Youtube to mp3 converter
Youtube to mp3 converter
Не ми се търсеше темата, в която говорихме по тоя въпрос по-рано, та затова пускам нова.
Мерси за този add on, който ни показа, Рем!
(YouTube to MP3 :: Add-ons for Firefox)
Аз си го сложих вкъщи и го пробвах, но дори и в HQ режим не вади добри mp3-ки, що ли така? Не е заради лошо качество на клипа и звука от него, защото ги вади по-лоши от изходния материал и което е най-странно с прекъсвания. Някой друг има ли отзиви по темата?
Мерси за този add on, който ни показа, Рем!
(YouTube to MP3 :: Add-ons for Firefox)
Аз си го сложих вкъщи и го пробвах, но дори и в HQ режим не вади добри mp3-ки, що ли така? Не е заради лошо качество на клипа и звука от него, защото ги вади по-лоши от изходния материал и което е най-странно с прекъсвания. Някой друг има ли отзиви по темата?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Моят собствен опит показва, че:
1. Не всички клипове могат да се свалят в HQ.
2. Някои не могат да се свалят изобщо.
3. Тези, които се свалят се свалят 1 към 1.
4. Трябва да гледаш рекламите на тъпия сайт (аз лично си добавих изключение в adblock-а) ако не искаш да ти отнема вечност конвертирането.
ето ти Диана свалена
току що HQ
http://www.3o4o.net/junk/HuntGoddess.mp3
1. Не всички клипове могат да се свалят в HQ.
2. Някои не могат да се свалят изобщо.
3. Тези, които се свалят се свалят 1 към 1.
4. Трябва да гледаш рекламите на тъпия сайт (аз лично си добавих изключение в adblock-а) ако не искаш да ти отнема вечност конвертирането.
ето ти Диана свалена
http://www.3o4o.net/junk/HuntGoddess.mp3
С една дума конвертора те слуша тебе повече отколкото мен! аз от всички опити ни един път не получих тоя резултат 1 към 1. е не е честно пък!Remmivs написа: 3. Тези, които се свалят се свалят 1 към 1.
Мерси! Ей това се казва светкавична реакция
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- сър Айвънхоу
като откраднат светкавиците на Зевс, настава бъркотийка...Remmivs написа:Абе алоуууу. Имам и гръмотевици туканка. Хефест ми ги е изковал. Трябва ли ти електричество?сър Айвънхоу написа:= Remmivs - щото само, като е тука и ни огрява!
Кралят слънце е един.
Аз съм само Ние Remmivs...
Хефес некво електричарче ли е? Ако е добър - ГСМ или имейл?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.