try me
- snowprincess
Re: try me
май мога да ти помогнаsnowprincess написа:тоя турист плаче за бой, че ми е и градски, лесно ши ми еНефертити написа:
"Спаси си деня!" - Green Light
да, нали съм казал че на 14 април ше черпя на живоНефертити написа:май мога да ти помогнаsnowprincess написа:тоя турист плаче за бой, че ми е и градски, лесно ши ми еНефертити написа:
:rotfl24:
гледам по някакъв начин да си осигуря посещаемост на мероприятието ;)
turist написа:да, нали съм казал че на 14 април ше черпя на живоНефертити написа:май мога да ти помогнаsnowprincess написа:тоя турист плаче за бой, че ми е и градски, лесно ши ми еНефертити написа:
ще ще
"Спаси си деня!" - Green Light
- сър Айвънхоу
14-ти ли... идваааааам...Нефертити написа:turist написа:да, нали съм казал че на 14 април ше черпя на живоНефертити написа:май мога да ти помогнаsnowprincess написа:тоя турист плаче за бой, че ми е и градски, лесно ши ми еНефертити написа:
ще ще

Ти пък рицарю. За кво ше ми идваш? На тъпанари ли обичаш да оказваш чест. хахахасър Айвънхоу написа:14-ти ли... идваааааам...Нефертити написа:turist написа:да, нали съм казал че на 14 април ше черпя на живоНефертити написа:май мога да ти помогнаsnowprincess написа:тоя турист плаче за бой, че ми е и градски, лесно ши ми еНефертити написа:
ще ще