Крал Кристиян, Дания
Крал Кристиян, Дания
Вчера научих, че след като хитлеристите окупирали Дания и пуснали заповед всички евреи да носят жълтите звезди, на другия ден крал Кристиян излязъл на обичайната си сутрешна разходка също с лента с жълта звезда.
А на следващата сутрин всички негови поданици направили същото.
Евалла на този крал! Много ме изкефи!
"Датчаните са доста инатливи в отстояването на мира и патриотичните си принципи. В решителни и опасни за страната моменти те действат всички като един. Това е единствената страна в Европа, в която има окупация на германците през Втората световна война, но тя фактически не се състои. С мирна стачка датчаните се противопоставят на вечерния час. Извоюват си правото от обяд нататък да се грижат за домовете и градините си, вместо да работят в заводите, обслужващи немската армия. Всеки ден точно в пет следобед на един футболен стадион населението на Копенхаген се събира начело с крал Кристиян и пеят до изнемога датския химн. Всеки път кралят пристига без охраната си, но на кон и с високо вдигнат национален флаг. Да, нацистите са се видели в чудо.
И най-големият акт - за няколко нощи целият датски народ спасява своите евреи (около 17 000 души), като с лодките на рибарите ги извозват до територията на съседни, неокупирани страни. Освен Дания, само България и остров Катерини в Гърция могат да се похвалят с такъв акт!"
Източник: "На Дания с любов"
А на следващата сутрин всички негови поданици направили същото.
Евалла на този крал! Много ме изкефи!
"Датчаните са доста инатливи в отстояването на мира и патриотичните си принципи. В решителни и опасни за страната моменти те действат всички като един. Това е единствената страна в Европа, в която има окупация на германците през Втората световна война, но тя фактически не се състои. С мирна стачка датчаните се противопоставят на вечерния час. Извоюват си правото от обяд нататък да се грижат за домовете и градините си, вместо да работят в заводите, обслужващи немската армия. Всеки ден точно в пет следобед на един футболен стадион населението на Копенхаген се събира начело с крал Кристиян и пеят до изнемога датския химн. Всеки път кралят пристига без охраната си, но на кон и с високо вдигнат национален флаг. Да, нацистите са се видели в чудо.
И най-големият акт - за няколко нощи целият датски народ спасява своите евреи (около 17 000 души), като с лодките на рибарите ги извозват до територията на съседни, неокупирани страни. Освен Дания, само България и остров Катерини в Гърция могат да се похвалят с такъв акт!"
Източник: "На Дания с любов"
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- сър Айвънхоу
Re: Крал Кристиян, Дания
все пак са наследниците на древните викинги... все още "кръвта пее там"!
то и ние, уж, сме наследници на велик народ, но... май омешването с кого ли не... малко ни е поразредило кръвчицата...
то и ние, уж, сме наследници на велик народ, но... май омешването с кого ли не... малко ни е поразредило кръвчицата...
Мисията на България е друга и няма как да сме като тях.сър Айвънхоу написа:все пак са наследниците на древните викинги... все още "кръвта пее там"!
Мисията на българите е да изваждаме към света всичко ново за да се доразвива...дори и престъпленията.
Датчаните не го могат това, не им е дадено.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Епохата на Водолея дали от тука ше почни:lol:ПЪТник написа:Мисията на България е друга и няма как да сме като тях.сър Айвънхоу написа:все пак са наследниците на древните викинги... все още "кръвта пее там"!
Мисията на българите е да изваждаме към света всичко ново за да се доразвива...дори и престъпленията.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Kent написа:Епохата на Водолея дали от тука ше почни:lol:ПЪТник написа:Мисията на България е друга и няма как да сме като тях.сър Айвънхоу написа:все пак са наследниците на древните викинги... все още "кръвта пее там"!
Зависи какво имаш предвид, защото тя е започнала, казват: "Основната цел на еволюцията, за да създаде минерално тяло, е продиктувана от закона, че духовните школи създават импулс към овладяване висшите светове, а Божествените школи създават обратния импулс: за овладяване на все по-гъста материя. Затова тук, на Балканите, се намират всички минерали и метали, особено на Рила, нови по същество, и затова вашите атоми и молекули могат да приемат програма за минерализация. Това е програма за милиони години.Kent написа:Епохата на Водолея дали от тука ше почни:lol:ПЪТник написа:Мисията на България е друга и няма как да сме като тях.сър Айвънхоу написа:все пак са наследниците на древните викинги... все още "кръвта пее там"!
