Ей за тва не нося вратовръзки- току виж се появила някоя да иска да ми я сменя...bead_ написа:
ако в един мъж е наложително да се промени нещо по-съществено от вратовръзката /в случай, че не подхожда с ризата/ значи хич не ми го хвали
Какво харесват жените в един мъж?
Само , че няма конфликт въртележка Нефертити- ПЪТник.Remmivs написа:готово
не ми харесва въртележката ви с нефертити
спрете се
така ясно ли е
иначе си прав
мнението ми не е към теб и нея конкретно
а към всички
на теб конкретно ти казах какво не ми харесва
искаш ли да го обясня по-подробно
защото мога но едва ли е предмет на общ интерес и мога да ти го кажа в норочно писмо ако наистина държиш
Не аз нейния, а тя спомена моя ник и също като теб не към мен директно.
Въпреки това аз приех нормално шегата и се въздържах от отговор за да не заприлича наистина на конфликт.
Що се отнася до темите и не ти харесват също би трябвало да се обърнеш конкретно към някого, ако имаш някакви забележки.
И накрая кажи какво общо имат всички, че към тях се обърна, за "въртележката" Нефертити-ПЪтник?
Поведението ти в този случай не е приемливо за мен и заради това ти зададох тези въпроси.
За мен Нефертити е като всяка друга тук и с всички ви се отнасям с уважение.
Останалото си е твоя работа.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Re: Какво харесват жените в един мъж?
Ами пари откъде?Мнемозина написа:Списък няма да правя, но в един мъж винаги бих харесала способността да гледа на незначителностите отвисоко. И да мисли напред.ПЪТник написа:Мъжките мнения ще са с положителен коефициент.
Харесвам бързия и остър ум, и търсещ трябва да е обаче, да не спира на едно място.
С какво ще ти купува глезотийки, водии на екзотични места и вози във файтон?:bigsmile:
ОКПЪТник написа:Само , че няма конфликт въртележка Нефертити- ПЪТник.
Въпреки това аз приех нормално шегата и се въздържах от отговор за да не заприлича наистина на конфликт.
Що се отнася до темите и не ти харесват също би трябвало да се обърнеш конкретно към някого, ако имаш някакви забележки.
И накрая кажи какво общо имат всички, че към тях се обърна, за "въртележката" Нефертити-ПЪтник?
Поведението ти в този случай не е приемливо за мен и заради това ти зададох тези въпроси.
Приемам за чиста монета всичко, което казваш сега. Приемам също и, че уважаваш всички тук и по това си приличаме с теб.
Приемам, че си директен, и добронамерен, и открит, и не правиш тънки намеци, а аз съм се объркал.
Приемам, че все едно сега влизаш тук.
Казвам ти "Добре дошъл!" и очаквам да съм сбъркал предния път наистина. Да видим.
Благодаря, радвам се, че си изяснихме тази досадна случка.Remmivs написа:ОКПЪТник написа:Само , че няма конфликт въртележка Нефертити- ПЪТник.
Приемам за чиста монета всичко, което казваш сега. Приемам също и, че уважаваш всички тук и по това си приличаме с теб.
Приемам, че си директен и добронамерен и открит и не правиш тънки намеци, а аз съм се объркал.
Казвам ти "Добре дошъл!" и очаквам да съм сбъркал предния път наистина. Да видим.
-
Megi_Koleva
Ето това харесвам аз при мъжете- способността им да се разбират джентълменски. Илюстрация- виж по горе.ПЪТник написа:Благодаря, радвам се, че си изяснихме тази досадна случка.Remmivs написа:ОКПЪТник написа:Само , че няма конфликт въртележка Нефертити- ПЪТник.
Приемам, че си директен и добронамерен и открит и не правиш тънки намеци, а аз съм се объркал.
Съвместният живот между мъж и жена е пълен с компромиси.bead_ написа:ако в един мъж е наложително да се промени нещо по-съществено от вратовръзката /в случай, че не подхожда с ризата/ значи хич не ми го хвалиПЪТник написа: Не мислиш ли, че всички тези качества изброени от теб могат и се формират у мъжа само чрез съвместния му живот с жена?
Че вие жените до извесна степен сте творците на нашите качества..
Трудно е жена да попадне наготово приготвен мъж.
Смятам ги за съществени, много повече от вратовръзката на мъжа.
