И мен щяха като теб да ме посрещнат, но фанфарите им са в ремонт.Мнемозина написа:Няма начин да не се сетиш и сам.ПЪТник написа: Разкажи, как те посрещнаха тук?
Ти разплака ли се от умиление?
сам ли, това е много работаБоЕВ написа:Не само нарязани, а и прибрани, стифирани на сухо за зимата.ПЪТник написа: Браво.
Пет кубика си е доста работа.
Нищо ти няма.
Кораво копеле съм. Неща които нормалните мъже вършат за няколко дни, при мен стават за един.

Не, щерката и един нейн приятел ми помагаха. Въпрос на организация. За около три часа ги нарязах, а след това за около час и нещо ги прибрахме - едни товари(две робички), друг кара като сменя само празно за пълно защото котелното ми е на разстояние от мястото за рязане и третият подрежда на стиви. Колко му е?!:bigsmile:snowprincess написа: сам ли, това е много работа![]()
Моля?!snowprincess написа: сам ли, това е много работа
на нас ни стовариха в двора 3 кубика нарязани и ги прибирахме/подреждахме двамата с мъж ми, че и децата помагаха
Мислиш ли , че са разгневили боговете?:bigsmile:Мнемозина написа:Ма моля ти се. Още просълзена си стоя, не виждаш ли?ПЪТник написа:И мен щяха като теб да ме посрещнат, но фанфарите им са в ремонт.Мнемозина написа:Няма начин да не се сетиш и сам.ПЪТник написа: Разкажи, как те посрещнаха тук?
Ти разплака ли се от умиление?
Само дърва ли гориш в котелното?БоЕВ написа:Не, щерката и един нейн приятел ми помагаха. Въпрос на организация. За около три часа ги нарязах, а след това за около час и нещо ги прибрахме - едни товари(две робички), друг кара като сменя само празно за пълно защото котелното ми е на разстояние от мястото за рязане и третият подрежда на стиви. Колко му е?!:bigsmile:snowprincess написа: сам ли, това е много работа![]()
Имам много хубави спомени от тогава, Холи, не съм усетила и сянка от подозрение и недоброжелателност, даже напротив, и мисля, че не беше само към мен така.holi_day написа:как си била посрещнатаМнемозина написа:Давам си сметка, че просто си спомням как аз едно време бях посрещната тук и мисля, че имам да връщам това на следващите.
припомни ми
МЪЖжжж написа:Моля?!snowprincess написа: сам ли, това е много работа
на нас ни стовариха в двора 3 кубика нарязани и ги прибирахме/подреждахме двамата с мъж ми, че и децата помагаха
Зареждах за зимата /когато все още имах къща, а не бивщата и тъста/ по 11 кубика метровици. За 1 ден ги хвърляха из двора от камиона, после биваха нарязвани и подреждани в 2-те отделения да съхнат. Понеже направих инсталацията с пиролизно котле, а там за да е правилен процеса се иска определена влажност /или сухост на дърветата/ се зареждат 2 клетки по 11 кубика. Едната от миналата година за тази, а другата с относително пресните дървета за следващата.
Иначе..."нискотемпературна корозия" и от котлето...ръждавица и скраб. Което очаквам и да стане скоро като няма мъж в къщи /тъста не е мъж/.
Хубав "фитнес" и после си като нов. Но и моята работа беше определено интелектуална, а тази физическа ме зареждаше.[/quote
]
Нищо не разбрах, кой мъж е мъж и кой мъж не е мъж, по- сложно стана от дърва за огрев.
Не бяха ли същите хора, как така бързо са се повредили?:bigsmile:Мнемозина написа:Имам много хубави спомени от тогава, Холи, не съм усетила и сянка от подозрение и недоброжелателност, даже напротив, и мисля, че не беше само към мен така.holi_day написа:как си била посрещнатаМнемозина написа:Давам си сметка, че просто си спомням как аз едно време бях посрещната тук и мисля, че имам да връщам това на следващите.
припомни ми
И можех да задавам колкото си искам глупави въпроси и ми се отговаряше, докато покажа, че съм разбрала.
Бях абсолютен неофит и спокойно е можело да изнервя всички. А се чувствах обградена от внимание.
Тогава сякаш не ни беше страх, че ще изглеждаме глупави и наивни. Хубаво състояние е това...
не си спомням твоето появяванеМнемозина написа:Тогава сякаш не ни беше страх, че ще изглеждаме глупави и наивни. Хубаво състояние е това...
Ми не, не ме е страх. Както виждаш и от тая тема - нямам проблеми с това. А не вярвам да мислиш, че не са ми минали точно на мен всички възможни обяснения за нея още в началото. Имам достатъчно опит вече.holi_day написа:не си спомням твоето появяванеМнемозина написа:Тогава сякаш не ни беше страх, че ще изглеждаме глупави и наивни. Хубаво състояние е това...
помня напр.Лат като дойде в дира
нито тогава съм усещала някакъв такъв страх, нито сега
но понеже пишеш в мн.ч. - кажи за себе си - сега те е страх, че ще изглеждаш глупава и наивна ли? а преди не те е било страх ли?
Две самотни сърца ставаме с теб, събрани в един тесен форум.Мнемозина написа:Знаех си аз, че има защо да настоявам да останеш.ПЪТник написа:Мислиш ли , че са разгневили боговете?:bigsmile:Мнемозина написа:
Ма моля ти се. Още просълзена си стоя, не виждаш ли?
Не, не мисля.
Аз съм само по припомнянето.
попитах теб, защото ти написа обобщаващо, че ни било страх. макар да не ми е ясно кои точно включи в това "нас". и се запитах дали това са твоите усещания само за другите. или са само твои страхове, които предполагаш, че са и у другите.Мнемозина написа:П.П. Дописала си се, но това не променя отговора ми, тъй че го оставям така. Не че разбрах защо само за мен питаш. Аз пък и другите бих искала да чуя.
Кажете бе, страх ли ви е да не изглеждате глупави?
Е не, тук вече ревнах неудържимо... как можа да го направиш?ПЪТник написа: Две самотни сърца ставаме с теб, събрани в един тесен форум.
Заради това останах.
Но аз съм жестоко наранен и вече на никого не мога да се доверя.
Това ми е проблема, трудно ще приема някой нов човек да е близо до мен.
Не знам. Нека чуем и другите.holi_day написа: попитах теб, защото ти написа обобщаващо, че ни било страх. макар да не ми е ясно кои точно включи в това "нас". и се запитах дали това са твоите усещания само за другите. или са само твои страхове, които предполагаш, че са и у другите.
аз такива не виждам
и се чудя все сляпа ли съм, та по друг начин възприемам нещата
Седят трима в една лодка и ловят риба.ПЪТник написа: Две самотни сърца ставаме с теб, събрани в един тесен форум.
Заради това останах.
Щом още ме търпят, наистина са страхотни.Мнемозина написа:Е не, тук вече ревнах неудържимо... как можа да го направиш?ПЪТник написа: Две самотни сърца ставаме с теб, събрани в един тесен форум.
Заради това останах.
Стоя си тук аз неудържимо самотна две хиляди години в тоя форум и изведнъж...![]()
:lol::lol:
П.П. Страхотни са хората тук, нямаш и идея просто.
Просто ми хареса заигравката със сегашния ми подпис. Не се възгордявай чак пък толкоз.
Вица готин, ама аз кой съм в него, щом не съм модератора?МЪЖжжж написа:Седят трима в една лодка и ловят риба.ПЪТник написа: Две самотни сърца ставаме с теб, събрани в един тесен форум.
Заради това останах.
Нощ, скоро се съмва. Единия казва:
- Изгрева!
Втория:
- Да, отдавна не съм виждал такава красива гледка!
Третия с два ритника изхвърля първите двама от лодката.
Двамата изплуват.
- Кво ти става бе?
- Първия за офтоп, втория за флуд.
- Абе ти полудя ли???!
Пича вади едно весло и с всичка сила удря и двамата по главите:
- А за обида - бан!!!
Искаш да те наритам спешно?ПЪТник написа: Щом още ме търпят, наистина са страхотни.
Не се възгордявам, не мога да си тръгна от тук докато не си върна жестта, който ти ми направи.
Ще трябва да изчакам сгоден случай да ти се издължя и чак тогава ще съм свободен да си тръгна.
Защото по закона на Кармата ще трябва все някога да си платя с лихвите.
Не съм алчен, дребнав или стиснат, но трябва да уравновеся енергиите.
Ще ми помогнеш ли?
Измислих, по това време на ДЕНЯ ми идват все мъдри мисли.Мнемозина написа:Не знам. Нека чуем и другите.holi_day написа: попитах теб, защото ти написа обобщаващо, че ни било страх. макар да не ми е ясно кои точно включи в това "нас". и се запитах дали това са твоите усещания само за другите. или са само твои страхове, които предполагаш, че са и у другите.
аз такива не виждам
и се чудя все сляпа ли съм, та по друг начин възприемам нещата
Аз знам защо мисля така, но може и да се заблуждавам, разбира се.
Аха.ПЪТник написа: Измислих, по това време на ДЕНЯ ми идват все мъдри мисли.
Тук в този форум ти ще си моята принцеса, а аз твоя принц и ще даваме пример на другите как трябва да живеят за да са щастливи.
И ти ли си наранена като мен?Мнемозина написа:Аха.ПЪТник написа: Измислих, по това време на ДЕНЯ ми идват все мъдри мисли.
Тук в този форум ти ще си моята принцеса, а аз твоя принц и ще даваме пример на другите как трябва да живеят за да са щастливи.
Не става. Току що те пуснах да си ходиш.
Измисли нещо друго.
Добре, така по бива.ПЪТник написа: И ти ли си наранена като мен?
Казах ти, че заради Кармата оставам.
Още по- добре като ми отказваш.
В такъв случай аз ще остана тук и за мен ти ще си моята принцеса, а ти ще ме пращаш да си ходя и така с теб двамата ще даваме пример на другите какво трябва да правят за да са нещастни.
Аааааа, златен!МЪЖжжж написа: Седят трима в една лодка и ловят риба.
Нощ, скоро се съмва. Единия казва:
- Изгрева!
Втория:
- Да, отдавна не съм виждал такава красива гледка!
Третия с два ритника изхвърля първите двама от лодката.
Двамата изплуват.
- Кво ти става бе?
- Първия за офтоп, втория за флуд.
- Абе ти полудя ли???!
- А за обида - бан!!!
БоЕВ написа:Ако не съм го чел Пътник-а на друго място,
ако не съм чел и вас,
то бих предположил,
че говорите на/с малоумен.
Цитатите в мненията не са проблем - проблем е желанието на всяка цена да му обясните как това не е проблем.
После ще се разбер дали примера е добър.Мнемозина написа:Добре, така по бива.ПЪТник написа: И ти ли си наранена като мен?
Казах ти, че заради Кармата оставам.
Още по- добре като ми отказваш.
В такъв случай аз ще остана тук и за мен ти ще си моята принцеса, а ти ще ме пращаш да си ходя и така с теб двамата ще даваме пример на другите какво трябва да правят за да са нещастни.
Обаче само ти ще си нещастен. Иначе примерът няма да е добър.
Абе и тоя сюжет има за доизкусуряване, но ще те подредя в движение докато си тръгваш.
Дай веднага темата?Semiramis написа:БоЕВ написа:Ако не съм го чел Пътник-а на друго място,
ако не съм чел и вас,
то бих предположил,
че говорите на/с малоумен.
Цитатите в мненията не са проблем - проблем е желанието на всяка цена да му обясните как това не е проблем.
обаче пък никой не му е дал оная, разкриващата тема..
хихи
и аз няма.
ако поиска - друга работа вече..
МЪЖжжж написа: - Първия за офтоп, втория за флуд.
- Абе ти полудя ли???!
- А за обида - бан!!! [/i]
хаholi_day написа:не си спомням твоето появяванеМнемозина написа:Тогава сякаш не ни беше страх, че ще изглеждаме глупави и наивни. Хубаво състояние е това...
но понеже пишеш в мн.ч. - кажи за себе си - сега те е страх, че ще изглеждаш глупава и наивна ли? а преди не те е било страх ли?
самомнението ли ти се е променило
сега по-високо ли е, та те е страх, че можеш да изглеждаш по друг начин
или по ниско
по-големи авторитети ли са другите за теб?
Даааааа... Връзката поставя в зависимост!:bigsmile:Semiramis написа:хаholi_day написа:не си спомням твоето появяванеМнемозина написа:Тогава сякаш не ни беше страх, че ще изглеждаме глупави и наивни. Хубаво състояние е това...
самомнението ли ти се е променило
сега по-високо ли е, та те е страх, че можеш да изглеждаш по друг начин
или по ниско
по-големи авторитети ли са другите за теб?
пък аз веднъж писах, че точно самомнението ми е помогнало да ми е по-добре тук
ми всички се пишат съвършени - ади и аз. и така
и те не се пишат така, ма все пак. и аз не баш така, но вв общи линии..
Че то тук имало и по- големи лъжци от мен.Semiramis написа:от този линк отиваш в следващия и т.н ..
малко е остаряло инфото, и няма печат Вярно с оригинала, но толкова от мен.