............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 07:58, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Днес си купих в. "Уикенд".
Да.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
Та, ако някой иска да си го купи на DVD- сега е момента.
На мен пък един познат ми даде един филм - Барака се казва.
Думата е суфистка и означава нещо от рода на "божествен дух" ...
Нямах възможност доскоро да гледам филма, защото нямах двд - четец, ама Дядо Мраз ми донесе и го гледах ...
Баси филма ...
Моя познат ме пита миналата седмица - сподели мнение за филма.
Гледах донякъде филма ... шок от картини и музика. Няма очертан сюжет, няма диалози, няма фабула. Избрано от най-красивите места по света, природни катаклизми, религиозни ритуали, емоционални пикове от събития, срещи и раздели на хора, откраднати и запечатани мигове ...
Усещането от филма, моето:
Филма трябва да се гледа веднъж сам, по оня начин, който предизвиква вътрешни диалози със собствения Personal Jesus, после трябва да се гледа с една цигара Джойнт и една бутилка аржентиска мадейра, с преливащи се цветове, след това трябва да се гледа с приятели - обичайната доза надприказване, надскачане дори - празни думи, следващия път - на ръба на очакван полу-езотеричен-до-болка-чакан-секс, а накрая - почти заспивайки в една прегръдка след горния секс, когато не очакваш нищо от света, а света те чака да се събудиш в тази прегръдка и да му кажеш - "Love me like a childe .." ... (правописа на child е сбъркан нарочно, това е цитат от една песен на T Rex) ...
Абе, откачена работа е тоя филм
Той ми е дал и един документален, за 11-ти септември ...

взех си го[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
жълтите вестници периодически ги следя
особенно с такива филми
чета си ги
защо да ги хвърлям
Абе, мъчел съм се да ги чета, ама не се получава нещо. Дразня се. Но и от тях има полза- кръстословици, програмата на телевизиите, вицове...caliostro написа:взех си го[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
жълтите вестници периодически ги следя![]()
особенно с такива филми
чета си ги
защо да ги хвърлям
Тоя за жабата много ми хареса:
Жабата седи край реката, цапка с крачета във водата и мечтае.
Идва хипопотама и пита:
- Ей, жабо, студена ли е водата?
Жабата се обижда:
- Аз, ако не забелязваш съм преди всичко дама, а не термометър!

не е това оргинала[unknown] написа:Абе, мъчел съм се да ги чета, ама не се получава нещо. Дразня се. Но и от тях има полза- кръстословици, програмата на телевизиите, вицове...caliostro написа:взех си го[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
жълтите вестници периодически ги следя![]()
особенно с такива филми
чета си ги
защо да ги хвърлям
Тоя за жабата много ми хареса:
Жабата седи край реката, цапка с крачета във водата и мечтае.
Идва хипопотама и пита:
- Ей, жабо, студена ли е водата?
Жабата се обижда:
- Аз, ако не забелязваш съм преди всичко дама, а не термометър!
за видрата
здравей тидро
не съм тидра а видра
с тези които ги чукам им говоря на ти
топла ли е водата
може да съм курва но не съм термометър
......
тия в уйкенд са назад с материята
преди 5-6 години ми дадоха да гледам този филмwoman eur написа:Да.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
На мен пък един познат ми даде един филм - Барака се казва.
Думата е суфистка и означава нещо от рода на "божествен дух" ...
Нямах възможност доскоро да гледам филма, защото нямах двд - четец, ама Дядо Мраз ми донесе и го гледах ...
Баси филма ...
Моя познат ме пита миналата седмица - сподели мнение за филма.
Гледах донякъде филма ... шок от картини и музика. Няма очертан сюжет, няма диалози, няма фабула. Избрано от най-красивите места по света, природни катаклизми, религиозни ритуали, емоционални пикове от събития, срещи и раздели на хора, откраднати и запечатани мигове ...
Усещането от филма, моето:
Филма трябва да се гледа веднъж сам, по оня начин, който предизвиква вътрешни диалози със собствения Personal Jesus, после трябва да се гледа с една цигара Джойнт и една бутилка аржентиска мадейра, с преливащи се цветове, след това трябва да се гледа с приятели - обичайната доза надприказване, надскачане дори - празни думи, следващия път - на ръба на очакван полу-езотеричен-до-болка-чакан-секс, а накрая - почти заспивайки в една прегръдка след горния секс, когато не очакваш нищо от света, а света те чака да се събудиш в тази прегръдка и да му кажеш - "Love me like a childe .." ... (правописа на child е сбъркан нарочно, това е цитат от една песен на T Rex) ...
Абе, откачена работа е тоя филм![]()
![]()
![]()
Той ми е дал и един документален, за 11-ти септември ...
така и не го гледах
ми нищо особенно не ми се стори
и не го и гледах и няма и да го гледам
Готин филм, мда... Ако го има още ще си го купя (ако не - ще те помоля за запис).[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
10х за инфо-то...
Видях го, но съвсем съзнателно не го взех.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
Не е най-доброто на Куросава. Даже средностатистически бих го нарекла.
Не е Кагаемуша, да не говорим за личния ми фаворит Додескаден…
средностатистически....pocti_bezobidna написа:Видях го, но съвсем съзнателно не го взех.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
- сър Айвънхоу
Невероятен филм!!! Супер е![unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
Ще се огледам да си го намеря и аз!!
Благодаря за информацията!

Мдааа... Отивам дъ съ фърла у реката...caliostro написа:средностатистически....pocti_bezobidna написа:Видях го, но съвсем съзнателно не го взех.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.

недей[unknown] написа:Мдааа... Отивам дъ съ фърла у реката...caliostro написа:средностатистически....pocti_bezobidna написа:Видях го, но съвсем съзнателно не го взех.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
Не е Кагаемуша, да не говорим за личния ми фаворит Додескаден…![]()
![]()
няма вода
човек не може и да се удави
ще се потрошиш само
Ми какъв друг изход ми остава като съм среднодстатистически, баси... И само средностатистически филми харесвам...caliostro написа:недей[unknown] написа:Мдааа... Отивам дъ съ фърла у реката...caliostro написа:средностатистически....pocti_bezobidna написа:Видях го, но съвсем съзнателно не го взех.[unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
Не е Кагаемуша, да не говорим за личния ми фаворит Додескаден…![]()
![]()
няма вода
човек не може и да се удави
ще се потрошиш само

Айвън, и ти си ми симпатичен, ама нИ мЪ цИлувЪй молЪ тЪ, че шЪ ни заподозрЪт в нЯщо...сър Айвънхоу написа:Невероятен филм!!! Супер е![unknown] написа:Разбира се вестника отиде директно в коша. Купих го заради DVD-то към него. Седемте самураи на Акира Куросава. Невероятен филм! Гледал съм го пет- шест пъти, а сега ще го гледам още десетина.
Благодаря за информацията!

[unknown] написа:Късно е. Заподозрени сте!сър Айвънхоу написа:Айвън, и ти си ми симпатичен, ама нИ мЪ цИлувЪй молЪ тЪ, че шЪ ни заподозрЪт в нЯщо...[unknown] написа:
Невероятен филм!!! Супер е!
Благодаря за информацията!![]()
какво заподозрениvyara написа: Късно е. Заподозрени сте!
то си е ясно