Новооткритият Тера-Гига-Мега-Плаза-Център

Все същите
І

Мнение от І »

Не ми говорете за МОЛ-ове. :twisted:
Поради естеството на ...хм.. няма да говоря /струпване на много хора на 1 място/. Това дето ще кажа е, че са измислени заради женската логика и мъжката покупателна способност. За миналата година 22 такива минаха през ръцете ми. Половината са израелски инвеститори. Замразени/забравени кат модел на инвестиция/ подкопани по основите но.... Кинти от никой за работата си не съм получил.. :grin: Щот и възложител обикновено е държавата.
Само Суити успя на 2 пъти да ме замъкне в такова чудо и то за да гледат децата 3Д филми. Е..и заради проектанският надзор в някои други съм влизал. :shy: Докато се строят.
Шибана работа. Като всяка комерсиална междувпрочем.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Taka i ne схванах за що иде реч.
Дали от часа, градуса или ...сещайте се за конкретната липса ...

На вас лека и НЕ мек ,,,
и безхъркава, амаха ...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Мислех си наскоро колко псувни имаше срещу мегаломанската сталинска архитектура тук у нас. И как сега тия мегаломански сталински сгради ми изглеждат като едни спретнати джуджета в сравнение. Много интересно се променят нещата. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Моловете са полезни на места, където климатът или някои други фактори затрудняват ходенето под открито небе.

Един от най-големите молове в света /допреди няколко години беше най-големият/ е в Едмонтон /Канада/, където за зимата е нормално температурите да паднат под -30 С, даже са падали под -40. Не можеш да заведеш децата на пързалката или на ски. В мола има увеселителен парк с ролъркостери, басейни, аквариуми, ледени пързалки и какво ли не. Като цял град е.

Колкото до България, за всеки влак си има пътници, за всеки мол - посетители. Не ми харесват, но не ми и пречат. :-)
Публикувай отговор