Честит ви ...
- Piqndurnik
Честит ви ...
... световен ден на мързела.
Баш в понеделник значи. А може и да не е случайно.
Както и да е, ще го полея довечера. Сега, обаче, съм заринат от работа
Наздраве 
Re: Честит ви ...
те това се нарича празник...Piqndurnik написа:... световен ден на мързела.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
баси егоиста... що не си каза координатите, да ти помогна в здравето...Remmivs написа:брей аз се чудя що днес не е сряда
като не ми се работи трети ден подред
ми
наздраве щом си рекъл
ще пийна едно и за теб
колко му е
на обяд чаша вино
сега още една
приятел си все пак
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
Бе много измислени тия световни дни ....Ту на мързела, ту на съня, ту на жената, ту на любовта....
аз да не би само тогава да съм мързелива, сънена, влюбена или жена.....никак не ги разбирам тия работи начи....предлагам всеки ден да е световен ден на мързела,света,жените,любовта,щото аз всеки ден ги изживявам...но..от друга страна,не можем всеки ден да се натряскваме до козирката,щото е световен ден на нещо си....
ай наздраве, то се е видяло
аз да не би само тогава да съм мързелива, сънена, влюбена или жена.....никак не ги разбирам тия работи начи....предлагам всеки ден да е световен ден на мързела,света,жените,любовта,щото аз всеки ден ги изживявам...но..от друга страна,не можем всеки ден да се натряскваме до козирката,щото е световен ден на нещо си....
ай наздраве, то се е видяло
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
кофти е само, като те мързи да отваряш бутилката... много е кофти...wild_moon написа:Мен ако ме питаш и всеки ден е световен ден на мързела!
Една камара открития и изобретения са се породили
само и е динствено благодарение на свещения мързел!
Наздраве!
Няма начин да не е нарочно.Piqndurnik написа:... световен ден на мързела.
Само мързеливо го поливай, не се пресилвай, иначе няма да е както трябва.
Panta rhei...
Честит
Световен ден на метеорологията
Чества се в деня на влизането в сила на Конвенцията за Световната метеорологична организация /1950/ - специализиран орган на ООН, в която членуват над 190 държави.
Отбелязва се от 1961 г.
наздраве
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=501076
Чества се в деня на влизането в сила на Конвенцията за Световната метеорологична организация /1950/ - специализиран орган на ООН, в която членуват над 190 държави.
Отбелязва се от 1961 г.
наздраве
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=501076
"Спаси си деня!" - Green Light
Мдам, както е тръгнало ще се въведе и "м/унар. ден на оргазма", "м/унар. ден на изневярата", "м/унар. ден защита на девствеността", м/унар. ден на глупостта" ...Piqndurnik написа:... световен ден на мързела.
Нищо не ми остава, освен да кажа
Наздраве с red
- Piqndurnik
Днес пък било международен ден на метеорологията. Това, като го чух в колата, на път за работа и ми светна защо циганите не стават за работа: Ами нали от Индия идват, а там толкова божества, че не стигат дните в годината, та празнуват по няколко на ден. Е как да работят, като все някое божество ще обидят? А техните не са като нашия - само с едно кроше няма да им се размине.
Който е играл циливилизация, знае каква благинка е монотеизмът.
Наздраве 
аз пък си мислех, че идват от Египет.Piqndurnik написа:Днес пък било международен ден на метеорологията. Това, като го чух в колата, на път за работа и ми светна защо циганите не стават за работа: Ами нали от Индия идват, а там толкова божества, че не стигат дните в годината, та празнуват по няколко на ден. Е как да работят, като все някое божество ще обидят? А техните не са като нашия - само с едно кроше няма да им се размине.
колкото повече знам, толкова повече виждам, че не знам
Като решиш да станеш много ревностен християнин, ще ти покажа едно църковно календарче. Доста е богато на празници... В месеца са по двайсетина минимум.Piqndurnik написа:Днес пък било международен ден на метеорологията. Това, като го чух в колата, на път за работа и ми светна защо циганите не стават за работа: Ами нали от Индия идват, а там толкова божества, че не стигат дните в годината, та празнуват по няколко на ден. Е как да работят, като все някое божество ще обидят? А техните не са като нашия - само с едно кроше няма да им се размине.
Panta rhei...
- Piqndurnik