бръмбаре да не слушаш,
зад ушите да душиш!
Щях а пусна нещо от Есенин /щот и е любимец/ ма ще го прочете неправилно и после 3 седмици ще пили и ще подскача на пружинка.
И има да се обЕснявааааммм...
Те затова Любе!
Берёзы

Пу за мен тва от втората снимка, щото юнаци и аз си имам вкъщи, а за девойката от първата снимка ще ям бой от Мъжжж, а мен точно тва не ми се ядеGaspode написа:Тая почерпка нещо странно ми изглежда
Неква девойка на първата сминка, некъф юнак на последната
Пу за мен девойката (щото юнаци си имам дОма)

За твое сведение това от втората снимка е маааакоооо престо(ар)яло:winkw::blum:Ън написа:Пу за мен тва от втората снимка, щото юнаци и аз си имам вкъщи, а за девойката от първата снимка ще ям бой от Мъжжж, а мен точно тва не ми се ядеGaspode написа:Тая почерпка нещо странно ми изглежда
Неква девойка на първата сминка, некъф юнак на последната
Пу за мен девойката (щото юнаци си имам дОма)
(нека боя е за Гаспод, той носи
)

Лютото ти се губи.Remmivs написа:па аз даже ях и банбон ин риъл лайф дет се вика
чедото на един колега станало на година
мда
пустите му въглехидрати
вкусни са
което ми напомня
открили са и вкус за мазнините
следваше да се очаква, след като имаме вкусови рецептори за захари и белтъци, съвсем в реда на нещата е да имаме и за третия стълб на енергетиката на организма ни
та вкусовете вече официално са ъ-ъ чакай да ги преброя
сладко, солено, горчиво, кисело, протеиново, мазно
начи 6 ако не изпуснах нещо
май съм гладен
що ли?
предполагам, едва ли е обърнала внимание, че вазата не се е получилаЪн написа:Тях ги рисувах за жена ми. Ама отдолу вазата не се получи, та на снимката я клъцнахTerE написа:
ако бях видяла първо твоите, изобщо нямаше да се сетя да търся други![]()
Пак заповядай!windcolours написа:Отново благодаря на всички... Страхотни сте...абе нямам думи!!!
Нефертити, благодаря ти за Есенин. Завършила съм руска гимназия и той ми е сред любимците
Сега тиквето е на балкона и с един приятел италианец са на етап "ти мене уважаваш ли ме":lol: досега се прегръщаха, целуваха и по мой пример ядоха зюмбюли:rotfl24:...само да можехте да ги видите:rotfl24:

windcolours написа:Сега тиквето е на балкона и с един приятел италианец са на етап "ти мене уважаваш ли ме":lol: досега се прегръщаха, целуваха и по мой пример ядоха зюмбюли:rotfl24:...само да можехте да ги видите:rotfl24:
ти откъде знаеш такива "интимни подробности" като предпочитанията на Мъжжж към троянската сливова, аааа??ELBI написа:A да си тръгна и ... гледам, че трябва да я позДравя - е - ЧРД - жива и здрава и да знаеш, че черпенето ти с винце може да се отлага, но не и безкрайно. А онзи с троянската сливова да не се скътава... и той да черпи, че е такъв късметлия :)