Какво харесват жените в един мъж?
- windcolours
Re: Какво харесват жените в един мъж?
Интересно... какво друго са очаквали?! Метрополитен?! Аз като разправям, че жените приказват 1, а искат съвсем друго.. ми се смеете!snowprincess написа:копи/пейст
Нефертити те помоли да не я цитираш?:bigsmile:[/img]Нефертити написа:мисля, че е тази снимка
http://img683.imageshack.us/img683/6646/img3093f.jpg
не я цитирайте, моля, за да я изтрия утре
благодаря!
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Как да уловиш щастието
В едно село живеел юноша. По цял ден седял у дома си и не правел нищо.
Един ден попитал майка си:
-Мамо, как да намеря моето щастие?
-Излез на полето, синко. Каквото първо хванеш, то ще е твоето щастие - отговорила тя.
Излязъл момъкът на полето, гледа - тича жребче. Хукнал да го гони, не успял да го стигне. Изпод храста изскочил заек. Хвърлил се да го улови, отново не успял. Гледа - лети гълъбче. Побягнал след него, къде ти - отлетяло.
После видял врана, ходи по полето, търси червейчета. От немай къде протегнал ръце и я хванал.
-Нима ти си моето щастие? - попитал той враната.
-Не, - отвърнала враната - какво щастие мога да бъда аз! А виж, да ти подскажа, как да хванеш щастието, това мога.
-Как? - попитал момъкът.
-Вземи ароматно сено, сложи го на двора, жребчето ще дойде да яде сено и ще остане с теб. Вземи сладко морковче, сложи го под плета. Заекът ще дойде да яде морковче, ще го уловиш. Вземи пшенични зърна, хвърли ги на двора. Гълъбчето ще дойде да кълве, ще се засели под покрива.
-Нима това е щастие? - учудил се той.
-Щастието ще дойде после. Когато покрай вас мине хубава девойка и види, как се грижиш за жребчето, заека и гълъбчето, ще те обикне и ще се омъжи за теб.
В едно село живеел юноша. По цял ден седял у дома си и не правел нищо.
Един ден попитал майка си:
-Мамо, как да намеря моето щастие?
-Излез на полето, синко. Каквото първо хванеш, то ще е твоето щастие - отговорила тя.
Излязъл момъкът на полето, гледа - тича жребче. Хукнал да го гони, не успял да го стигне. Изпод храста изскочил заек. Хвърлил се да го улови, отново не успял. Гледа - лети гълъбче. Побягнал след него, къде ти - отлетяло.
После видял врана, ходи по полето, търси червейчета. От немай къде протегнал ръце и я хванал.
-Нима ти си моето щастие? - попитал той враната.
-Не, - отвърнала враната - какво щастие мога да бъда аз! А виж, да ти подскажа, как да хванеш щастието, това мога.
-Как? - попитал момъкът.
-Вземи ароматно сено, сложи го на двора, жребчето ще дойде да яде сено и ще остане с теб. Вземи сладко морковче, сложи го под плета. Заекът ще дойде да яде морковче, ще го уловиш. Вземи пшенични зърна, хвърли ги на двора. Гълъбчето ще дойде да кълве, ще се засели под покрива.
-Нима това е щастие? - учудил се той.
-Щастието ще дойде после. Когато покрай вас мине хубава девойка и види, как се грижиш за жребчето, заека и гълъбчето, ще те обикне и ще се омъжи за теб.
"Спаси си деня!" - Green Light
Е да. То народният мъдрец го е извел правилото отдавна на база вековен опит!Нефертити написа:Как да уловиш щастието
"Първо довеждаш вкъщи приятелите: кон, куче, котка... и чак след това се жениш!"
Последно промяна от І на 23.03.10, 21:08, променено общо 1 път.
добре де, ето по темата точно
КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ
или "Легенда за тъкачката Рагнел"
Тя тъчала платно от мечти и била пазителка на върховенството на жените.
Веднъж младият крал Артур попаднал в засада, бил заловен от вражески воини и хвърлен в тъмница. Владетелят на кралството, в което се намирал, можел да го убие, но се трогнал от младостта му. Обещал му свобода, ако в срок от една година даде верен отговор на един много труден въпрос. Ако не успеел да намери решение в уречения срок, щял да бъде екзекутиран. А въпросът бил: "Какво в крайна сметка искат жените?".
