За БоЕВ,
За БоЕВ,
Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Фотоизложба "Лицата на невидимото"
http://www.thefacesoftheinvisible.blogspot.com/
Стартира във Варна, после следват Русе, Пловдив, Бургас.
Ако я посетите, ще чакам отзиви.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Re: За БоЕВ,
Много хубаво заглавие.holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Смятам, че за този период все ще имам път натам и ще се отбия да разгледам. А щом ще чакаш отзиви пък, непременно ще споделя. Аз обичам да си казвам мнението.
Обаче МОЛ Русе още не е завършен. Аз си мисля за единствения МОЛ в момента, а там няма изложбена зала... да не е пък някаква грешка в името?
Последно промяна от vyara на 10.03.10, 21:24, променено общо 1 път.
-
Megi_Koleva
Само не разбрах, защо мотото на темата е такова /посвещението, де/? Свързано ли е със заглавието?holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Много елегантно заобикалят София, а на мен ми домъчня за нея.holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Panta rhei...
Вероятно Боев преди да се пенсионира преждевременно от този клуб си е падал по изложби; и Тази е някаква посветена на неговата Клубна памет ;)Megi_Koleva написа:Само не разбрах, защо мотото на темата е такова /посвещението, де/? Свързано ли е със заглавието?holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
-
Megi_Koleva
turist написа:Вероятно Боев преди да се пенсионира преждевременно от този клуб си е падал по изложби; и Тази е някаква посветена на неговата Клубна памет ;)Megi_Koleva написа:Само не разбрах, защо мотото на темата е такова /посвещението, де/? Свързано ли е със заглавието?holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Дааа, в това обяснение има някаква логика. Ама тогава заглавието трябва да играе ролята на "In memoriam"... Все пак, можем само да предполагаме дали е така...
Еее! Това е просто бодната бележка - съобщение на хладилника. Как не разбирате. Не всички са част от коалицията за междупотребителски комуникации - КМК.turist написа:Вероятно Боев преди да се пенсионира преждевременно от този клуб си е падал по изложби; и Тази е някаква посветена на неговата Клубна памет ;)Megi_Koleva написа:Само не разбрах, защо мотото на темата е такова /посвещението, де/? Свързано ли е със заглавието?holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Доколкото познавам участниците, заглавието е просто обръщение.Megi_Koleva написа:turist написа: Вероятно Боев преди да се пенсионира преждевременно от този клуб си е падал по изложби; и Тази е някаква посветена на неговата Клубна памет ;)
Дааа, в това обяснение има някаква логика. Ама тогава заглавието трябва да играе ролята на "In memoriam"... Все пак, можем само да предполагаме дали е така...
Panta rhei...
Плюс това, БоЕВ е в отпуска, а не се е пенсиониралМнемозина написа:Доколкото познавам участниците, заглавието е просто обръщение.Megi_Koleva написа:turist написа: Вероятно Боев преди да се пенсионира преждевременно от този клуб си е падал по изложби; и Тази е някаква посветена на неговата Клубна памет ;)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Megi_Koleva
Аха. Това явно беше "платено" рекламно съобщение за "избрани" лица. Е, малко се почувствах пренебрегната...vyara написа:Еее! Това е просто бодната бележка - съобщение на хладилника. Как не разбирате. Не всички са част от коалицията за междупотребителски комуникации - КМК.turist написа:Вероятно Боев преди да се пенсионира преждевременно от този клуб си е падал по изложби; и Тази е някаква посветена на неговата Клубна памет ;)Megi_Koleva написа:Само не разбрах, защо мотото на темата е такова /посвещението, де/? Свързано ли е със заглавието?holi_day написа:Ягичка, Верчето и на който му е интересно
Ми не ни знаят хората.Ън написа:Плюс това, БоЕФ е в отпуска, а не се е пенсиониралМнемозина написа:
Доколкото познавам участниците, заглавието е просто обръщение.![]()
Да. И точно затова.
Panta rhei...
И на мен. Ма явно са преценили, че тук няма да има интерес.Мнемозина написа:Много елегантно заобикалят София, а на мен ми домъчня за нея.
Да, и аз нещо в тази посока си мислех.Remmivs написа:И на мен. Ма явно са преценили, че тук няма да има интерес.Мнемозина написа:Много елегантно заобикалят София, а на мен ми домъчня за нея.
Изобилието изтласква невидимото. Изобилието на видимото имам предвид... сигурно затова всеки, който има вкус към невидимото, честичко бяга извън София.
Или го открива у себе си.
Мисля си и за това, че всъщност където и да живееш, в един момент видимото става невидимо и ти се налага да бягаш от време на време.
Panta rhei...
Рем, Мнемо,
"Отворени сме и за вашите предложения и покани от корпоративни офиси и комерсиални пространства или други за бъдещи локации!"
ми има гостоприемни градове
"Отворени сме и за вашите предложения и покани от корпоративни офиси и комерсиални пространства или други за бъдещи локации!"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Дай ми я вкъщи.holi_day написа:Рем, Мнемо,
Ще шизофренясам скоропостижно и такова посещение ще осигуря...
Panta rhei...
Верче, само ти мъ разбра.vyara написа:Еее! Това е просто бодната бележка - съобщение на хладилника. Как не разбирате. Не всички са част от коалицията за междупотребителски комуникации - КМК.
Сички останали търсят подтекст.
Ама все пак съ надявам, че и БоЕВ шъ мъ прочете. И най-вече, че шъ ми отговори, макар и след време, ку му е останало уважение към мен, въпреки уважението към него си.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Не разполагам с тая изложба, та да ти я дам.Мнемозина написа:Дай ми я вкъщи.
Ще шизофренясам скоропостижно и такова посещение ще осигуря...
То бива лакомия, мъ пъ толкова
Да земе цяла изложба...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не ми стана ясно защо си се почувствала пренебрегната.Megi_Koleva написа:
Аха. Това явно беше "платено" рекламно съобщение за "избрани" лица. Е, малко се почувствах пренебрегната...
Адресирано е към
Боев, защото е може би един от най-запалените, да не кажа НАЙ, фотограф. Обича подобни мероприятия. Нахождава се близо до упоменатото. По тази причина-географска и Вяра. Ягишна, защото тоже цени това иЗкуство:winkw:
пише и всички останали:winkw:
П.П. Ще се опитам да отида като дойде в Пловдив.
Холи, чакам да го споделеш с мен. Видяха ми се интересни снимките

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Аз не съм видяла изложбата, противно на това, което Фриски предположи.БоЕВ написа:Дали ще мога да отскоча до Росчук?!
Интересно!
А, Ягишна нищо не споделя.
Да видим какво ще разкаже Ягичка, ако е успяла да мине да я види.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Piqndurnik