Но има и кармични причини: вие се противопоставяте на Божествения принцип най-упорито от всички народи. Принципът на любовта изисква почитане на чуждата истина и благоговение пред нея.
Затова колектив, братство, семейство се разпада на Балканите много бързо. Това се дължи на импулс на кристализация, на егоцентрация на центровете, монадите. Това също е Божествен процес – “специалност” на Балканите. Но когато е откъснат от работата на Небето, той е пречка за всичко прогресивно и ново. Живейте тук много интензивно, но не очаквайте никакво признание. Хората не са дорасли за това. Можете да бъдете спокойни, докато не са ви обърнали внимание, защото народите, на които обръщат внимание, не ще излязат скоро от ада, а вие сте на излизане. Народите, които са прославени, имат друга задача."
- сър Айвънхоу
ПЪТник написа: Зависи какво имаш предвид, защото тя е започнала, казват: "Основната цел на еволюцията, за да създаде минерално тяло, е продиктувана от закона, че духовните школи създават импулс към овладяване висшите светове, а Божествените школи създават обратния импулс: за овладяване на все по-гъста материя. Затова тук, на Балканите, се намират всички минерали и метали, особено на Рила, нови по същество, и затова вашите атоми и молекули могат да приемат програма за минерализация. Това е програма за милиони години.
Но има и кармични причини: вие се противопоставяте на Божествения принцип най-упорито от всички народи. Принципът на любовта изисква почитане на чуждата истина и благоговение пред нея.
Затова колектив, братство, семейство се разпада на Балканите много бързо. Това се дължи на импулс на кристализация, на егоцентрация на центровете, монадите. Това също е Божествен процес – “специалност” на Балканите. Но когато е откъснат от работата на Небето, той е пречка за всичко прогресивно и ново. Живейте тук много интензивно, но не очаквайте никакво признание. Хората не са дорасли за това. Можете да бъдете спокойни, докато не са ви обърнали внимание, защото народите, на които обръщат внимание, не ще излязат скоро от ада, а вие сте на излизане. Народите, които са прославени, имат друга задача."
сър Айвънхоу написа:Това го имам отнякъде, но не зная откъде.ПЪТник написа: ."
Казват, че мисловния ни апарат приема и предава мисли, ама коя мисъл предадена или прията ние на усещаме.
Другото интересно за мен, е че казват, че винаги ще се намери мисъл, която никога няма да влезе в моята глава.
И заради това внимателно разглеждам всички мисли, особено във форумите.
За мен това е голям кеф, без да се замислям от къде ми се предлагат.
- сър Айвънхоу
хм... интересно...ПЪТник написа: Това го имам отнякъде, но не зная откъде.
Казват, че мисловния ни апарат приема и предава мисли, ама коя мисъл предадена или прията ние на усещаме.
Другото интересно за мен, е че казват, че винаги ще се намери мисъл, която никога няма да влезе в моята глава.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ПЪТник написа:Баш си на точното мястосър Айвънхоу написа:Това го имам отнякъде, но не зная откъде.ПЪТник написа: ."
да ти кажа
Не знам дали и времето си нацелил:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да, ПЪТника е имал посещения от извънземни преди 20 години. И те му казали много неща. Разрови архивите на 40-50 до 3 месеца назад, като възстановят Дира.сър Айвънхоу написа:хм... интересно...
И оттогава насам говори много и безсмислено.
Така ли ме представяш тук?:lol:АВе написа:Да, ПЪТника е имал посещения от извънземни преди 20 години. И те му казали много неща. Разрови архивите на 40-50 до 3 месеца назад, като възстановят Дира.сър Айвънхоу написа:хм... интересно...
И оттогава насам говори много и безсмислено.
На кое казваш извънземни?
А на кое казваш смислен говор?
Извънземните ми казаха, че последното ти мнение е най- безсмислено мнение.
