Snowprincess попита:

Все същите
Аватар
ПЪТник

Snowprincess попита:

Мнение от ПЪТник »

“Разкажи ми какво ти харесва във форума ни?

Не ме попита какво не ми харесва в този форум?:bigsmile:
Пети или шести ден съм тук и няма да свикна с изгледа на мненията тук.
Направени са по- най- сложния начин, за свикналите не е проблем.
Не ви познавам с тези никове.
И трябва да запомня индивидуалните особености на всеки един събеседник.
Това може да се случи само , ако имам повече информация в разнообразни виртуални ситуации изразени с мнения и то до различни събеседници и по различни теми.
Общият изглед на темите и мненията е напълно объркан за нов човек като мен.
Някой написал на друг нещо, но изтрил нещо за да не се претоварва форума, другия преценил друго да изтрие, писано трито, писано трито и това се представя като общ план от мненията показани на страницата.
Общ план абсолютно преправян и объркан и непълен. За да добия общата представа се налага да се върна в началото и да проследя информация което веднъж е казана и след това повтаряна и потретвана и попетвана, трита, преправяна и объркана. Ако не цитираш излиза че не отправяш мнението си към никого или е към всички като нова тема в старата.
Шести ден дискутирам с вас на тъмно и на чужд език и освен това говоря бавно, все едно пелтеча, докато проследя отново темата, кой какво казал.
Направено по най- сложния начин.
Защо е нужно да се повтаря и попетва кой какво на кого бил казал с целият му текст , докато може само да се показва кой на кого отговаря и който се интересува, да се върне и прегледа конкретното мнение без наложените му поправки в процеса на писане на мнения.
Поне аз като нов трудно се оправям и ако не остана това ще е причината въпреки приятните събеседници които срещнах тук.
Не че съм аз, само споделям трудностите за новите които идват и ще идват и ще е хубаво за всички да останат и да сме повече…
Сега разбрахте ли ме, че заради големината на информация която обменихме набързо до сега, аз бях в тъмното и не можех да говоря на моя език…и като вземете предвид ограничената ми способност да мисля и анализирам, а?
Така ли ще посрещате и следващите или всяка жаба да си знае гьола?
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Snowprincess попита:

Мнение от frisky lioness »

Просто не си свикнал
Споко!
И за мен беше малко трудно и объркващо в началото, след дира

Говорим си.....

Поеми си въздух
дълбоко

Пътнико, това горното беше към теб :grin::winkw:

Остани
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Хм.

Това е щото идваш от дира.
На мен пък тук ми е по-удобно точно заради всичко, което казваш. И диалозите се виждат по-лесно, и за писане е така, защото следиш на какво точно отговаряш (ако искаш, де, ама ако си лесно забравящ като мен е страхотно)...
Въпрос на свикване е.

Виж, за никовете не разбрах с какво те мъчат.
Panta rhei...
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

frisky lioness написа:Просто не си свикнал
Споко!
И за мен беше малко трудно и объркващо в началото, след дира

Говорим си.....

Поеми си въздух
дълбоко

Пътнико, това горното беше към теб :grin::winkw:

Остани
Благодаря, разбрах те.
Моля не разговаряй с друг в тази тема, защото не мога да ви проследя точно разговора:bigsmile::blum:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

ще свикнеш ако останеш :bigsmile:
същото като в дира на пълен преглед е, но хората там добавят на ръка цитатите, а тук става автоматично и от теб зависи дали ще ги изтриеш
Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

ПЪТник написа: ......
Поне аз като нов трудно се оправям и ако не остана това ще е причината въпреки приятните събеседници които срещнах тук.
....
хахахахаха...
ами като нов, може това да е едно от 'изпитанията' за да останеш! :winkw:
но може да не се казва експлицитно..за да е по-интересно ;-) :winkw:
плюс това от този и други факти могат да се направят заключения за възраста ти например...тъй като е доказано, 4е след определена възраст човек по-трудно или направо отказва да приеме промените в живота си...:winkw:
жабите сигурно си знаят гъоловете, да..ама ти внимавай за крокодилите:winkw:
...
и аз като Мнемозина мисля, в дира съм попадала от някой линк от 3о4о, определено там е по-кофти в това отношение
Блажени са бедните духом
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Мнемозина написа:Хм.

Това е щото идваш от дира.
На мен пък тук ми е по-удобно точно заради всичко, което казваш. И диалозите се виждат по-лесно, и за писане е така, защото следиш на какво точно отговаряш (ако искаш, де, ама ако си лесно забравящ като мен е страхотно)...
Въпрос на свикване е.

Виж, за никовете не разбрах с какво те мъчат.
Не никовете, хората зад тях.
В смисъл, че съм нов и не се познаваме така както вие се познавате тук.
Примерно едни носят на шеги, други се засягат, всеки е индивидуален и мнението към него трябва да е съобразено с неговата индивидуалност. Така разбра ли ме за никовете?
Хубаво, че ти е удобно така, аз заради това пускам темата, за да разбера свиквате ли с това, защото за мен е неудобство.
Че ще свикна е хубава новина, така си мислех и в началото, но до сега трябваше да съм свикнал вече.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ПЪТник написа: Благодаря, разбрах те.
Моля не разговаряй с друг в тази тема, защото не мога да ви проследя точно разговора:bigsmile::blum:
Дадено.
Тук само с теб

Какво има толкова да му следиш

Ако всеки остави цитат е ясно репликата към кого е
или дупликата

Малко е изнервящо обаче, когато цитатите се заюснат един в друг до размер на глава на топлийка на тай-стария (цитат)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

snowprincess написа:ще свикнеш ако останеш :bigsmile:
същото като в дира на пълен преглед е, но хората там добавят на ръка цитатите, а тук става автоматично и от теб зависи дали ще ги изтриеш
Тези цитати според мен са напълно излишни и напразно заемат място.
Не е същото като дира на пълен преглед.
В дира цитатите са точно в оригинал, а тук има възможност да са трити по предпочитание и избор и затова не са точни и пълни.
Така ли е или греша нещо?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ПЪТник написа: Не никовете, хората зад тях.
В смисъл, че съм нов и не се познаваме така както вие се познавате тук.
Примерно едни носят на шеги, други се засягат, всеки е индивидуален и мнението към него трябва да е съобразено с неговата индивидуалност. Така разбра ли ме за никовете?
Хубаво, че ти е удобно така, аз заради това пускам темата, за да разбера свиквате ли с това, защото за мен е неудобство.
Че ще свикна е хубава новина, така си мислех и в началото, но до сега трябваше да съм свикнал вече.
Ми аз не виждам нищо чудно в случая.
То е като да те запознаят с 20 души едновременно.
Абе колко сме пишещите сега тук? :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ПЪТник написа:
В дира цитатите са точно в оригинал, а тук има възможност да са трити по предпочитание и избор и затова не са точни и пълни.
Не, автоматично се пренасят от предишното мнение.
Понякога обаче ние си изтриваме част от цитата, ако е много дълъг, а искаме да е ясно на коя точно част от него отговаряме. Аз де, но виждам, че и други го правят.
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Не се оплаквай. Виж децата какво правят:

Lilly: The World Map Master
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Sweety написа:
ПЪТник написа: ......
....
хахахахаха...
ами като нов, може това да е едно от 'изпитанията' за да останеш! :winkw:
но може да не се казва експлицитно..за да е по-интересно ;-) :winkw:
плюс това от този и други факти могат да се направят заключения за възраста ти например...тъй като е доказано, 4е след определена възраст човек по-трудно или направо отказва да приеме промените в живота си...:winkw:
жабите сигурно си знаят гъоловете, да..ама ти внимавай за крокодилите:winkw:
...
и аз като Мнемозина мисля, в дира съм попадала от някой линк от 3о4о, определено там е по-кофти в това отношение
Взел съм предвид възръстта и възпроемането на новото и заради това пускам темата.
Мислиш, че съм възрастен, трудно възприемам новото и в това е причината?
Ами ти ще прецениш до колко са основателни забележките ми и доколко е от възрастта, а ти се опитай да погледнеш от стрната на несвикнал. Какво значи да свикна?
Ти за колко време свикна?
В кое точно отношение клубовете в дира са по- кофти?
Та аз и там бях възрастен като свиквах:bigsmile:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ПЪТник написа:
Сега след като ти отговоря твоето "оригинално" мнение ще остане в моя цитат. Ти можеш да решиш да промениш нещо е него (в мнението си), да изтриеш, да добавиш, но то вече ще е вовеки запечатано в цитата ми и ако ти го изтриеш няцяло
и искаш да липсва за поколенията
трябва да ме помолиш да направя същото и с цитата, който току що съм направила

Следите остават:winkw::blum:

Трябва да си бърз в корекциите, преди някой да е решил да вкара мнението ти в цитат:grin:
Изображение

Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

аз съм тук от няма и 2 месеца, но ми се струва много прегледен форума... свикнах от воле..сякаш за мене е бил правен:lol: и да не мислиш,че съм познавала хората преди да дойда тук....дори не съм сигурна,че искам да ги познавам,защото познанството и отношенията ни в реалния живот може по някакъв начин да компрометират отношенията тук, а аз специално не бих искала това да става..не държа да знам каква физиономия или съдба се крие зад даден аватар... не съм тука за да изследвам определени личности...а за да изследвам себе си
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Мнемозина написа: Понякога обаче ние си изтриваме част от цитата, ако е много дълъг, а искаме да е ясно на коя точно част от него отговаряме. Аз де, но виждам, че и други го правят.
Не само час, и цели цитати липсват, и не само ти го правиш.
Ето и за това говоря, за скритта част, която аз искам да зная за да формирам по -точно мнението си.
Това ми налага да потърся назад в друго мнение изтрития цитат или част от него и ето ти двойна работа, един, та да, та три мнения назад...ама то не било такова казано в изтрития цитат каквото аз си мисля, ами друго, и пак назад за сравнения дали е така или ...майната му.
От двете едно, да ама аз не мога да кажа майната му и проследявам, нали за това съм тук.:blum:
И ура, докато се оправя, тя работата бая напреднала с цитатите:bigsmile:
Другият вариант е да си говоря само с теб и като ми кажеш нещо днес, аз да ти отговоря утре:blum:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

"аз съм тук от няма и 2 месеца, но ми се струва много прегледен форума... свикнах от воле..сякаш за мене е бил правен и да не мислиш,че съм познавала хората преди да дойда тук....дори не съм сигурна,че искам да ги познавам,защото познанството и отношенията ни в реалния живот може по някакъв начин да компрометират отношенията тук, а аз специално не бих искала това да става..не държа да знам каква физиономия или съдба се крие зад даден аватар... не съм тука за да изследвам определени личности...а за да изследвам себе си"
Извинете, това мнение към мен ли е.
Моля обръщайте се към мен по ник.

Шегувам се, разбрах те.
Последно промяна от ПЪТник на 20.03.10, 21:34, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ПЪТник написа: Не само час, и цели цитати липсват, и не само ти го правиш.
Ето и за това говоря, за скритта част, която аз искам да зная за да формирам по -точно мнението си.
Това ми налага да потърся назад в друго мнение изтрития цитат или част от него и ето ти двойна работа, един, та да, та три мнения назад...ама то не било такова казано в изтрития цитат каквото аз си мисля, ами друго, и пак назад за сравнения дали е така или ...майната му.
От двете едно, да ама аз не мога да кажа майната му и проследявам, нали за това съм тук.:blum:
Другият вариант е да си говоря само с теб и като ми кажеш нещо днес, аз да ти отговоря утре:blum:
Ама не е точно така, защото ако отговаряш на мен, не би трябвало да е толкова важно какъв е цитатът в мнението ми, а самото мое мнение.
Бе не е толкова сложно, спри да го мислиш.
Добре де, как навъртя толкова мнения в първите дни тогава? Или сега като се разписахме сериозно по сериозни теми ти се видя трудно... :lol:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

ПЪТник написа:
Не само час, и цели цитати липсват, и не само ти го правиш.
не, спри да четеш цитатите, а само мненията отдолу, това те обърква
Изображение
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

МЪЖжжж написа:Не се оплаквай. Виж децата какво правят:

Lilly: The World Map Master
Не видях България знае ли къде е?:bigsmile:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

"Ама не е точно така, защото ако отговаряш на мен, не би трябвало да е толкова важно какъв е цитатът в мнението ми, а самото мое мнение. "

За мен е важно.
Но не е проблем и за мен в такъв случай. Както всички така и аз.
Съвсем нормално е.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ако не съм го чел Пътник-а на друго място,
ако не съм чел и вас,
то бих предположил,
че говорите на/с малоумен.

Цитатите в мненията не са проблем - проблем е желанието на всяка цена да му обясните как това не е проблем.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ПЪТник написа:"Ама не е точно така, защото ако отговаряш на мен, не би трябвало да е толкова важно какъв е цитатът в мнението ми, а самото мое мнение. "

За мен е важно.
Но не е проблем и за мен в такъв случай. Както всички така и аз.
Съвсем нормално е.
Ми да.
Като отговаряш на някого в дира, виждаш само едно-единствено мнение, неговото, и нищо преди това. Там би трябвало да ти е още по-трудно даже.
Пък тук имаш даже повече възможности, защото освен цитатите долу се появява цялата тема отзад напред, или поне последната й страница.
И повече емотиконки си имаме освен това...
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:Ако не съм го чел Пътник-а на друго място,
ако не съм чел и вас,
то бих предположил,

