защо ли се сещам за ъпсурт и тяхната песен
светещииии жилеткииии
светещииии жилеткииии
къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии

Re: светещииии жилеткииии
ЗА свенещи не зная - то светоотразяващи има във всички магазини за работно облекло...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
Ма първо кажи за кво иде реч. Чух нещо с половин ухо за промени в правилника... дай инфо ако има някъде, плс
Ето картата
Последно промяна от Gaspode на 18.01.07, 13:05, променено общо 1 път.
може и с мин лампи да се наложи да се оборудвамеЗвеневия написа:ЗА свенещи не зная - то светоотразяващи има във всички магазини за работно облекло...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
пешеходците според мен трябва да са също с такива жилетки
....и настъпи светлина...
трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в законаGaspode написа:Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
Ма първо кажи за кво иде реч. Чух нещо с половин ухо за промени в правилника... дай инфо ако има някъде, плс
caliostro написа: трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в закона
Остава и химическа тоалетна да жадължат шофьорите да имат!
А що в багажниците? Няма ли да ги носим целодневно? Басиcaliostro написа:трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в законаGaspode написа:Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
От друга страна, една такава жилетчица би могла да ти спаси живота в некоя тъмна ношшшшшшшшшшшщ :)
От кога влизат в сила промените? Има ли други, които трябва да знаем?
има и други естественоGaspode написа:А що в багажниците? Няма ли да ги носим целодневно? Басиcaliostro написа:трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в законаGaspode написа:Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
От друга страна, една такава жилетчица би могла да ти спаси живота в некоя тъмна ношшшшшшшшшшшщ :)
пълен комплект крушки трябва да имаш
това не е щега също
Ми начи сега ще трябва да изкарам и курс за смяна на крушки, иначе за кво да си ги нося.caliostro написа:има и други естественоGaspode написа:А що в багажниците? Няма ли да ги носим целодневно? Басиcaliostro написа:трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в законаGaspode написа:Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
това не е щега също
повечето пожарогасители са само за красота.vyara написа:Ми начи сега ще трябва да изкарам и курс за смяна на крушки, иначе за кво да си ги нося.caliostro написа:има и други естественоGaspode написа:А що в багажниците? Няма ли да ги носим целодневно? Басиcaliostro написа:трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в законаGaspode написа:Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
това не е щега същоКато се замисля, аз и с пожарогасител на зная как се работи...
за нищо не стават.
даже има и с размери на дезодорантче.
- snowprincess
за кви крушки иде реч, ужас, нищо не разбирам по колатаvyara написа:Ми начи сега ще трябва да изкарам и курс за смяна на крушки, иначе за кво да си ги нося.caliostro написа:има и други естественоGaspode написа:А що в багажниците? Няма ли да ги носим целодневно? Басиcaliostro написа:трябва да имаме и таива аксесоари в багажниците с новите предложения в законаGaspode написа:Аз съм виждал в един магЪзин "за от 1 до ендесет лева". Сега ще дам карта...caliostro написа:къде ги продават тия светещиииииии жилеткиииии
![]()
това не е щега същоКато се замисля, аз и с пожарогасител на зная как се работи...
ако нещо стане по път се обаждам на 1. на мъж ми 2. на мъжа на някоя приятелка 3. фащам първият, който ми се мерне пред погледа

Абсолютно! И аз такаsnowprincess написа: за кви крушки иде реч, ужас, нищо не разбирам по колата
ако нещо стане по път се обаждам на 1. на мъж ми 2. на мъжа на някоя приятелка 3. фащам първият, който ми се мерне пред погледа
- Piqndurnik