Ми нали яхта там, какво беше още...ПЪТник написа: Ами пари откъде?
С какво ще ти купува глезотийки, водии на екзотични места и вози във файтон?:bigsmile:
П.П. Всеки си има приоритети в живота, така наблюдавам наоколо. Още му викат ценностна система. Не мож ме вкара в нечия друга.
Panta rhei...
адски е добърНефертити написа:нека рисува, мнооого е добър
казах
ценител съм
а ти що си рекъл?
и съм сигурен, че и той е ценител
това
За мен е важно да е умен и ориентиран.ПЪТник написа:Мъжките мнения ще са с положителен коефициент.
И малко авантюрист
да,Remmivs написа:адски е добърНефертити написа:нека рисува, мнооого е добър
казах
ценител съм
а ти що си рекъл?
и съм сигурен, че и той е ценител
това
е!
ТОВА за Сърбия го прочетох тогава веднага почти след 3 мин.
"Спаси си деня!" - Green Light
ELBI написа:хехе, това ме разби.
От друга страна, щом има толкоз гледачки, врачки, астроложки - що да не се осъвремени и този бизнес?
Яко. Някой да има мобилния на Катрин-Зита?
примерно и да е член на менса
нооо ти си знаеш, то си ти е мечта
като приятел мога да си дам банковата сметка и обещавам да работя по мисъл-формата, която искаш
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За к'во, маSemiramis написа:мисля че и още хора мога да набера...
Да мислоформираме или да си дадем номерата на банковите сметки?:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ммм, полът е без значение, но е мъжки де;Ellhnida написа:Ооо, това не е проблем! Веднага Ви доставяме един брой щъркел на адрес. Стига да уточните мъжки или женски?!Нефертити написа: Молим, като си свалите... мартениците, изгонете щъркелите и на север
И дали в клюна да има "вързопче"
ПП ... Пак се размислих: От какъв пол е щъркела, който носи бебетата?
тоя мъжкия мен ми донесе преди по-малко от 3 години,
така че... нека донесе на друг сега.
Аз искам само да го зърна в полет - високо, високо...
Нефертити написа: полът е без значение, но е мъжки де;
п.п. такива ти ми работи
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=501076
Да ти е живо и здраво и само да те радва
И ако имаш апетит и възможности за повече, пожелавам ти го от сърце
Нефертити, точно такъв Мъж срещнах! Без да изисквам.Нефертити написа:
10 неща, които всяка жена трябва да изисква
http://curious.actualno.com/news_290683.html
Сервира ми се, но го загубих поради глупост и липса на воля.
Има ли рецепта против малодушието?
Благодаря ти!Ellhnida написа:Нефертити написа: полът е без значение, но е мъжки де;
п.п. такива ти ми работи
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=501076
Е МЪЖКИ ДЕ
Да ти е живо и здраво и само да те радва
И ако имаш апетит и възможности за повече, пожелавам ти го от сърце
Майтапът е, че моето детенце го има отново в сп.Моето дете. А снимката е... със щъркел,
голям щъркел с мартеница в клюна.
не е бил твоят щъркел,Ellhnida написа:Нефертити, точно такъв Мъж срещнах! Без да изисквам.Нефертити написа:
ммм мъж де
не съжалявай!
А и хората не винаги са такива, каквито изглеждат
Така, че запази хубавия спомен.
усмихни се:bigsmile:
Според мен не е малодушие, а липса на желание за компромис на десете правила.Ellhnida написа:Нефертити, точно такъв Мъж срещнах! Без да изисквам.Нефертити написа:
Компромиса се появява като баланс за това какво жената желае да получава и какво дава от себе си за полученото.
От кого да ги изисква?Нефертити написа:
... от един мъжПЪТник написа:От кого да ги изисква?Нефертити написа:
Хе хе, сладко! Благородно ти завиждамНефертити написа:Майтапът е, че моето детенце го има отново в сп.Моето дете. А снимката е... със щъркел,:rotfl24:
голям щъркел с мартеница в клюна.
Тези, които ще тръгнат да обвиняват в снобизъм просто да замълчат и да не се опитват да помрачат щастието на Майката!
Прекрасно, Нефертити! Убедена съм, че мнозина ще ме подкрепят ... да ти порастне здраво и щастливо и само да те радва