Вярно ли сме се изложили?
Вярно ли сме се изложили?
Или не са ни поканили?
http://life.dir.bg/2010/03/22/news6071709.html
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
- windcolours
"Великобритания има най-доброто време. Не намерихме голяма разлика в това дали мъжете носят кондом, или не, но се оказа, че тези, които са пили алкохол преди секс, издържат повече", коментира говорителят на университета."
ми, напийте се и ги ударете в земята тия англичани. българите поне това го можете..да пиете
ми, напийте се и ги ударете в земята тия англичани. българите поне това го можете..да пиете
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
някой са изкарали по секунди...
българското е много, а
при много пиене нищо не става
затова и при някои нации въобще е забранено пиенето
като имат по повече от една жена, нали
и като резултат на инстинкта за самосъхранение де
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
- windcolours
- windcolours
- Глас в пустиня
Така е, на всичкото отгоре не се и епилират. Бляк!windcolours написа:ти виждал ли си кви са грозотии? къде ти е чувството за естетика?:shocked:ПЪТник написа:Няма ли да е по добре да ударим англичанките?windcolours написа:ми, напийте се и ги ударете в земята тия англичани. българите поне това го можете..да пиете
- Глас в пустиня
Че то с манекенки всеки може, майсторлъка е с грозни и англичанки.windcolours написа:ти виждал ли си кви са грозотии? къде ти е чувството за естетика?:shocked:ПЪТник написа:Няма ли да е по добре да ударим англичанките?windcolours написа:ми, напийте се и ги ударете в земята тия англичани. българите поне това го можете..да пиете
- сър Айвънхоу
Re: Вярно ли сме се изложили?
бе нас никога не са ни броили за хора, за това...ПЪТник написа:Или не са ни поканили?
Файдата е в класацията и титлата "Майстор":bigsmile:Ън написа:С грозни и англичанки и да можеш, кел файда...ПЪТник написа: Че то с манекенки всеки може, майсторлъка е с грозни и англичанки.
А с манекенките каква файда?
Защо жената, аз си падам по англичанки?Remmivs написа:всеки може с шампанско и ягоди
бъди българин
натъркай жената с люта чушка и я полей с шкембе чорба
ама никъде не става дума жената да е нали англичанка примерно
Ти се вързват с вериги и се бият с камшици ти с чесън ще ги плашиш?
Така е, защо пък аз да броя тях.сър Айвънхоу написа:бе нас никога не са ни броили за хора, за това...ПЪТник написа:Или не са ни поканили?
Не им е удобно, че сме по- майстори от тях във всяко едно отношение.
Съгласен и физически и духовно българките са първи в света.Remmivs написа:BDSM ehПЪТник написа:Защо жената, аз си падам по англичанки?
Ти се вързват с вериги и се бият с камшици ти с чесън ще ги плашиш?
Българките са най-убави. От всички, които съм виждал. Може би съм пристрастен. Нищо. Нека.
А англичаните нека си мислят, че са най- добри в секса.
Най-жените са си наши.
- Piqndurnik
- windcolours
Пускай тази тема-едни пием от мъка, а останалите заради нея!Piqndurnik написа:Те за това така свински фиркат - за да могат да си харесат женитеМЪЖжжж написа:Не стават!ПЪТник написа: Няма ли да е по добре да ударим англичанките?Вервай ми...
Трябва някой ден да пусна тема за пиенето по света и видовете пиянство.
- snowprincess
Яхнал Крали Марко коня си Шарколия и тръгнал през гората. Но що да види: дърветата изкоренени, клоните изпочупени... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: "Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям...".Piqndurnik написа:
Трябва някой ден да пусна тема за пиенето по света и видовете пиянство.
Върви нататък, стигнал до една поляна: тревата изпотъпкана, цветята смачкани... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: "Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям..."
Върви нататък, гледа Баба Яга: косата й оскубана, зъбите й избити, изнасилена, лежи и примира. Навел се Крали Марко над нея и я пита: "Кажи, бабо, кой е тоя голям юнак, дето е вилнял в гората?"
Баба Яга отворила насинените си очи, познала Марко Кралевича и му продумала със сетни сили:
"Жив да си ми, баби, какъв си ми хубав, когато си трезвен..."

- snowprincess
Принц Филип смути острова с нова шега
Събота, 13 Март 2010
Принц Филип, спруг на кралицата на Великобритания Елизабет Втора отново привлече вниманието на обществеността на острова с доста неуместна шега по време на посещение в казармата "Уивърн" в английския град Ексетър.
За това пише на страниците си в. "Сън", цитиран от БГНЕС.
Почитайки 150-годишнината от кадетското движетие, принц Филип, кайто придружавал кралицата попитал едно от момичетата кадети какво работи в цивилния живот. 24-годишната Елизабет Рендъл обяснила, че се труди в нощен клуб. Тогава Единбургският херцог я попитал дали това не е стриптийз бар. Шегата му завършила със съмнението, че е твърде студено за такава работа.
Британските медии посочват, че този инцидент е само част от богатата колекция с гафове на принца. Например той бе казал на парагвайския диктатор Алфредо Щроснер: "Удоволствие е да бъдеш в страна, която не се управлява от народа си". При друг случай попари мечтите на 13-годишно момченце да стане космонавт, заявявайки му, че е твърде дебело за това. Той попита австралийски абориген: "Още ли се биете с копия помежду си?". Говорейки с инструктор по шофиране в Шотандия, той го попита с интерес как успява да ги задържи достатъчно дълго извън кръчмата, за да се явят на изпит. През 1986г. в разговор с група британски студенти в Китай ги предупреди, че ако останат много дълго там на всички ще им се дръпнат очите.

Събота, 13 Март 2010
Принц Филип, спруг на кралицата на Великобритания Елизабет Втора отново привлече вниманието на обществеността на острова с доста неуместна шега по време на посещение в казармата "Уивърн" в английския град Ексетър.
За това пише на страниците си в. "Сън", цитиран от БГНЕС.
Почитайки 150-годишнината от кадетското движетие, принц Филип, кайто придружавал кралицата попитал едно от момичетата кадети какво работи в цивилния живот. 24-годишната Елизабет Рендъл обяснила, че се труди в нощен клуб. Тогава Единбургският херцог я попитал дали това не е стриптийз бар. Шегата му завършила със съмнението, че е твърде студено за такава работа.
Британските медии посочват, че този инцидент е само част от богатата колекция с гафове на принца. Например той бе казал на парагвайския диктатор Алфредо Щроснер: "Удоволствие е да бъдеш в страна, която не се управлява от народа си". При друг случай попари мечтите на 13-годишно момченце да стане космонавт, заявявайки му, че е твърде дебело за това. Той попита австралийски абориген: "Още ли се биете с копия помежду си?". Говорейки с инструктор по шофиране в Шотандия, той го попита с интерес как успява да ги задържи достатъчно дълго извън кръчмата, за да се явят на изпит. През 1986г. в разговор с група британски студенти в Китай ги предупреди, че ако останат много дълго там на всички ще им се дръпнат очите.

за малко да кажа
какво толкова
но дочетох
обаче синът му май изцяло е лишен от чувство за хумор
какво толкова
но дочетох
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- сър Айвънхоу
чарлито е прекия резултат на генетичните експерименти на европейските династии дъге, като гледам и синчетата му, дори оная хубавица даяна RIP:shy: ни можа да им поукраси
мутрите
п.п. о сноу, добре дошла в царството на живите /видях аватара/:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
А това на какво прилича?!ПЪТник написа:Или не са ни поканили?
http://dnes.dir.bg/2010/03/24/news6082043.html
ауууу..това много гадно!ПЪТник написа:А това на какво прилича?!ПЪТник написа:Или не са ни поканили?
http://dnes.dir.bg/2010/03/24/news6082043.html
защо си го сложил в тази тема?!!!:crying:
аз тъкмо щях да напиша:
споко, братушки, не сте се изложили!
Блажени са бедните духом
Поне човек с опит...Sweety написа: аз тъкмо щях да напиша:
споко, братушки, не сте се изложили!
:winkw::winkw: