Мдам... И както казвах в онази тема "к`во баш искат жените", жените повечето случаи говорят инвертирано. Па и чЕкат ние едноплосковите да се сещаме и телепатираме истинските желания и мисли.
Ми не стаааа. Тури 2 реда намколкосикаратова усмивка /мое и без да се говори/ и те това е. Нема нужда дори да се отвръща словесно на жеста.
Усмивката винаги е говорила много повече от каквито и да било думи.
Мен кат ми разпраят, че мноУ мЪ Убичат...и аз си мисла, че искат да ме чукат /отзад/!Е те така сите правителства от 20-есе години насам ме научиха.
Хм. Че то смее ли човек да каже "не, не умея" при така зададеното задание?wild_moon написа:В празничния ден личи повече отколкото в делничния, но като цяло забелязвам с голямо огорчение, че доста жени в днешно време не умеят да приемат комплимент, жест на внимание или ненадеен подарък.
Колега прави комплимент за прическата на дама в офиса и вместо да отвърне шеговито, просто да благодари или да се усмихне, тя го цапардосва челно с репликата "Ааа, нищо не ми е на прическата, просто снощи се измих косата". Или на поднесено цвете за празника в офиса, реакцията да е "Ама нямаше нужда! Защо изобщо си се занимавал?" Примерите и комичните ситуации можете да допълните и сами. А после изпадаме в чуденка защо галантните мъже са на изчезване и защо грубостта се е превърнала в първа спонтанна реакция, заместваща кавалерското поведение.
Колко пъти лично вие сте изпадали в подобна комична ситуация (независимо от коя страна)?
Умеете ли да по(д)несете цвете, комплимент или подарък?
Кръвожадно кво.Нефертити написа: Баси, кво е тВа месно цвете бе?
:rotfl24:
месоядна орхидея е цветето дето ще те изяде тебе, че много ти знае балалайкатаМЪЖжжж написа:Кръвожадно кво.Нефертити написа: Баси, кво е тВа месно цвете бе?
:rotfl24:
Кат види мъж и го еде. Помна ли как се наричаше...ма некъде по джунглите растеше.
те затва и не правя такива простотии вече. стачка... докато се научите да цените усилията ниwild_moon написа:В празничния ден личи повече отколкото в делничния, но като цяло забелязвам с голямо огорчение, че доста жени в днешно време не умеят да приемат комплимент, жест на внимание или ненадеен подарък.
Колега прави комплимент за прическата на дама в офиса и вместо да отвърне шеговито, просто да благодари или да се усмихне, тя го цапардосва челно с репликата "Ааа, нищо не ми е на прическата, просто снощи се измих косата". Или на поднесено цвете за празника в офиса, реакцията да е "Ама нямаше нужда! Защо изобщо си се занимавал?" Примерите и комичните ситуации можете да допълните и сами. А после изпадаме в чуденка защо галантните мъже са на изчезване и защо грубостта се е превърнала в първа спонтанна реакция, заместваща кавалерското поведение.
Колко пъти лично вие сте изпадали в подобна комична ситуация (независимо от коя страна)?
Умеете ли да по(д)несете цвете, комплимент или подарък?
Хем си прав, хем не си!Remmivs написа:днес не е 8-ми
феминизмът ви изяде главите
и направи мъжете женчо.... ъ-ъ метро-сексуални и не можете да се вредите при фризьор и козметик
търсихте равенство
имате го
Мдааа, това е Божията идея! Но човешката природа, уви, е по-скоро подвластна на индивидуализма и всеки се бори сам за себеутвърждаване,независимо мъж или жена е... и ако единия пол погледне изпод вежди другият, другият пък скача и тръгва да се репчи и да се доказва. Щото много мразя някой да ми каже,че мястото на жената е в куФнята. Аз пък от малка исках космонавт да ставам и с кукли почти не съм се заигравала.Цял живот имам усещането,че съм прецакана като съм се родила жена /добре че дилемата не стои в сексуалния ми живот,че ще стане мазалоwild_moon написа: Просто и двата пола забравят, че въпросът не е в това да се сравняваме, съревноваваме или делим на равни и по-малко равни, а в това да си припомним как да се допълваме, как да си извадим взаимно на повърхността най-добрите страни.![]()
Този път няма да кимам или шумно да потвърждавам казаното от теб, понякога една усмивка е по-красноречива от всички думи. ПоздраФчеRemmivs написа: ....
но е хубаво, че сме различни
и че още има хора, които виждат в това не причина за война между половете и заплаха за висшия идеал на абсолютното равенство във всичко
а невъобразимото прекрасно вълшебно тържество на мирозданието в целия му блясък и страст на многообразието
индивидуализъм... сам... такивамитиработи....windcolours написа:....
Но човешката природа, уви, е по-скоро подвластна на индивидуализма и всеки се бори сам за себеутвърждаване,независимо мъж или жена е... и ако единия пол погледне изпод вежди другият, другият пък скача и тръгва да се репчи и да се доказва. Щото много мразя някой да ми каже,че мястото на жената е в куФнята. Аз пък от малка исках космонавт да ставам и с кукли почти не съм се заигравала.Цял живот имам усещането,че съм прецакана като съм се родила жена /добре че дилемата не стои в сексуалния ми живот,че ще стане мазало/
Не е въпрос кой е по-по-най, а да се оставят хората сами да решават кои дейности и каква същност им подхожда най-много. Нямам нищо против гейовете и лесбийките. И на мен ми се е искало да опитам,но не ми стиска въпреки цялата ми разюзданост в мисленето
Вместо двата пола взаимно да хвърляме камъни в чуждата градина, най-добре би било да се опитаме да видим света от камбанарията на другия. Вярно,че може да ни се завие свят,но...
Това е много хубаво! Благодаря!wild_moon написа:SHE ~ Diana ~ Goddess of the Hunt
неслучайно беше на второ място в Евровизия преди години:-)Remmivs написа:Това е много хубаво! Благодаря!wild_moon написа:SHE ~ Diana ~ Goddess of the Hunt
И аз,Remmivs написа:Това е много хубаво! Благодаря!wild_moon написа:SHE ~ Diana ~ Goddess of the Hunt
мдааам, на къде отива светът?! а някои феминистки съвсем взеха нещата в свои ръцеRemmivs написа: феминизмът ви изяде главите