Новооткритият Тера-Гига-Мега-Плаза-Център
Новооткритият Тера-Гига-Мега-Плаза-Център
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Re: Новооткритият Тера-Гига-Мега-Плаза-Център
"Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти гащи. Който има домашен любимец, най-добре да го евтаназира – да не се мъчи."
То в края на първия мандат на ББ ли се очаква или след втория?
То в края на първия мандат на ББ ли се очаква или след втория?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Още не мога да преживея чудовището, дето са го открили вчера до нас.wild_moon написа:Как ще изглежда откриване на мол след няколко години
Panta rhei...
И на мен ми е трудно да го преживея, но бъди сигурна че ще ни надживее...Мнемозина написа:
Още не мога да преживея чудовището, дето са го открили вчера до нас.
Яко сме нагазили във века на пластмасовите взаимоотношения, талашитените приятелства, картонените правителства и живота менте.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
брех!wild_moon написа:Яко сме нагазили във века на пластмасовите взаимоотношения, талашитените приятелства, картонените правителства и живота менте.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Тъкмо да осъзнаем, разберем какво ни е останало, какво само имаме.holi_day написа:брех!wild_moon написа:Яко сме нагазили във века на пластмасовите взаимоотношения, талашитените приятелства, картонените правителства и живота менте.
Няма как, ще го вкараме в употреба, поради липса на друго.
Не, че е най- добрия начин.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Абе цял следобед мисля по тоя твой постинг.wild_moon написа:И на мен ми е трудно да го преживея, но бъди сигурна че ще ни надживее...Мнемозина написа:
Още не мога да преживея чудовището, дето са го открили вчера до нас.
Яко сме нагазили във века на пластмасовите взаимоотношения, талашитените приятелства, картонените правителства и живота менте.
Ми не е така.
Само понякога така ни изглежда.
Не включвам правителствата, разбира се.
Panta rhei...
срам ме е да си призная, но очаквах с нетърпение това да се случи - нов мол в софия
и така моломаните да се разпръснат на 3, а не на 2 лъча, както досега, кеф-кеф
- понеже съм потърпевша де:twisted:
и така моломаните да се разпръснат на 3, а не на 2 лъча, както досега, кеф-кеф
Евридика написа:срам ме е да си призная, но очаквах с нетърпение това да се случи - нов мол в софия
и така моломаните да се разпръснат на 3, а не на 2 лъча, както досега, кеф-кеф- понеже съм потърпевша де:twisted:
Добре де, хубаво.
Ама... много е грозен.
Panta rhei...
уф, не ви го знам този нов мол
ама срам не срам, аз пък ще си призная, че обичам да ходя в молове, по-удобно ми е
но не през уикенди, а във време, когато има най-малко хора
ама срам не срам, аз пък ще си призная, че обичам да ходя в молове, по-удобно ми е
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
еее, приеми, че външният вид лъже
Евридика написа:еее, приеми, че външният вид лъже
Да търся скритата му вътрешна красота, казваш.
Ще опитам, нямам много голям избор.
Поне едно кино да му бяха турили...
Panta rhei...
Ау не знаех, че няма кино... Наистина тъпо. Ще има цели две книжарници обаче:-)
...и Бершка и Зара:shy:
...и Бершка и Зара:shy:
wild_moon написа:За Любовите нищо не каза :)Мнемозина написа: Яко сме нагазили във века на пластмасовите взаимоотношения, талашитените приятелства, картонените правителства и живота менте.
да,Ellhnida написа:И особено, когато е много студено и ветровито :)latrevw написа:уф, не ви го знам този нов мол
първата зима на малкото човече - тя в кенгуруто, очичките щъкат и сканират всичко, а мама по МОЛовете и хипермаркетите на топло в свободното време.
"Спаси си деня!" - Green Light
Е ти съвсем ме обезсърчи сега.Евридика написа:добре е рано сутрин в събота и неделя или пък по време на празници - тогава няма никой:-)
иначе, ако живееш наблизо - променя се всичко в ежедневието ти...
Да, няма да има кино, дано поне книжарниците да са добре заредени.
Макар че това с книгите е особен ритуал, един такъв не-моловски.
Panta rhei...
A когато поотрасне, в детския кът, на сигурно място, под наблюдение детето се забавлява, а мама си пазарува на спокойствие. ... Обичам големите търговски центрове. За първи път се "сблъсках" с този тип обект през 1991 в Германия в Мюнхен. Олимпик айнкауф центер ....Нефертити написа:да,Ellhnida написа:И особено, когато е много студено и ветровито :)latrevw написа:уф, не ви го знам този нов мол
първата зима на малкото човече - тя в кенгуруто, очичките щъкат и сканират всичко, а мама по МОЛовете и хипермаркетите на топло в свободното време.
Благородно им завидях за удобството да се разхождаш, пазаруваш, храниш, пиеш кафе, играеш ... на закрито в приятна обстановка, чисто и сигурно ... и обгрижено ... доживяхме го и в Бг
Е, да, това с рождения ден си е така.Евридика написа:Извинявай, че те стряскам, иска ми се да е напразно, но ти ще кажеш де... Доста патила си патя от тази близост, но се надявам скоро "моят" мол да падне от първото място по посещаемост
А иначе има предимства - ако те поканят рязко на рожден ден - нямаш грижи с реакцията...
Някой път ще ми разкажеш за патилата, че да съм подготвена.
Пък после ще вземе да ми хареса и ще почнем да си мерим моловете, да видиш ти тогаз.
Panta rhei...
Скромна забележка
Варненските молове са по-големи, по-хубави и по-добре уредени от софийските 
Re: Скромна забележка
Варна е Центъра на ПросветатаEllhnida написа:Варненските молове са по-големи, по-хубави и по-добре уредени от софийските
Re: Скромна забележка
Моят е най-големият в България. Точка.Ellhnida написа:Варненските молове са по-големи, по-хубави и по-добре уредени от софийските
Звучи просто върховно.
Panta rhei...
Не ми казвай, всичко разбрах вече.Евридика написа:с удоволствие:-)
може би при теб няма да е вече така вредоносно, защото моловете стават повече, хората се разпределят
дано стане по-рехаво и културално...
Затова пък построиха много хубава църква, пак до нас.
Мъничка е, аз рядко харесвам нови църкви, но тази ме докосна.
Само дето нея я строиха поне седем години и още не е съвсем готова, а мола го вдигнаха за година и половина.
Panta rhei...
Ellhnida написа:За Любовите нищо не каза :)wild_moon написа: Яко сме нагазили във века на пластмасовите взаимоотношения, талашитените приятелства, картонените правителства и живота менте.
Романтизмът като изход от постмодернизма
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
кой знае
обаче всички харесват Ън
:lol:
та какво за натурализма

обаче всички харесват Ън
та какво за натурализма
а с кое се откриваше опера? 
почти..ще се върна на темата за моловете
почти..ще се върна на темата за моловете
с примата? или?
се закрива с нея?
все си е изкуство отвсякъде

ps
стига работа пак още
лека банда и умната
се закрива с нея?
все си е изкуство отвсякъде
ps
стига работа пак още
лека банда и умната
Последно промяна от Remmivs на 22.03.10, 21:32, променено общо 1 път.
лека!Remmivs написа: ps
стига работа пак още
лека банда и умната
ПП
за по..авангардно откриване се сетих, но ти пък лека каза.