Пътник, виж chitanka.info много интересни неща има там. Но не можеш да спамиш. Трябва само да четеш.ПЪТник написа:Така ли ме представяш тук?:lol:
Добре Аве, ще уважа желанието ти като човек, който си тук преди мен, и ще те оставя оставя ти да говориш дълбокосмислени неща.АВе написа:Пътник, виж chitanka.info много интересни неща има там. Но не можеш да спамиш. Трябва само да четеш.ПЪТник написа:Така ли ме представяш тук?:lol:
Ще ползвам правото си и да не ги чета.
Благодаря, Пътник! Би било изключително радостно за мен да не пишеш по темите ми. Поне до излизане от поредната ремисия.ПЪТник написа:Добре Аве, ще уважа желанието ти като човек, който си тук преди мен, и ще те оставя оставя ти да говориш дълбокосмислени неща.АВе написа:Пътник, виж chitanka.info много интересни неща има там. Но не можеш да спамиш. Трябва само да четеш.ПЪТник написа:Така ли ме представяш тук?:lol:
Нали забелязваш, че в смислените ти теми не пиша : http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8061 , за внос на цигани от Албания да ти чистят снега от колата, щото общината не и пукало.АВе написа:Благодаря, Пътник! Би било изключително радостно за мен да не пишеш по темите ми. Поне до излизане от поредната ремисия.ПЪТник написа:Добре Аве, ще уважа желанието ти като човек, който си тук преди мен, и ще те оставя оставя ти да говориш дълбокосмислени неща.АВе написа:Пътник, виж chitanka.info много интересни неща има там. Но не можеш да спамиш. Трябва само да четеш.ПЪТник написа:Така ли ме представяш тук?:lol:
Ако ти преча, че пиша в този форум си кажи направо с какво, а не се прави на много смислен.
Не съм общината, че да искаш от мен да не ме четеш, никой не ти е забранил.
Друго искаш ли от мен?
Много благодаря, Пътник! Трогнат съм.ПЪТник написа:Нали забелязваш, че в смислените ти теми не пиша : http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8061 , за внос на цигани от Албания да ти чистят снега от колата, щото общината не и пукало.АВе написа:Благодаря, Пътник! Би било изключително радостно за мен да не пишеш по темите ми. Поне до излизане от поредната ремисия.ПЪТник написа:Добре Аве, ще уважа желанието ти като човек, който си тук преди мен, и ще те оставя оставя ти да говориш дълбокосмислени неща.АВе написа:Пътник, виж chitanka.info много интересни неща има там. Но не можеш да спамиш. Трябва само да четеш.ПЪТник написа:Така ли ме представяш тук?:lol:
Ако ти преча, че пиша в този форум си кажи направо с какво, а не се прави на много смислен.
Друго искаш ли от мен?
Имаш само две фактологични грешки: за Албания и за колата.
Но, разбирам те. Търсиш място, в което да удариш.
Форумът си е хубав за хората, пишещи в него преди появата ти. Идваш им малко излишен.
Това са хора с малки деца, с първолаци, с други проблеми.
Очакваш ли да се зарадват дядо им да се появи във форума и да им разказва за космическото предопределение на България в решаването на проблемите на еволюцията? Която, честно казано, си е жена без проблеми и си прави каквото си иска. При това е мръсна кучка... О, да!
И вино ако има, освен кучки, работата е ОК. Ако питате мене де...АВе написа:Която, честно казано, си е жена без проблеми и си прави каквото си иска. При това е мръсна кучка... О, да!
Да, ама ти не се държиш с мен като с кучка, а като с циганин?АВе написа:Много благодаря, Пътник! Трогнат съм.ПЪТник написа:Нали забелязваш, че в смислените ти теми не пиша : http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=8061 , за внос на цигани от Албания да ти чистят снега от колата, щото общината не и пукало.АВе написа:Благодаря, Пътник! Би било изключително радостно за мен да не пишеш по темите ми. Поне до излизане от поредната ремисия.ПЪТник написа:Добре Аве, ще уважа желанието ти като човек, който си тук преди мен, и ще те оставя оставя ти да говориш дълбокосмислени неща.АВе написа:Пътник, виж chitanka.info много интересни неща има там. Но не можеш да спамиш. Трябва само да четеш.ПЪТник написа:Така ли ме представяш тук?:lol:
Друго искаш ли от мен?
