Да.wild_moon написа: Чакай де, това не е ли автопортрет всъщност?
?
- windcolours
а на мене точно ръката не ми допада... погледът обаче грабва,много силенlatrevw написа:няма такова внушение за менЪн написа: Криещият се човек.
Защо се крие е друг въпрос. Хората се крият от страх, срам...
иначе най ми харесва ръката, някак ми е най-истинска
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
хихи, щото не си го виждала на живо, много по-силен еwindcolours написа: а на мене точно ръката не ми допада... погледът обаче грабва,много силен
а ръката ми е истинска, по лицето малко има да доизкусурява според мен
леле, Ън, разчепкахме рисунката
сори ако нещо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- windcolours
да не я е показвал:lol:latrevw написа:хихи, щото не си го виждала на живо, много по-силен еwindcolours написа: а на мене точно ръката не ми допада... погледът обаче грабва,много силен
а ръката ми е истинска, по лицето малко има да доизкусурява според мен
леле, Ън, разчепкахме рисунката
сори ако нещо
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е страхЪн написа:А каква е емоцията според теб?windcolours написа:ако не емотикон-поне за аватар си го сложи...няма да си толкова красив като представителите на маймунския вид, но ще се правим,че не забелязваме разликата
Не е и отчаяние....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Криещият се човек не гледа такаЪн написа:wild_moon написа:Моите почитания!
п.п. Добре де, няма ли да се смилиш над нас и да ни кажеш накрая какво заглавие си сложил ти?
Криещият се човек.
Защо се крие е друг въпрос. Хората се крият от страх, срам...
Ръка в мъглата.
Протегната за помощ, но невидима почти...
Категорична съм
Много открит и строг/прям поглед, което, всъщност, нямаше как да е различно:winkw:
Нали все пак е трябвало да се самонаблюдаваш ( в огледалото) докато се рисуваш

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
а пък според мен защото той просто не е такъв човек, не си го представям да се криеfrisky lioness написа: Нали все пак е трябвало да се самонаблюдаваш ( в огледалото) докато се рисуваш
освен сам от себе си, от време на време:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Точноlatrevw написа:а пък според мен защото той просто не е такъв човек, не си го представям да се криеfrisky lioness написа: Нали все пак е трябвало да се самонаблюдаваш ( в огледалото) докато се рисуваш
освен сам от себе си, от време на време:-)
Ън, кат се видим ще ти кажа колко дължиш за психоанализата:winkw:

Една усмивка може ли?frisky lioness написа:Точноlatrevw написа:а пък според мен защото той просто не е такъв човек, не си го представям да се криеfrisky lioness написа: Нали все пак е трябвало да се самонаблюдаваш ( в огледалото) докато се рисуваш
освен сам от себе си, от време на време:-)![]()
Ън, кат се видим ще ти кажа колко дължиш за психоанализата:winkw:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм!frisky lioness написа:Не самоЪн написа: Една усмивка може ли?
Много еФтино искаш да минеш
Може би не си забелязал, но само мен пропусна в подаряването/посвещаването на творбите си:lol::(:crying::shy::mad::twisted:
Ама и ти не четеш....
ей това го рисувах за теб:bigsmile:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Красиво еЪн написа:Не съм!frisky lioness написа:Не самоЪн написа: Една усмивка може ли?
Много еФтино искаш да минеш
Може би не си забелязал, но само мен пропусна в подаряването/посвещаването на творбите си:lol::(:crying::shy::mad::twisted:
Ама и ти не четеш....
ей това го рисувах за теб:bigsmile:
Благодаря
и многозначимо:winkw::shy:
Абе, защо са две

- frisky lioness
- Обратна връзка:
"Да гушнеш букетчето с финес"Ън написа:Ееее, ся...Ми що да не са две:blink: Ако искаш ще добавя трето. ако се притесняваш нещо.frisky lioness написа:
Абе, защо са две
щях да напиша "...с късмет":lol::lol:

Стига бе, черногледец такъв!:lol: Най- малкото пък това съм си мислел...frisky lioness написа:"Да гушнеш букетчето с финес"Ън написа:Ееее, ся...Ми що да не са две:blink: Ако искаш ще добавя трето. ако се притесняваш нещо.frisky lioness написа:
Абе, защо са две
щях да напиша "...с късмет":lol::lol:
Серотонин! Серотонин и дайте! Оооо, за Бога!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И що така реши, сър?!:winkw:БоЕВ написа:
Ама ти липсва живец- така ли беше Фрискилота?:lol:
В интерес на истината вчера ми беше супер гаден ден
Семейни проблеми, гарнирани с ....надъфкване на задника ми от шефката

като те ухапе някой за гъза, мястото трябва да се намаже с олио или вазелин веднага, така хемоглобина в есктравазатите /кръвенистата течност прецедила се през увредените съдови стени/ му[/quote] се ограничава допира с кислорода и местото не посинява, или поне не толкова. вие във фирмата и телесни такова .... наказания ли имате:blink:В интерес на истината вчера ми беше супер гаден ден
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
се ограничава допира с кислорода и местото не посинява, или поне не толкова. вие във фирмата и телесни такова .... наказания ли имате:blink:[/quote]Kent написа:като те ухапе някой за гъза, мястото трябва да се намаже с олио или вазелин веднага, така хемоглобина в есктравазатите /кръвенистата течност прецедила се през увредените съдови стени/ муВ интерес на истината вчера ми беше супер гаден ден
Телесните са най-лесно поносими....

- Глас в пустиня
Надявам се лошото да е минало!frisky lioness написа:И що така реши, сър?!:winkw:БоЕВ написа:
А, закачката ми беше по повод някакъв твой колега, който беше си решил да ти "вдъхне малко живец". Ако се заблуждавам и нещо греша, моля да ме извиниш!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не бих казалаМнемозина написа:Уф.frisky lioness написа:
Е, поне е минало вече.
дори напротив...
тепърва предстои:crying::roll::(
Добро утро:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не грешишБоЕВ написа:Надявам се лошото да е минало!frisky lioness написа:И що така реши, сър?!:winkw:БоЕВ написа:
А, закачката ми беше по повод някакъв твой колега, който беше си решил да ти "вдъхне малко живец". Ако се заблуждавам и нещо греша, моля да ме извиниш!
С него вече сме много близки:winkw::-)
И той започна да ме обича
Тряява да преборя само шефката:winkw:
ще ми е трудно
Може би защото е жена, а може и защото е Стрелец:winkw:

- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
БоЕВ написа:Мога да те науча на хватки, но първо ще трябва да й напукаме оптикатаfrisky lioness написа:
Тряява да преборя само шефката:winkw:
ще ми е трудно
Може би защото е жена, а може и защото е Стрелец:winkw:
на снайпера.

- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря тиБоЕВ написа:Добро да е Фрискилота!frisky lioness написа:
Не бих казала
дори напротив...
тепърва предстои:crying::roll::(
Добро утро:-)
Не се вкарвай предварително в някакви дупки. ПВ е голям град и би трябвало да има много начини за справяне с нежеланите ефекти.
Горе главата и само напред.
Не е това
не е пловдив, не е и работата
имам други проблеми
сега говорих със сестра ми
нещата дори се задълбочават
м@мка му

- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
уф, нали знаеш, че това са просто периодиfrisky lioness написа: нещата дори се задълбочават
м@мка му
не че е успокояващо, ама ..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка: