Да, явно.ПЪТник написа: Вярно е, че сериозността на книгата гарантира.
Критерият ни за сериозността е различен.
Или по-скоро има различна посока. При теб е спрямо обекта, при мен - по други параметри.
Да, явно.ПЪТник написа: Вярно е, че сериозността на книгата гарантира.

http://forums.pravoslavie.bg/viewtopic.php?f=14&t=983МЪЖжжж написа:Бе едно въпросче.
Какво е основанието за кръстенето? От къде идват движенията?! Най-вече ляво-дясно.
Не, че съм набожен или пък съвсем атеист, но всеки жест има символика. Каква е при кръстенето?
Що ми се струва, че ми е по-лесно първо ляво, после дясно. Или това е просто идеомоторна реакция /е те ся пробвах и ми се струва по-естествена/.
Явно има и в това движение някаква символика и разделение.
/добре, че за горе и долу няма/
ти не псуваш и може да не знаеш, че:Мнемозина написа:
Няма да ти кажа как съм се смяла... не на биещия, а на псуващия Христос. Не знам защо това ми се видя по-интересно.

Цитат:TerE написа: дясното било символ на мъжкото начало, лявото - на женското...
и бре... я се прочети... - "Що ми се струва, че ми е по-лесно първо ляво, после дясно. Или това е просто идеомоторна реакция /е те ся пробвах и ми се струва по-естествена/." (цитат от по-горе)МЪЖжжж написа:Цитат:TerE написа: дясното било символ на мъжкото начало, лявото - на женското...
"дясното е символ на мъжкото начало, а лявото - на женското.
В Библията дясната страна е символ на спасението.
В народните представи и литература, дясно и ляво стават понятия за добро и зло.."
Е сега разбрах!!!!
п.п.Въпрос към р. "Ереван"
Каква е разликата между жената и батерията?
-батерията има поне 1 положителна страна.
Споко дееее. Обичам ви.
/все още
/
Знам бе, откога ми го обяснявате това тука и ме ограмотявате всячески.snowprincess написа:ти не псуваш и може да не знаеш, че:Мнемозина написа:
Няма да ти кажа как съм се смяла... не на биещия, а на псуващия Христос. Не знам защо това ми се видя по-интересно.
"Научно доказано е - псуването помага за облекчаване на болката.
да се чудиш тогава защо раждащите жени викат вместо да псуват....snowprincess написа:
чета аз ПЛуванетоwindcolours написа:да се чудиш тогава защо раждащите жени викат вместо да псуват....snowprincess написа:
представете си как би била озвучена една родилна зала, в която отвсякъде се чуват ругатни...ама че веселба:rotfl24:
Нефертити написа:ай ся ква се изкара чиста и свята дори в мислите си:lol: кат че ли не знаем,че си вече на втора бутилка вино:rotfl24::bigsmile:windcolours написа:
чета аз ПЛуванетои казвам дааа, верно е
цензурирано
windcolours написа:Нефертити написа:ай ся ква се изкара чиста и свята дори в мислите си:lol: кат че ли не знаем,че си вече на втора бутилка вино:rotfl24::bigsmile:windcolours написа:
чета аз ПЛуванетои казвам дааа, верно е
цензурирано:rotfl24:
ми не съм,
ни съм толко с чисти помисли,
ни съм пила днес,
но пък черпя
ти на втора бира ли си?
п.п. явно съм уморена
Т`ва ми е изпило ракията! Обзалагам се на целувка с непозната.Нефертити написа: ти на втора бира ли си?
бях на 2-3 бири следобеда....и така ми се доспа зверски,че изпих литър черен чай. от което ми стана адски лошо,чак ми се повръщаше....така че сега го давам кротко с алкохола...Нефертити написа:
ти на втора бира ли си?
МЪЖжжж написа:Т`ва ми е изпило ракията! Обзалагам се на целувка с непозната.Нефертити написа: ти на втора бира ли си?
аз цели 2 години кърмих и не близвах алкохол почти 3 години.windcolours написа:бях на 2-3 бири следобеда....и така ми се доспа зверски,че изпих литър черен чай. от което ми стана адски лошо,чак ми се повръщаше....така че сега го давам кротко с алкохола...Нефертити написа:
ти на втора бира ли си?
ти не си наредНефертити написа:
аз цели 2 години кърмих и не близвах алкохол почти 3 години.
Сега само вино, тренинг съм изгубила
windcolours написа:ти не си наредНефертити написа:
аз цели 2 години кърмих и не близвах алкохол почти 3 години.
Сега само вино, тренинг съм изгубилаела да видиш бебето ми какво прави като види чаша бира или вино....вднага вади бибата от устата и я топи в чашата...направо рефлекс е развил:lol:
тейк ит изи:lol:Нефертити написа:
дано се майтапиш, недей така, шега с детето и алкохола не бива.
май ще ти взема разрешителното за гледачка
windcolours написа: тейк ит изи:lol:
Истина - няма?Мнемозина написа:Да, явно.ПЪТник написа: Вярно е, че сериозността на книгата гарантира.
Или по-скоро има различна посока. При теб е спрямо обекта, при мен - по други параметри.
Май наистина има нещо тайствено:bigsmile:МЪЖжжж написа:Бе едно въпросче.
Какво е основанието за кръстенето? От къде идват движенията?! Най-вече ляво-дясно.
Не, че съм набожен или пък съвсем атеист, но всеки жест има символика. Каква е при кръстенето?
Що ми се струва, че ми е по-лесно първо ляво, после дясно. Или това е просто идеомоторна реакция /е те ся пробвах и ми се струва по-естествена/.
Явно има и в това движение някаква символика и разделение.
/добре, че за горе и долу няма/