Първото възможно решение на проблемчето е да забраним писането от нерегистрирани потребители.
Другия вариант е, някоя сутрин да се събудим с форум пълен само с такива боклуци, щото аз няма да трия повече!
Вие решавате.
ТЪ ти няма ли да удариш рамо с взимането на решението?maggot написа:...Вие решавате.
НЯМА ЛОШО ДА СЕ ЗАБРАНИmaggot написа:Пиленца, сори, ама дори и след като сложих т.нар. пачове, днес сутринта ми се наложи да трия поредните маймуняци. А ми писна, да ви кажа, да трия.
Първото възможно решение на проблемчето е да забраним писането от нерегистрирани потребители.
Другия вариант е, някоя сутрин да се събудим с форум пълен само с такива боклуци, щото аз няма да трия повече!
Вие решавате.
аз още не съм взела решение какво да гласувам,Звеневия написа:ТЪ ти няма ли да удариш рамо с взимането на решението?maggot написа:...Вие решавате.
ТВРДо забрана!

Мойту мнение не е меродавно, щот сме димукрация. Аз шси го кажа накраяЗвеневия написа:ТЪ ти няма ли да удариш рамо с взимането на решението?maggot написа:...Вие решавате.
ТВРДо забрана!
Тия дето ги трия с по 10 поста на тема са автоматични ботове - те не правят регистрация. Ако някой иска да сере регистриран никой не може да го спре, тук нормални мнения на нормални потребители не трием.snowprincess написа: аз още не съм взела решение какво да гласувам,
но според мен, ако някой реши да сере, къв ще му е проблема да се регистрира, да цъква по едно лайно на ник и да излиза
не е ли по-добре да банвате IP-то и да не може да влиза повторно, вместо да триете или пък задължителната регистрацияmaggot написа:Пиленца, сори, ама дори и след като сложих т.нар. пачове, днес сутринта ми се наложи да трия поредните маймуняци. А ми писна, да ви кажа, да трия.
Вие решавате.

snowprincess написа:...по едно лайно на ник и да излиза
пишем по едно и също време, едно и също:-))))maggot написа:Тия дето ги трия с по 10 поста на тема са автоматични ботове - те не правят регистрация. Ако някой иска да сере регистриран никой не може да го спре, тук нормални мнения на нормални потребители не трием.snowprincess написа: аз още не съм взела решение какво да гласувам,
но според мен, ако някой реши да сере, къв ще му е проблема да се регистрира, да цъква по едно лайно на ник и да излиза
Само банваме

Нещо не те разбрах? Кво искаш да кажеш?wishes написа:Ако не си помниш паролата, да ти я кажа?pocti_bezobidna написа:Ами не. Не виждам смисъл в забраните.
Лично мен ме мързи да се регвам всеки път.
Но, разбира се, ако мнозинството реши - ще се съобразя с това решение.
Нищо, шегичка беше с предната ти тема за исканата паролаpocti_bezobidna написа:Нещо не те разбрах? Кво искаш да кажеш?wishes написа:Ако не си помниш паролата, да ти я кажа?pocti_bezobidna написа:Ами не. Не виждам смисъл в забраните.
Засега я помня. Ама ми се е случвало да си забравя ID на една от пощите...
IPто не е едно за да го банна а е цяла гама IP-тa. Ако баннем обаче всички, това значи, че можем да забраним достъпа и на някой мил наш съфорумник.snowprincess написа: не е ли по-добре да банвате IP-то и да не може да влиза повторно, вместо да триете или пък задължителната регистрация
Не обичм подобни шегички...wishes написа:Нищо, шегичка беше с предната ти тема за исканата паролаpocti_bezobidna написа:Нещо не те разбрах? Кво искаш да кажеш?wishes написа:Ако не си помниш паролата, да ти я кажа?pocti_bezobidna написа:Ами не. Не виждам смисъл в забраните.
Засега я помня. Ама ми се е случвало да си забравя ID на една от пощите...
Някой който го мързи да се регвапочти безобидна написа:Нищо де, карай рекох....wishes написа:Ама верно много си се вързала... сори тогава :)pocti_bezobidna написа: Не обичм подобни шегички...
Карай, тоз път няма да те гърмя:lol:
И ме мъчи въпроса, кой е вторият, гласувал с "не"?
това с бана на ай пи -то е гадно наистинаmaggot написа:IPто не е едно за да го банна а е цяла гама IP-тa. Ако баннем обаче всички, това значи, че можем да забраним достъпа и на някой мил наш съфорумник.snowprincess написа: не е ли по-добре да банвате IP-то и да не може да влиза повторно, вместо да триете или пък задължителната регистрация
за това не се бях сетила, верно съм голяма ряпа, извопще не помислих, че някой от наш`те може да го правиmaggot написа:IPто не е едно за да го банна а е цяла гама IP-тa. Ако баннем обаче всички, това значи, че можем да забраним достъпа и на някой мил наш съфорумник.snowprincess написа: не е ли по-добре да банвате IP-то и да не може да влиза повторно, вместо да триете или пък задължителната регистрация

Принципно ми е все тая, макар, че често пиша нерегнат, щото ме мързи да се регвам.maggot написа:Пиленца, сори, ама дори и след като сложих т.нар. пачове, днес сутринта ми се наложи да трия поредните маймуняци. А ми писна, да ви кажа, да трия.
Вие решавате.
Добре Дошла, ПипилотаKent написа:това с бана на ай пи -то е гадно наистина
по-добре забранете за нерегнати - регистрацията е времеемка
Хъмммм. Това звучи като работа за нас. Трябва да видя не мога ли да подпъхна кредора и на логин страницата.Пенчо Заека написа:Абе, сигурно е неприятно да се трие, ама аз съм против забраните. Щото, когато не съм в БГ, не мога да си вляза с ника, който е на кирилица, а у чужбинско по компютърните клубове няма компютри с кирилица. Та затва аз съм третия глас против.

Аз когато говоря не приказвам ама оная вечер щяхте да ме изядете всички когато го предложих.maggot написа:Пиленца, сори, ама дори и след като сложих т.нар. пачове, днес сутринта ми се наложи да трия поредните маймуняци. А ми писна, да ви кажа, да трия.