Аре ве
- Глас в пустиня
Аре ве
кво се умълчахте!
Нямате тема за спам ли?
Ей ви на една. Поне аз не съм обещавал да нямам повече от три теми на първа стр.
Нямате тема за спам ли?
Ей ви на една. Поне аз не съм обещавал да нямам повече от три теми на първа стр.
- Глас в пустиня
Аха, схванах.БоЕВ написа:Няма.Мнемозина написа:Чакай да вдигна темата, преди да си я потънал съвсем.
Просто исках да (до)кажа, че това, колко теми ще има на първа страница от даден автор не го решава той самия, а аудиторията и интереса към тях/неговата особа.
Ама тоя филм пък е от съседното кино.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=263591#263591Remmivs написа:
това ... защо го (до)казваш?
И последвалите квалификации по адрес на Пътника. Отново ставаме свидетели на пренасянето на един(чужд) конфликт от чужда територия.
Нямам намерение да го чакам да се разрасне и да бъдат наранени обитаващи това пространство хора.
- Глас в пустиня
Разбрах. Това е нонсенс, разбира се, и го доказа, макар и да беше ясно на всички, че е нонсенс и да нямаше нужда от подобно доказателство.БоЕВ написа:www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=263591#263591
И последвалите квалификации по адрес на Пътника. Отново ставаме свидетели на пренасянето на един(чужд) конфликт от чужда територия.
Нямам намерение да го чакам да се разрасне и да бъдат наранени обитаващи това пространство хора.
Колкото до конфликтите и тяхното овладяване, на едно мнение сме, но имаме различен подход.
Re: Аре ве
БоЕВ написа:кво се умълчахте!
Нямате тема за спам ли?
оранжево ми е всьо
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
Ахъм, млъкват винаги когато се появя.Semiramis написа:БоЕВ написа:кво се умълчахте!
Нямате тема за спам ли?
ма вий и мълчали ли сте тези дни?!
оранжево ми е всьо
ма не си тръгват, нали..БоЕВ написа:Ахъм, млъкват винаги когато се появя.Semiramis написа:БоЕВ написа:кво се умълчахте!
Нямате тема за спам ли?
ма вий и мълчали ли сте тези дни?!
оранжево ми е всьо
ади да поспамя и тук...
ще си лягам след малко
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))