Цитатите в мненията не са проблем - проблем е желанието на всяка цена да му обясните как това не е проблем.:lol:
Ъъъ, проблемът е нашето желание или неговото? :grin:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

ако не съм чел и вас,
то бих предположил,

:lol::lol::lol: :goodpost:

не мога да не се съглася, няква идиотска тема е това
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

ако не съм чел и вас,
то бих предположил,

САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o!:bigsmile:

:blum:Чел си синът ми, аз съм баща му! САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

ако не съм чел и вас,
то бих предположил,

що не приемеш на вяра думите му, че му е трудно с изгледа на мненията
човекът попита - ние отговаряме, че няма друг начин, освен да свикне така
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: що не приемеш на вяра думите му, че му е трудно с изгледа на мненията
Можелозначи, въпросът да се изчерпа и с половин мнение.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

ПЪТник написа:
САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o!:bigsmile:

:blum:Чел си синът ми, аз съм баща му! САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o, САМО Зo4o!
Синове, няма начин да не се забъркат в нещо.:blum:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Проблемът е във въртележката и желанието, естествено, да се качиш на нея.:bigsmile:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Проблемът е във въртележката и желанието, естествено, да се качиш на нея.:bigsmile:
Бе не е ли досадно да виждаш навсякъде въртележки? Не ти де, така изобщо. Тая подозрителност нещо отдавна ми е писнала. Да не казвам от кои времена. :lol:
Panta rhei...
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Мнемозина, ще ти разкажа един виц, ама няма да го свързваш с БоЕВ, че ми е симпатичен и да не се обиди.:bigsmile:
Вървят двама в джунглата и насреща им освирепели стадо лъвове. Единият казал на другия да не се страхува защото имал вълшебна свирка и щом засвирел с нея всички диви животни са укротявали. Извадил свирката и засвирил и лъвовете кротко затанцували около тях, чудо на чудесата. Но изведнъж най- грамадния лъв скочил върху двамата и им прегризал гърлата.
Едно младо лъвче се обадило от стадото: "Аз казах ли ви, че този глухия ще ни развали дискотеката!"

БоЕВ :esti1:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

snowprincess написа:
ако не съм чел и вас,
то бих предположил,

що не приемеш на вяра думите му, че му е трудно с изгледа на мненията
И това е точно така, наистина нямах други намерения като пуснах темата.
Освен това все за нещо трябва да си говорим, само за политика ли?
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Избръмчал си от циркуляра днес и ти се привижда въртележка.
Колко дърва наряза днес?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ПЪТник написа:Мнемозина, ще ти разкажа един виц, ама няма да го свързваш с БоЕВ, че ми е симпатичен и да не се обиди.:bigsmile:
Вървят двама в джунглата и насреща им освирепели стадо лъвове. Единият казал на другия да не се страхува защото имал вълшебна свирка и щом засвирел с нея всички диви животни са укротявали. Извадил свирката и засвирил и лъвовете кротко затанцували около тях, чудо на чудесата. Но изведнъж най- грамадния лъв скочил върху двамата и им прегризал гърлата.
Едно младо лъвче се обадило от стадото: "Аз казах ли ви, че този глухия ще ни развали дискотеката!"

БоЕВ :esti1:
Не, няма да го свързвам с него, в никакъв случай. :lol::lol::lol:
Много е смешно всичкото това, но както и да е.
Давам си сметка, че просто си спомням как аз едно време бях посрещната тук и мисля, че имам да връщам това на следващите.
Както и да е.
Panta rhei...
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

latrevw написа:
ако не съм чел и вас,
то бих предположил,

:lol::lol::lol: :goodpost:

не мога да не се съглася, няква идиотска тема е това
Темата е важна и поучителна, да ни покаже, че не всеки може да бъде идиот, не е лесна работа.
Ти що чак сега се включваш?:bigsmile:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Мнемозина написа:Давам си сметка, че просто си спомням как аз едно време бях посрещната тук и мисля, че имам да връщам това на следващите.
Разкажи, как те посрещнаха тук?
Аватар
Глас в пустиня

ПЪТник написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Колко дърва наряза днес?
Възможно е!
Около 5 м3
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

БоЕВ написа:
ПЪТник написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Колко дърва наряза днес?
Възможно е!
Около 5 м3
Браво.
Пет кубика си е доста работа.
Нищо ти няма.:bigsmile:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ПЪТник написа: Разкажи, как те посрещнаха тук?
Няма начин да не се сетиш и сам. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор