windcolours написа:
ще ти вее робът с палмовото листо бре моме... няма да се прикрива с него:lol:нали ще е жега от барбекюто...
ше е гол....та съседките да заничат иззад стоборите и да ти завиждат

дали ще заблудим съседките, само трябва да им връчим по едно палмово листо на нашите
Секс с цветнокож
(Иво Сиромахов)
Колкото и да не ви се вярва, 83 процента от българските жени мечтаят да отдадат тялото си на човек от друга раса.
Причина за това е разпространеното схващане, че чернокожите са много надарени. Дали това е така, не знам, пък и не искам да знам, но съм сигурен, че партньорката ви ще ви бъде благодарна до края на живота си, ако й подарите един горещ африкански “шаказулу-секс”
Как да го осъществите в домашни условия?
Всичко е въпрос на грим. Трябват ви големи количества кафява боя, която се нанася равномерно върху цялото тяло. (По-добър ефект се постига, ако преди това се намажете с фин грунд от три части синтетичен безир и две части кафяв байц)
Добре е да говорите с меко “л” и да поставяте всички глаголи в трето лице единствено число. Така съвсем ще заприличате на кенийски студент, дошъл в братска България да учи лесоинженерство.
(Ако партньорката ви мечтае за секс с латино-тъпкач, упражнението е същото, само че преди акта трябва да го размахате с ръка и да се развикате “Кура либре!” )
http://www.ivosiromahov.com/1_books/b2_1.html