Имаш само две фактологични грешки: за Албания и за колата.
Но, разбирам те. Търсиш място, в което да удариш.
Форумът си е хубав за хората, пишещи в него преди появата ти. Идваш им малко излишен.
Това са хора с малки деца, с първолаци, с други проблеми.
Очакваш ли да се зарадват дядо им да се появи във форума и да им разказва за космическото предопределение на България в решаването на проблемите на еволюцията? Която, честно казано, си е жена без проблеми и си прави каквото си иска. При това е мръсна кучка... О, да!
Няма да ти изчистя снега, защо намесваш форума и хората в него? И не говори от името на всички, ако не са те упълномощили.
Покажи си пълномощното и напускам клуба веднага.
Аве ти си пич.
Ми, така де! Наздраве! Време е за вино, мамка му. Отлежало, но не силистренско.Remmivs написа:И вино ако има, освен кучки, работата е ОК. Ако питате мене де...АВе написа:Която, честно казано, си е жена без проблеми и си прави каквото си иска. При това е мръсна кучка... О, да!
[/quote]Ми, така де! Наздраве! Време е за вино, мамка му. Отлежало, но не силистренско.
[/quote]
Наздраве Аве, ами хайде изяснявай се, какво чакаш?
Казвай какво ти пречим кучките?
Наздраве Аве, ами хайде изяснявай се, какво чакаш?
Казвай какво ти пречим кучките?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат ви чета и ми звучи като стенограма от партийно събрание:blink::roll:
б@си
б@си

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Наздраве и за теб, наздраве за всички.Remmivs написа:благодаря и на двамата и наздраве
виното е чилийско тук
Ще видиш като се напием с Аве, какви дълги цитати ще праскаме тук, в теб ще е вината, после да не ни се молиш пак?
- snowprincess
какви ги приказвашАВе написа: Очакваш ли да се зарадват дядо им да се появи във форума и да им разказва за космическото предопределение на България в решаването на проблемите на еволюцията? Която, честно казано, си е жена без проблеми и си прави каквото си иска. При това е мръсна кучка... О, да!

Щото Аве ме нарече дърт ли?frisky lioness написа:Кат ви чета и ми звучи като стенограма от партийно събрание:blink::roll:
б@си
Това не означава, че съм милионер.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не заради товаПЪТник написа:Щото Аве ме нарече дърт ли?frisky lioness написа:Кат ви чета и ми звучи като стенограма от партийно събрание:blink::roll:
б@си
Това не означава, че съм милионер.
ти добре, че не си ...милиционер:lol::lol::winkw:

"ти добре, че не си ...милиционер:lol::lol::winkw"
За кого намекваш?
Дори и пенсионер не съм.
За кого намекваш?
Дори и пенсионер не съм.
По татово време милиционер спира човечец:Remmivs написа:сега не са ли полюционери
пардон полюцаи
бе полицаи бе
егати
- Другарю, дайте си документите!
- Забравих ги вкъщи, другарю, ционер.
- Ти защо ми викаш "ционер", бе?!!
- Аз на тебе "мили" няма да ти кажа, пък квот ще да става....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

хахахахахаЪн написа:По татово време милиционер спира човечец:
- Другарю, дайте си документите!
- Забравих ги вкъщи, другарю, ционер.
- Ти защо ми викаш "ционер", бе?!!
- Аз на тебе "мили" няма да ти кажа, пък квот ще да става....
не го знаех този
но пък ще ти кажа друг
хубава юнска топла нощ в годините на соца
изведнъж от една от модерните кооперации на трудовия народ се чуват женски викове
милиция, милиция, милицелия, мили целия, мили ...
а, ама това ли е целия!?!
МИЛИЦИЯ!
Последно промяна от Ън на 15.03.10, 15:54, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

По темата: И спамът е заразен, също като постъпката на краля.АВе написа:Едно мнение по темата, после следва спам от Пътника.
Добре, де... На вас на ви ли направи вчепатление постъпката на краля? Ако да, то какво?
Това е причината да пуснем стенограмата с теб:lol: