Утре ще те помоля да ми разкажеш в търсене на теле под вола, дали имаш успех.
Може да започнеш да разказваш отсега, аз четъ бързо и утре може да не надникна, но ще зная какво си писала.
Мислех една обща - за теб и Рем, щото сте рамо до рамо в пренебрегнатитеМнемозина написа:За мен не пускай тема, моля.:lol::lol:
Щото ще ти копирам темата с рецептите онази за лютия сладкиш.
О, благодаря за личното внимание! Цяла тема за мен- нямаше нужда...! А и ценно ефирно време е това! Само не разбрах дали ще ме величаете и обримчвате с лавров венец или ще ме разпъвате на кръст? Все пак, очаквам темата утре. Не обичам предварително да говоря. Все пак, редно е да се подготвя предварително. Че ако ще ме хвалитеholi_day написа:Тая тема я пиша утре, щото сега още не съм видяла мнението ти, че си пренебрегната.
Утре ще те помоля да ми разкажеш в търсене на теле под вола, дали имаш успех.
Може да започнеш да разказваш отсега, аз четъ бързо и утре може да не надникна, но ще зная какво си писала.
На теб пъ кво не съм ти изпълнила?!Мнемозина написа:Да бе, в управляем.
Ама че го рече. И да не мислиш, че ти повярвах?
Е той и без мен опитва. Ама оцелява, за моя радост.holi_day написа:а, такаМнемозина написа:Ми не знам. Опитай.turist написа:Аз може ли да си поръчам втора тема за Туриста, че една не ми стига? :)
пращай го към ел.таблото
да опитва ко мое да се случи
Всъщност, Holi day, заглавето "За БОЕВ" ми звучи много по- авторитетно и значимо, отколкото заглавието "За Меги Колева". Не съм чак "заслужила", че чак цели теми да ми носят "заглавието"...holi_day написа:а, такаМнемозина написа:Ми не знам. Опитай.turist написа:Аз може ли да си поръчам втора тема за Туриста, че една не ми стига? :)
пращай го към ел.таблото
да опитва ко мое да се случи
Ти ми прочете мислите, Мнемич.Мнемозина написа:Е той и без мен опитва. Ама оцелява, за моя радост.
Но друго си е да кажеш на човека да прави това, което той така или иначе прави.
навик ти е да се сравняваш с другите ли?Megi_Koleva написа:Всъщност, Holi day, заглавето "За БОЕВ" ми звучи много по- авторитетно и значимо, отколкото заглавието "За Меги Колева". Не съм чак "заслужила", че чак цели теми да ми носят "заглавието"...
Все тъй ще направя аз.holi_day написа:Ти ми прочете мислите, Мнемич.Мнемозина написа:Е той и без мен опитва. Ама оцелява, за моя радост.
Но друго си е да кажеш на човека да прави това, което той така или иначе прави.
Аха да пусна тема "Туристе, продължавай да праиш квото се сещаш"
и се сепнах, своу шъ рече, че й излизам насреща с антитема:twisted:
Напротив, не се сравнявам. Аналогията със заглавията я правиш ти. Така, че патентът не е мой...holi_day написа:навик ти е да се сравняваш с другите ли?Megi_Koleva написа:Всъщност, Holi day, заглавето "За БОЕВ" ми звучи много по- авторитетно и значимо, отколкото заглавието "За Меги Колева". Не съм чак "заслужила", че чак цели теми да ми носят "заглавието"...
БоЕВ си е БоЕВ.
Ти си си Megi_Koleva.
Забелязана си. Честито. Оттук нататък само специално отношение.
ахаMegi_Koleva написа: Аналогията със заглавията я правиш ти.
Тежки думи... и много категорични! Дано да имаш правилна преценка за нещата... Темата я постави ти. С какво съм предизвикала начало- темието- това така и не разбрах!? Може би, се явяваш адвокат някому тук...? Това не мога да знам? Нямам претенциите да се харесам всекиму- такава амбициозна задача не бих си поставила никога, защото е невъзможна и неизпълнима. А що се отнася до хората с богато въобръжение, смятам, че тези, които имат претенции да са такива- трябва да са и широко скроени хора, които да приемат и инакомислещите...а не да се дразнят от тяхното мнение. А иначе съм скромен човек- не държа да бъда "забелязана". Благодаря за вниманието!:bigsmile:holi_day написа:ахаMegi_Koleva написа: Аналогията със заглавията я правиш ти.
така е
потвърждавам го това за теб
сглобяваш си някакви неща
харесвам хора с въображение богато
може би, щото усещам, че им е по-трудно многопластово да приемат светъ
Ама точно като му е богато на човек въображението би трябвало да приема света многопластово.holi_day написа: харесвам хора с въображение богато
може би, щото усещам, че им е по-трудно многопластово да приемат светъ
уджасRemmivs написа:Ами какво ще кажеш за тази?
И аз благодаря! В началото се забавлявах. Ама накрая на вечерта нещо ми мина ищаха... Не обичам да съм център на внимание... Явно за разлика от други... А май и двамата сме предубедени по малко- но по равно... А за "отворените сърца"- да ти кажа честно, не си много прав. Едни са по- отворени, други по- малко... Според- зависи... Хубава вечер на всички!Remmivs написа:Благодаря!Megi_Koleva написа:Оставям Ви да си пригласяте. Явно не мога да Ви вляза в тона. Лека нощ от мен!
А ти наистина ли се забавляваш?
И защо си така предубедена или пък съм аз?
Едно ще ти кажа, май вече го та ще повторя.
Отворени са сърцата на всички тук. Отвори и твоето.
Лека!
Не е нужно да влизаш в някакъв тон "наш".Megi_Koleva написа:Оставям Ви да си пригласяте. Явно не мога да Ви вляза в тона. Лека нощ от мен!
Нефертити написа: И не, Холи, не е първи април!
Все още не е! вЕрвай ми!
секи ден си го онагледявам товаМЪЖжжж написа:А ти предстаЯш ли си...изправиш се срещу некоя планина и нема ни имотиконки, ни кат посочиш с пръс чукара да ти излиза името.. И настават едни съммнения, ени терзания...Те за тегава си требат яко субтитри!