Aз не съм:blum:holi_day написа:никой не спори сега за товаfrisky lioness написа:Искам да кажа, че клубът не може да се казва по начин, различен от 3о4о (зочо)
преди време мислехме, че не може да се казва по начин различен от 30-40
Ново лого на 3о4о
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Кво аз, бе?:blink: Менкайте чашата горе с другата и готово. Цифричките са си ОК. Ся да не зема да рисувам и цифри, баси...holi_day написа:Ън нещо се размотава. И аз чакам да си свършите работата.Remmivs написа:и?
П.П. Ти нсъ услушвъй, ми пиши там за цветята кво ти е лбимото.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ейто - идея, ресурс, привлечени симпатизанти на идеята, определени срок и отговорници за изпълнението... а работата още несвършена.
шъ се наложи да предприема стачни действия
първата стъпка - горното дано да е прозвучало ултимативно

«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Чакай бе, Холи!holi_day написа:Ейто - идея, ресурс, привлечени симпатизанти на идеята, определени срок и отговорници за изпълнението... а работата още несвършена.
Моля те!
Още няколко дни само!

Идеята ми е всички картини на нашите цветя да ги подредим така, че да изписват- 3о 4о. И това да е новото ни лого.
Даже нагледно исках да го покажа, но холът ми се оказа малък за това.
Предоставям възможността някой вещ в графичния дизайн да ги подреди и да ги покаже.
Предоставям възможността някой вещ в графичния дизайн да ги подреди и да ги покаже.

- windcolours
Добре де, ама...така изключваш мъжете от логото... То, верно, жените сме най-готини, ама трябва и мъжката половина да е представена по някакъв начин:roll:Ън написа:Идеята ми е всички картини на нашите цветя да ги подредим така, че да изписват- 3о 4о. И това да е новото ни лого.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Мъжете ще ги подържат малко на срещата при връчването.windcolours написа:Добре де, ама...така изключваш мъжете от логото... То, верно, жените сме най-готини, ама трябва и мъжката половина да е представена по някакъв начин:roll:Ън написа:Идеята ми е всички картини на нашите цветя да ги подредим така, че да изписват- 3о 4о. И това да е новото ни лого.
И логото тогава!
"Спаси си деня!" - Green Light
Ние смме в пространството между вас. Пък и не мисля, че някой от мъжете ще се сърди...освен Пътник, може би...windcolours написа:Добре де, ама...така изключваш мъжете от логото... То, верно, жените сме най-готини, ама трябва и мъжката половина да е представена по някакъв начин:roll:Ън написа:Идеята ми е всички картини на нашите цветя да ги подредим така, че да изписват- 3о 4о. И това да е новото ни лого.

- windcolours