LOVE - New Limited Edition
- Dark Angel
LOVE - New Limited Edition
Milka Raspberry Cream
ПП/ изпаднах в love, хАпнах набЪрзо 1 брой
- Dark Angel
Dark написа:молим ти се, аз го купих за подарък, а взех, че го изядох целияLenny написа:не тъ е срам - мислех си да съм днес на диета:shy::shy:
Така де така и аз го купих за систъра щот нали е в положение жИната и ........... аз така се върнах да зема още един щото трябваше да и поднеса само картинката
Последно промяна от Lenny на 18.01.07, 15:28, променено общо 1 път.
- Dark Angel
точно преди да тръгна към нас ще купя един за подаръкLenny написа: Така де така и аз го купих за систъра щот нали е в положение жИната и ........... аз така се върнах да зема още един щото трябваше да и поднеса само картинката:shy::shy::shocked::shocked::shocked::twisted::twisted::twisted:
и ще се отдам на въздържание, ах.....
А като си помислиш...още не е петък..Dark написа:точно преди да тръгна към нас ще купя един за подаръкLenny написа: Така де така и аз го купих за систъра щот нали е в положение жИната и ........... аз така се върнах да зема още един щото трябваше да и поднеса само картинката:shy::shy::shocked::shocked::shocked::twisted::twisted::twisted:
и ще се отдам на въздържание, ах.....
- Dark Angel
МЪЖжжж написа:Дан`си и ти по германско?!Lenny написа:еххххххххххх петък, петък мой любим...........:blum::blum:
Че нали...само в петък....
Не съм бееее - тука съм си .....
А иначе там съм чувала че не било даже всеки петък ама само всеки трети петък ........... и то през високосните години ...................
И после задължително се прави нещо да почерпиш.
п.п.
Миналия месец ни бяха облазили тука едни австрийчета и аз реших един ден да донеса кекс на колегите. И почерпих и тях - а те едни пребледняха пожълтяха, после почервеняха и викат - "А има ли повод?!"
Викам си тия са нещо чалнати....
Пък после един колега дето е бачкал там за кратко ме светна, за техните обичаи....
- Dark Angel
това да не е нещо като с мечката и медаLenny написа:........
п.п.
Миналия месец ни бяха облазили тука едни австрийчета и аз реших един ден да донеса кекс на колегите. И почерпих и тях - а те едни пребледняха пожълтяха, после почервеняха и викат - "А има ли повод?!"
Викам си тия са нещо чалнати....
Пък после един колега дето е бачкал там за кратко ме светна, за техните обичаи....
:rotfl24::rotfl24:
ааааа, баницатаааааа
- snowprincess
Re: LOVE - New Limited Edition
не обичам шоколад, ади да си говорим за банички и пициDark написа:Milka Raspberry Cream

- Dark Angel
адиsnowprincess написа:не обичам шоколад, ади да си говорим за банички и пици
аз да се похваля - за ЧНГ направих невероятна баница, ама невероятна
стана суперска най-вече заради истинското /узряло как си требе и колкото си требе/ сирене
леле оогладнях
ти сега защо открехна таз тема за баници?
и пица правя страхотна, нда....идват гости и печем сите тави дето имаме
Блазя ти - а аз не само шоколад обичам ми и и баници и пици ..................snowprincess написа: не обичам шоколад, ади да си говорим за банички и пици
Дето вика една колежка цял живот гладна и дебела................