на готино място - беше интересно, макар и да не можах да карам пълно 2-та дена. Все пак ми бе приятно да опитам още нови писти и местенца.
То пък по това време се развили най-големите купони в нашето футбол. И ме е яд. Щото си бях отписал нашите кат най-слаби и с най-малки шансове за каквото и да е, а сега - некви мъгляви, нереалистични надежди. По-добре да бяха ... абе ще видим - цирковете явно продължават.
Къде е куида да обясни за провокаторите в сектор Г, дето провокира само кат ги бие някой от края на таблицата.... ех, пич...
Уж всичко е наред, а ми е едно уморено и криво. Дано лятото да е по-весело :)
Май закрих ски сезона
Май закрих ски сезона
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Май закрих ски сезона
Искаш да те утешим?ELBI написа:на готино място - беше интересно, макар и да не можах да карам пълно 2-та дена. Все пак ми бе приятно да опитам още нови писти и местенца.
То пък по това време се развили най-големите купони в нашето футбол. И ме е яд. Щото си бях отписал нашите кат най-слаби и с най-малки шансове за каквото и да е, а сега - некви мъгляви, нереалистични надежди. По-добре да бяха ... абе ще видим - цирковете явно продължават.
Къде е куида да обясни за провокаторите в сектор Г, дето провокира само кат ги бие някой от края на таблицата.... ех, пич...
Уж всичко е наред, а ми е едно уморено и криво. Дано лятото да е по-весело :)
Или да извикаме Куида?
Така е със сезонните удоволствия. Ще се сетиш за други сезонни бързо-бързо и ще ти мине. Или за някои целодневни... не, ежедневни беше.
Panta rhei...
ELBI написа: Уж всичко е наред, а ми е едно уморено и криво. Дано лятото да е по-весело :)
трябва да си по-постоянен, Елби
и не може така, както искаш
как ще поникнат тревичките по пистите, м
като едно време
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
но пък идват водолазните емоцииELBI написа: :)
"Спаси си деня!" - Green Light
-
Megi_Koleva
тези морски емоции са страхотни!Нефертити написа:но пък идват водолазните емоцииELBI написа: :)