мм, нИдей,Remmivs написа:Онлайн ли? А може ли да е бридж?Нефертити написа:п.п. Наздраве, казах ли?
да изиграем една четворка белот, така по мъжки?
Желаещи?
Наздраве!
ше останеш само по мммм маслинката за коктейла
най-добре ще е,сър Айвънхоу написа:а аз се чудя защо не си го направил... не се майтапя!Remmivs написа: Щото да не откоментирам кръпката на php-то и да станe пак възможно да си цитира само по едно мнение.
Нефертити написа:най-добре ще е,сър Айвънхоу написа:а аз се чудя защо не си го направил... не се майтапя!Remmivs написа: Щото да не откоментирам кръпката на php-то и да станe пак възможно да си цитира само по едно мнение.
наистина
без майтап
че с Айвъна сме калпазани нЕкви
Аз още преди време бях "за"!

И отново е в правилната посока,Ън написа:Нефертити написа:най-добре ще е,сър Айвънхоу написа:а аз се чудя защо не си го направил... не се майтапя!Remmivs написа: Щото да не откоментирам кръпката на php-то и да станe пак възможно да си цитира само по едно мнение.
наистина
без майтап
че с Айвъна сме калпазани нЕкви
Аз още преди време бях "за"!
Да. Рем, за всички ще е по-удобно така.
(поне така си мисля)
Кой е ревал тогава? Дай да пуснем анкетаRemmivs написа:бях го направил
това за айвън
щот не помни
но реваха хората и го върнах
и вие пак се оливате
това за всички
които се оливат
не искам да изброявам поименно да не забравя някой и да се почувства пренебрегнат

Със сигурност си спомням за Семирамис и за себе си.Ън написа:Кой е ревал тогава? Дай да пуснем анкетаRemmivs написа:бях го направил
това за айвън
щот не помни
но реваха хората и го върнах
и вие пак се оливате
това за всички
които се оливат
не искам да изброявам поименно да не забравя някой и да се почувства пренебрегнат
Ън написа:turist написа:Е, че то няма забран да се пишат бележки на потребителки преди да навършат 150 постинга да речем...
Ама ако речеш да определим някакво число след което да считаме потребителките за пълнолетни и да имам право и аз да им пиша....
Или да си сложа подпис:
"Внимание!Според сър Айвънхоу налитам на нови потребителки"
;):rotfl24::rotfl24:
Евала, Турист! Тоя път ме изкефи!
да, да...никакви крайности!:lol:Мнемозина написа: Да, точно за това става дума.
Когато съвсем не поглеждаш какво пускаш в ефир, нещата се поизместват.
Макар че и тук крайностите биха били грешни.
Е то това би бил много идеален вариант, но човек не може да прелива постоянно от Ценни Идеи и Мисли. (Тоест някои могат, де.Sweety написа:да, да...никакви крайности!:lol:Мнемозина написа: Да, точно за това става дума.
Когато съвсем не поглеждаш какво пускаш в ефир, нещата се поизместват.
Макар че и тук крайностите биха били грешни.
по-скоро спамове, закачки и всички ония глупости на които се превиваме от смях трябва да са като 'изюминки' в лекция по теоретична физика,
както казваше един образ от университета
ами да де!Мнемозина написа:
Е то това би бил много идеален вариант, но човек не може да прелива постоянно от Ценни Идеи и Мисли. (Тоест някои могат, де.) Все си трябва и почивка.
Sweety написа:ами да де!Мнемозина написа:
Е то това би бил много идеален вариант, но човек не може да прелива постоянно от Ценни Идеи и Мисли. (Тоест някои могат, де.) Все си трябва и почивка.
изюминките са точно за почивка
(ама може и да съм объркала думата, щото е на руски)
идеята е като стафидки в козунак
Вми винаги свежата кръв е носител на нещо ново.Sweety написа:Ън написа:turist написа:Е, че то няма забран да се пишат бележки на потребителки преди да навършат 150 постинга да речем...
;):rotfl24::rotfl24:
Евала, Турист! Тоя път ме изкефи!:rotfl24:
и мене ме изкефи!
къв е този образ всъщност?
И вярно ли го прави?
И защо?
............
turist написа:Е, вече върви та доказвай, че нямаш сестра!Sweety написа:
Вми винаги свежата кръв е носител на нещо ново.
Новите не ме познават и не биха били настройвани по някакъв начин от старите. Не биха се влияли от тях.
Ето ше ти дам следния реален пример...
На бачкането сред колегите се правя на мъж с женско поведение и понякога ме наричат "гей". Като дойде обаче новоназначен работник и когато някои колеги с които се закачаме започнат да ми викат така или да ми пускат ръце. Как да убедя новоназначения че не съм гей. Големи галимации...
Направи ли някаква асоцияция с тук?
Принципнои не пиша на всяка нова.
Една от причините е, че не съм я забелязал че е нова, щото рядко влизам тук. Другата е, че не се откроява, кой знае с какво от останалите....
ПП: Сега пак някой ше ми рече, че тва било за лична бележка. Е аман от самоцензуриране ;) Квото и да каже човек все ше обиди някой ;)
Нефертити написа:Имам бе. И брат и сестра. Родени са от майка германга и от баща ми Тракиец. На немска земя, с немско възпитание. Брата чака второ дете. а сестра ми си има две. Имена искаш ли?turist написа:Е, вече върви та доказвай, че нямаш сестра!Sweety написа:
Новите не ме познават и не биха били настройвани по някакъв начин от старите. Не биха се влияли от тях.
На бачкането сред колегите се правя на мъж с женско поведение и понякога ме наричат "гей". Като дойде обаче новоназначен работник и когато някои колеги с които се закачаме започнат да ми викат така или да ми пускат ръце. Как да убедя новоназначения че не съм гей. Големи галимации...
Една от причините е, че не съм я забелязал че е нова, щото рядко влизам тук. Другата е, че не се откроява, кой знае с какво от останалите....
ПП: Сега пак някой ше ми рече, че тва било за лична бележка. Е аман от самоцензуриране ;) Квото и да каже човек все ше обиди някой ;)
Ааа, неKent написа:да не си записал психология в свободния задочно:lol:На бачкането сред колегите се правя на мъж с женско поведение и понякога ме наричат "гей".
забавляваш се виждам, ма леко с неприличните предложения, че е и криза се пак....turist написа:Ааа, неKent написа:да не си записал психология в свободния задочно:lol:На бачкането сред колегите се правя на мъж с женско поведение и понякога ме наричат "гей".
от казармата съм си така. Просто мъжете които силно се идентифицират с пола си - много се отвращават от неприлични предложения направени им от други мъже... и просто реакцията е интересна....
Нефертити написа:turist написа:Е, вече върви та доказвай, че нямаш сестра!Sweety написа:
ПП: Сега пак някой ше ми рече, че тва било за лична бележка. Е аман от самоцензуриране ;) Квото и да каже човек все ше обиди някой ;)моля моля!
това в quotation-а дето пише sweety не е мое
turist написа: Ааа, не
от казармата съм си така. Просто мъжете които силно се идентифицират с пола си - много се отвращават от неприлични предложения направени им от други мъже... и просто реакцията е интересна....