Н`ого жица, брат миии!
ДИстанс,
лека нощМЪЖжжж написа:Ммммм...wild_moon написа: Айде на ти нещо по-лирично тагава
и лека за Холито
"Спаси си деня!" - Green Light
Спокойна да е нощта ти, Безсънна!Безсънна написа:Мдаааа, добре заварил!БоЕВ написа: В един цирк играем или пък един валс танцуваме, ако така ще ти хареса повече, само сцените са различни.
Кофти е когато няма къде да отидеш, па макар и по технически причини, а повечето са "познати" от кораба майка - дира.
И усмихнато утрото
"Спаси си деня!" - Green Light
- snowprincess
Здравей Безсънна. Добре дошла. Ще си направим отбор на нередовнопишещите :)Безсънна написа:windcolours написа:тука май се осъществява някаква инвазия от дир-а??? Лошо няма, особено ако носят ведро настроение, мръвки и пиячка![]()
![]()
Ми мотая се, не съм на работа, дирчето ми го няма да позагубя време, а за вас знам отдавна и реших да погледна. Просто не съм кой знае какъв писател, та няма да успея и да досадя, всъщност въобще. Надали щях да си покажа носа, но колегата ви Ън ме хвана в крачка.
Re: ДИстанс,
Майкооо, тва ДИстанс-а ли е бре?Безсънна написа:.............frisky lioness написа:привет:-)
Off: Това 73
37 наобратно ли е?:winkw::-)
Видях познати никове, поздрави от Безсънна.
Их, че яко. Добре че се скапа ДИР-а!
Хай наздраве и добре дошла тук и от мен.
Ногу съ радвам да та видя ;)
-
Megi_Koleva
И аз се присъединявам към отбора...Ellhnida написа:Здравей Безсънна. Добре дошла. Ще си направим отбор на нередовнопишещите :)Безсънна написа:windcolours написа:тука май се осъществява някаква инвазия от дир-а??? Лошо няма, особено ако носят ведро настроение, мръвки и пиячка![]()
![]()
Ми мотая се, не съм на работа, дирчето ми го няма да позагубя време, а за вас знам отдавна и реших да погледна. Просто не съм кой знае какъв писател, та няма да успея и да досадя, всъщност въобще. Надали щях да си покажа носа, но колегата ви Ън ме хвана в крачка.
Много сме, силни сме ... (нередовните)Megi_Koleva написа:И аз се присъединявам към отбора...Ellhnida написа:Здравей Безсънна. Добре дошла. Ще си направим отбор на нередовнопишещите :)Безсънна написа:windcolours написа:тука май се осъществява някаква инвазия от дир-а??? Лошо няма, особено ако носят ведро настроение, мръвки и пиячка![]()
![]()