Умеете ли...?

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Sweety написа: ах...ето точно това е темплета за който говорих :winkw:...в другата тема
Thank you very much, Remmivs!:kiss:

нали така :gread: го четеш рем?
just perfect
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Remmivs написа:
ку не беше 8-ми март щях да те питам кво се бъркаш доста грубо сега :winkw:
....
хахахахахаха
харесва ми грубо:winkw:
все пак нали е чернокоса...:winkw::winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Sweety написа:ах...ето точно това е темплета за който говорих :winkw:...в другата тема

If you care to allow it, Lady Sweety, what I have no doubt you will, having in mind your generous and open heart, I would like to share with you the very pleasure of the moment. Thank you!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

wild_moon написа:
* - дъра-бъра-дъра-бъра
лошите лимони след смъртта ги чака лимонАДА
just perfect
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

bead_ написа:
wild_moon написа:
* - дъра-бъра-дъра-бъра
лошите лимони след смъртта ги чака лимонАДА
Виждам, че днес твоята лимонада е с приповдигнат градус :blum:
Наздраве! :drinka:
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

wild_moon написа: Наздраве!
наздраве
just perfect
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

и след призива на Холи-ту да минем по същество.. я да кривнем в друг ръкав и друга тема :cool:

с какво ви изненадаха приятно напоследък или вие каква приятна изненада направихте за някого?
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

wild_moon написа:и след призива на Холи-ту да минем по същество.. я да кривнем в друг ръкав и друга тема :cool:

с какво ви изненадаха приятно напоследък или вие каква приятна изненада направихте за някого?
Под- темата е хубава, но се надявам първо ти да дадеш отговор по нея.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

wild_moon написа: вие каква приятна изненада направихте за някого?
аз чакам 1 април. обичам черния хумор:winkw:
just perfect
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Megi_Koleva написа:
wild_moon написа:и след призива на Холи-ту да минем по същество.. я да кривнем в друг ръкав и друга тема :cool:

ооо, имам доста отговори по тази тема :bigsmile:
всъщност понякога задавам въпроси, на които е по-важно да се отговори по друг начин, а не непременно в темата в клуба. за мен е достатъчно дори това, че сте прочели въпроса ми. точно този въпрос :cool:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

wild_moon написа:
Megi_Koleva написа:

ооо, имам доста отговори по тази тема :bigsmile:
всъщност понякога задавам въпроси, на които е по-важно да се отговори по друг начин, а не непременно в темата в клуба. за мен е достатъчно дори това, че сте прочели въпроса ми. точно този въпрос :cool:
Не само, че го прочетох, но и се замислих над него. Но пак бягате от отговор на собствения си въпрос. За мен, пък, щеше да бъде интересно да науча с какво са Ви изненадали приятно напоследък. Това, все пак, е такава рядкост в днешно време...- някой да Ви изненада приятно!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Remmivs написа:
Sweety написа:ах...ето точно това е темплета за който говорих :winkw:...в другата тема

If you care to allow it, Lady Sweety, what I have no doubt you will, having in mind your generous and open heart, I would like to share with you the very pleasure of the moment. Thank you!
:huh?:
"Ааа, нищо не ми е на прическата, просто снощи се измих косата"
:lol:
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Megi_Koleva написа: Не само, че го прочетох, но и се замислих над него.
Това е напълно достатъчно. От тук може всеки да си води вътрешния диалог по темата :cool:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

wild_moon написа:
Megi_Koleva написа: Не само, че го прочетох, но и се замислих над него.
Това е напълно достатъчно. От тук може всеки да си води вътрешния диалог по темата :cool:
Е, няма да бъда настоятелна. Но не е честно да се задават въпроси, на които самият питащ не желае да отговаря :winkw:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Megi_Koleva написа: Е, няма да бъда настоятелна. Но не е честно да се задават въпроси, на които самият питащ не желае да отговаря :winkw:
Меги, не ме познаваш, затова ти се струва, че избягвам темата, а всъщност вече казах по нея всичко, което си струва да се каже на глас.
Понякога да накараш хората около теб да си зададат някакъв въпрос е много по-важно, отколкото да чуеш отговорите им. Техният отговор може и да не дойде днес, а може и да не е до края на месеца. А всъщност не е нужно изобщо да отговарят на/пред мен. Може пък да решат да отговорят директно на любимите си хора и това ще е по-важно от всички отговори в която и да е от темите тук :cool:
І

Мнение от І »

Мдам... И както казвах в онази тема "к`во баш искат жените", жените повечето случаи говорят инвертирано. Па и чЕкат ние едноплосковите да се сещаме и телепатираме истинските желания и мисли.
Ми не стаааа. Тури 2 реда намколкосикаратова усмивка /мое и без да се говори/ и те това е. Нема нужда дори да се отвръща словесно на жеста.
Усмивката винаги е говорила много повече от каквито и да било думи.
Мен кат ми разпраят, че мноУ мЪ Убичат...и аз си мисла, че искат да ме чукат /отзад/! :rotfl24: Е те така сите правителства от 20-есе години насам ме научиха. :lol:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

МЪЖжжж написа:Мдам... И както казвах в онази тема "к`во баш искат жените", жените повечето случаи говорят инвертирано. Па и чЕкат ние едноплосковите да се сещаме и телепатираме истинските желания и мисли.
Ми не стаааа. Тури 2 реда намколкосикаратова усмивка /мое и без да се говори/ и те това е. Нема нужда дори да се отвръща словесно на жеста.
Усмивката винаги е говорила много повече от каквито и да било думи.
Мен кат ми разпраят, че мноУ мЪ Убичат...и аз си мисла, че искат да ме чукат /отзад/! :rotfl24: Е те така сите правителства от 20-есе години насам ме научиха. :lol:
а като ви казват в очите некои работи,се оплаквате,че ви изнудваме....е...?!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Re: Умеете ли...?

Мнение от Мнемозина »

wild_moon написа:В празничния ден личи повече отколкото в делничния, но като цяло забелязвам с голямо огорчение, че доста жени в днешно време не умеят да приемат комплимент, жест на внимание или ненадеен подарък.

Колега прави комплимент за прическата на дама в офиса и вместо да отвърне шеговито, просто да благодари или да се усмихне, тя го цапардосва челно с репликата "Ааа, нищо не ми е на прическата, просто снощи се измих косата". Или на поднесено цвете за празника в офиса, реакцията да е "Ама нямаше нужда! Защо изобщо си се занимавал?" Примерите и комичните ситуации можете да допълните и сами. А после изпадаме в чуденка защо галантните мъже са на изчезване и защо грубостта се е превърнала в първа спонтанна реакция, заместваща кавалерското поведение.

Колко пъти лично вие сте изпадали в подобна комична ситуация (независимо от коя страна)?
Умеете ли да по(д)несете цвете, комплимент или подарък? :cool:
Хм. Че то смее ли човек да каже "не, не умея" при така зададеното задание? :lol:

Аз съм имала такива ситуации, но не от друго, а от притеснение - много често се стряскам, когато се окаже, че съм привлякла внимание.
И колкото по-театрално ми се прави жестът, толкова повече се свивам и става съвсем идиотско. Пък ако има и публика - ужас. Тоест винаги реагирам любезно, но все мисля, че притеснението ми се усеща и поведението ми не е чак толкоз шармантно, колкото би трябвало да бъде.

Та си мисля, че има и други фактори, а също и други варианти на обяснение и на реагиране.
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

аз се паникьосвам. и изяждам току що подареното ми цвете:shy:
Неф

Мнение от Неф »

windcolours написа:аз се паникьосвам. и изяждам току що подареното ми цвете:shy:
:rotfl24::rotfl24:

В общия случай:
благодаря и чаровна усмивка за колеги и познати е достатъчна.
за по-интимни приятели реакциите са ... непредвидими :winkw:
"Спаси си деня!" - Green Light
І

Мнение от І »

windcolours написа:аз се паникьосвам. и изяждам току що подареното ми цвете:shy:
Следващия път връзка магданоз, прясна маруля или копър! Щот ем зеления цвят успокоява, ем полезно откъм витамини! :rotfl24:
Баси канибала, как ми изеде цветето?! :lol:
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа:
Баси канибала, как ми изеде цветето?! :lol:
месно цвете?
І

Мнение от І »

Нефертити написа: Баси, кво е тВа месно цвете бе?
Кръвожадно кво. :lol: Кат види мъж и го еде. Помна ли как се наричаше...ма некъде по джунглите растеше. :lol:

vbox7.com/play:a4e4c055
Последно промяна от І на 08.03.10, 22:18, променено общо 1 път.
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа:
Нефертити написа: Баси, кво е тВа месно цвете бе?
Кръвожадно кво. :lol: Кат види мъж и го еде. Помна ли как се наричаше...ма некъде по джунглите растеше. :lol:
месоядна орхидея е цветето дето ще те изяде тебе, че много ти знае балалайката
питам аз за това твое цвете от месо, дето канибала го е изяла
:rotfl24:
І

Мнение от І »

Нефертити написа: питам аз за това твое цвете от месо, дето канибала го е изяла
Ми нъл жените сте цвекЬе бре! :blum: Начи щом рупа от букета е канибал! :mad: :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа:
Нефертити написа: питам аз за това твое цвете от месо, дето канибала го е изяла
Ми нъл жените сте цвекЬе бре! :blum: Начи щом рупа от букета е канибал! :mad: :lol:
:lol::lol::lol:
Добре е да (ни) го припомняш от време на време.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Умеете ли...?

Мнение от сър Айвънхоу »

wild_moon написа:В празничния ден личи повече отколкото в делничния, но като цяло забелязвам с голямо огорчение, че доста жени в днешно време не умеят да приемат комплимент, жест на внимание или ненадеен подарък.

Колега прави комплимент за прическата на дама в офиса и вместо да отвърне шеговито, просто да благодари или да се усмихне, тя го цапардосва челно с репликата "Ааа, нищо не ми е на прическата, просто снощи се измих косата". Или на поднесено цвете за празника в офиса, реакцията да е "Ама нямаше нужда! Защо изобщо си се занимавал?" Примерите и комичните ситуации можете да допълните и сами. А после изпадаме в чуденка защо галантните мъже са на изчезване и защо грубостта се е превърнала в първа спонтанна реакция, заместваща кавалерското поведение.

Колко пъти лично вие сте изпадали в подобна комична ситуация (независимо от коя страна)?
Умеете ли да по(д)несете цвете, комплимент или подарък? :cool:
те затва и не правя такива простотии вече. стачка... докато се научите да цените усилията ни :harhar:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

днес не е 8-ми
феминизмът ви изяде главите
и направи мъжете женчо.... ъ-ъ метро-сексуални и не можете да се вредите при фризьор и козметик
търсихте равенство
имате го
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Remmivs написа:днес не е 8-ми
феминизмът ви изяде главите
и направи мъжете женчо.... ъ-ъ метро-сексуални и не можете да се вредите при фризьор и козметик
търсихте равенство
имате го
Хем си прав, хем не си!
Да, феминизмът е изял главите на много жени в общ план, но всяка сама преценява доколко да го допусне в живота си. Просто и двата пола забравят, че въпросът не е в това да се сравняваме, съревноваваме или делим на равни и по-малко равни, а в това да си припомним как да се допълваме, как да си извадим взаимно на повърхността най-добрите страни. :cool:
А иначе метросексуалите са друга бира! Какво сме виновни ние жените, че козметичните компании и модните агенции изкелефенчиха популярния образ на харесвания мъж и много мъже решиха, че трябва да се мерят най-малко с Бекъм, ако не с другиго. :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и съм и не съм
така е
всичко е едно
прав съм в общ план
не съм в частното
прочее
ние сме наистина взаимно допълващи се невероятно красиви и магнетични същества
безкрайно различни и толкова вплетени един в друг
на мен лично ми е мъчно
че повечето жени забравят че са жени в битката, да се изправят гордо до нас на всяка цена
няма нужда от това
ние ви обичаме такива каквито сте
в кръвта ни е, в жилите ни, в душите ни
както и във вашите
и това ехо на стотиците хиляди години
никакво изкуствено равенство не може да приглуши
защото ако успее
ние няма да сме вече същия вид
а някой друг

а колко си дават сметка за това ехо
и колко от тях не ги е страх да го приемат като част от себе си дълбока и същностна и неделима
това не мога да ти кажа

но е хубаво, че сме различни
и че още има хора, които виждат в това не причина за война между половете и заплаха за висшия идеал на абсолютното равенство във всичко
а невъобразимото прекрасно вълшебно тържество на мирозданието в целия му блясък и страст на многообразието

