яхнала метлата
яхнала метлата
днес ще разпердушиня някого! изпращам смс за паркиране, връща ми потвърждение и съм спокойна.... обаче като се връщам са ме закопчали грозно! показвам му - ето, имам смс! ама той нямал, неговото устройство отчитало, че съм в нарушение и тва е. трябва да си платя, пък после да обжалвам едикъдеси. на какво прилича това?!?!?:mad: да си губя времето и нервите, защото ставали грешки?!?! що пък аз трябва да съм прецакана от нечии грешки, ЧИЙ Е ТОЗИ ГРАД в края на краищата!!!!!!!!!!!!!!:evil:
just perfect
Re: яхнала метлата
На ББbead_ написа:днес ще разпердушиня някого! изпращам смс за паркиране, връща ми потвърждение и съм спокойна.... обаче като се връщам са ме закопчали грозно! показвам му - ето, имам смс! ама той нямал, неговото устройство отчитало, че съм в нарушение и тва е. трябва да си платя, пък после да обжалвам едикъдеси. на какво прилича това?!?!?:mad: да си губя времето и нервите, защото ставали грешки?!?! що пък аз трябва да съм прецакана от нечии грешки, ЧИЙ Е ТОЗИ ГРАД в края на краищата!!!!!!!!!!!!!!:evil:
И цялата държава е негова:lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ужасни са тия!bead_ написа:днес ще разпердушиня някого! изпращам смс за паркиране, връща ми потвърждение и съм спокойна.... обаче като се връщам са ме закопчали грозно! показвам му - ето, имам смс! ама той нямал, неговото устройство отчитало, че съм в нарушение и тва е. трябва да си платя, пък после да обжалвам едикъдеси. на какво прилича това?!?!?:mad: да си губя времето и нервите, защото ставали грешки?!?! що пък аз трябва да съм прецакана от нечии грешки, ЧИЙ Е ТОЗИ ГРАД в края на краищата!!!!!!!!!!!!!!:evil:
самодоволни лешояди
ти провери ли да не си сгрешила нещо в смс-а? на мен ми се е случвало понеже...
не. имам обратен смс.Евридика написа: ти провери ли да не си сгрешила нещо в смс-а? на мен ми се е случвало понеже...
just perfect
Имам тук едно списъче. Ако ти липсват обекти евентуално.bead_ написа:днес ще разпердушиня някого!
Panta rhei...
въпросът е всички ли по списъка имат перушина? с вълна и четина не ми се разправя!Мнемозина написа:Имам тук едно списъче. Ако ти липсват обекти евентуално.bead_ написа:днес ще разпердушиня някого!
just perfect
Всичко е едно, както казва известен форумец.bead_ написа:днес ще разпердушиня някого! изпращам смс за паркиране, връща ми потвърждение и съм спокойна.... обаче като се връщам са ме закопчали грозно! показвам му - ето, имам смс! ама той нямал, неговото устройство отчитало, че съм в нарушение и тва е. трябва да си платя, пък после да обжалвам едикъдеси. на какво прилича това?!?!?:mad: да си губя времето и нервите, защото ставали грешки?!?! що пък аз трябва да съм прецакана от нечии грешки, ЧИЙ Е ТОЗИ ГРАД в края на краищата!!!!!!!!!!!!!!:evil:
То пък днес такова слънчице хубаво...и кат се чуе човек с хубави хора и вижда всичко още по-слънчево.
Слънчев и усмихнат ден на всички!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
на всички от "паркинги и гаражи", а? и ти ли, бруте?ELBI написа:
just perfect
погледнато в преспективата "време", на всички.bead_ написа:на всички от "паркинги и гаражи", а? и ти ли, бруте?ELBI написа:
Погледнато в пазвата на Цезария - само за нея...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
На кинтите бадемче, на кинтите!bead_ написа:ЧИЙ Е ТОЗИ ГРАД в края на краищата!!!!!!!!!!!!!!:evil:
отвратилно прав си! и не само този град, а целият свят е притежение на кинтите... освен мъничкото празно пространство между ушите ми:winkw:МЪЖжжж написа:На кинтите бадемче, на кинтите!bead_ написа:ЧИЙ Е ТОЗИ ГРАД в края на краищата!!!!!!!!!!!!!!:evil:Виж на кого са кинтите... въртят се мамка му и не моа а ги хвана поименно.
just perfect
мина ли ти вече? поне малко.
да, разбира се. благодаря, че попитаЕвридика написа:мина ли ти вече? поне малко.
just perfect