:kiss:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

wild_moon написа: Просто и двата пола забравят, че въпросът не е в това да се сравняваме, съревноваваме или делим на равни и по-малко равни, а в това да си припомним как да се допълваме, как да си извадим взаимно на повърхността най-добрите страни. :cool:
Мдааа, това е Божията идея! Но човешката природа, уви, е по-скоро подвластна на индивидуализма и всеки се бори сам за себеутвърждаване,независимо мъж или жена е... и ако единия пол погледне изпод вежди другият, другият пък скача и тръгва да се репчи и да се доказва. Щото много мразя някой да ми каже,че мястото на жената е в куФнята. Аз пък от малка исках космонавт да ставам и с кукли почти не съм се заигравала.Цял живот имам усещането,че съм прецакана като съм се родила жена /добре че дилемата не стои в сексуалния ми живот,че ще стане мазало :lol:/
Не е въпрос кой е по-по-най, а да се оставят хората сами да решават кои дейности и каква същност им подхожда най-много. Нямам нищо против гейовете и лесбийките. И на мен ми се е искало да опитам,но не ми стиска въпреки цялата ми разюзданост в мисленето :lol:
Вместо двата пола взаимно да хвърляме камъни в чуждата градина, най-добре би било да се опитаме да видим света от камбанарията на другия. Вярно,че може да ни се завие свят,но...
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Remmivs написа: ....
но е хубаво, че сме различни
и че още има хора, които виждат в това не причина за война между половете и заплаха за висшия идеал на абсолютното равенство във всичко
а невъобразимото прекрасно вълшебно тържество на мирозданието в целия му блясък и страст на многообразието

:kiss:
Този път няма да кимам или шумно да потвърждавам казаното от теб, понякога една усмивка е по-красноречива от всички думи. ПоздраФче :kiss:

SHE ~ Diana ~ Goddess of the Hunt
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

windcolours написа:....
Но човешката природа, уви, е по-скоро подвластна на индивидуализма и всеки се бори сам за себеутвърждаване,независимо мъж или жена е... и ако единия пол погледне изпод вежди другият, другият пък скача и тръгва да се репчи и да се доказва. Щото много мразя някой да ми каже,че мястото на жената е в куФнята. Аз пък от малка исках космонавт да ставам и с кукли почти не съм се заигравала.Цял живот имам усещането,че съм прецакана като съм се родила жена /добре че дилемата не стои в сексуалния ми живот,че ще стане мазало :lol:/
Не е въпрос кой е по-по-най, а да се оставят хората сами да решават кои дейности и каква същност им подхожда най-много. Нямам нищо против гейовете и лесбийките. И на мен ми се е искало да опитам,но не ми стиска въпреки цялата ми разюзданост в мисленето :lol:
Вместо двата пола взаимно да хвърляме камъни в чуждата градина, най-добре би било да се опитаме да видим света от камбанарията на другия. Вярно,че може да ни се завие свят,но...
индивидуализъм... сам... такивамитиработи....
както казваше един дядо "сам човек е за никъде, освен едно място де" :lol:
а това с прецакването съм го чувала прекалено много пъти и от двата пола...
вярно много по-често от жени
но докато ние сами не се вгледаме и не оценим нещата, които природата така щедро ни е дарила, не можем да очакваме някой друг да ги оцени вместо нас и да ни научи как да бъдем истински жени или мъже. аз също съм против разделянето на професиите на мъжки и женски, просто всеки трябва да прави това, което умее най-добре, а не да доказва, че няма професия, която би му/й се опънала :lol:
Последно промяна от wild_moon на 09.03.10, 12:04, променено общо 3 пъти.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

wild_moon написа:SHE ~ Diana ~ Goddess of the Hunt
Това е много хубаво! Благодаря! :cool:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Remmivs написа:
неслучайно беше на второ място в Евровизия преди години:-)
Неф

Мнение от Неф »

Remmivs написа:
И аз,
с усмивка! :bigsmile:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Remmivs написа: феминизмът ви изяде главите
мдааам, на къде отива светът?! а някои феминистки съвсем взеха нещата в свои ръце :lol:

Журналистка тества мъжеството на Бекъм...
Публикувай отговор