Подобна задача може да постави в шах и най-умния човек, а на младия Артур изглеждала съвсем неразрешима. Но тъй като търсенето на отговор било за предпочитане пред екзекуцията, той се върнал в своето кралство и започнал да разпитва всички обитатели на Камелот. Никой не знаел решението на загадката, но много от поданиците му го посъветвали да помоли за помощ старата вещица Рагнел, която без съмнение била много мъдра, но искала скъпа отплата за услугите си.
До изтичането на срока оставал един ден. Артур се отправил при вещицата. Тя охотно се съгласила да му помогне, но първо поискала да и бъде платено. Цената се оказала невероятно висока. Тя пожелала за нея да се ожени сър Говейн, най-благородния рицар на Кръглата маса и близък приятел на краля. Нейните думи довели Артур до ужас, тя била стара, гърбава и уродлива. От устата и стърчал само един зъб, а от тялото и се разнасяло страшно зловоние. Тъй като не бил срещал по-отвратително създание, кралят отказал да обременява другиго с подобен брак. Но сър Говейн, за когото нямало по-скъпо от живота на неговия владетел, приел условието на старата вещица. Решението на загадката кралят щял да получи на сутринта, след първата брачна нощ на младоженците.
Когато сър Говейн влязъл в спалнята, бил силно изненадан. В брачното ложе лежала най-красивата жена, която някога бил виждал. Попитал я, как е настъпила тази промяна и тя му отговорила, че благодарение на доброто му отношение към нея, половината денонощие ще бъде в образа на уродлива вещица, а другата половина - в образа на красива млада жена. Той трябвало да направи избора, в кой образ да я вижда денем и в кой - нощем. Такъв жесток въпрос! Рицарят дълго се двоумил, но не успял да вземе решение. Казал и, че предоставя избора на нея. Чувайки това, девойката засияла. Сър Говейн успял да разплете възела, младата му жена щяла да остане красива през цялото време, защото той проявил уважение към нея и и позволил сама да се разпорежда със собствения си живот. Това бил и отговорът, който спасил живота на краля.
А каква е скритата поука от тази история? Поуката е, че няма значение дали една жена е красива или уродлива, в нея при всички случаи се крие една вещица.
или "Легенда за тъкачката Рагнел"
Тя тъчала платно от мечти и била пазителка на върховенството на жените.
Веднъж младият крал Артур попаднал в засада, бил заловен от вражески воини и хвърлен в тъмница. Владетелят на кралството, в което се намирал, можел да го убие, но се трогнал от младостта му. Обещал му свобода, ако в срок от една година даде верен отговор на един много труден въпрос. Ако не успеел да намери решение в уречения срок, щял да бъде екзекутиран. А въпросът бил: "Какво в крайна сметка искат жените?".
Подобна задача може да постави в шах и най-умния човек, а на младия Артур изглеждала съвсем неразрешима. Но тъй като търсенето на отговор било за предпочитане пред екзекуцията, той се върнал в своето кралство и започнал да разпитва всички обитатели на Камелот. Никой не знаел решението на загадката, но много от поданиците му го посъветвали да помоли за помощ старата вещица Рагнел, която без съмнение била много мъдра, но искала скъпа отплата за услугите си.
До изтичането на срока оставал един ден. Артур се отправил при вещицата. Тя охотно се съгласила да му помогне, но първо поискала да и бъде платено. Цената се оказала невероятно висока. Тя пожелала за нея да се ожени сър Говейн, най-благородния рицар на Кръглата маса и близък приятел на краля. Нейните думи довели Артур до ужас, тя била стара, гърбава и уродлива. От устата и стърчал само един зъб, а от тялото и се разнасяло страшно зловоние. Тъй като не бил срещал по-отвратително създание, кралят отказал да обременява другиго с подобен брак. Но сър Говейн, за когото нямало по-скъпо от живота на неговия владетел, приел условието на старата вещица. Решението на загадката кралят щял да получи на сутринта, след първата брачна нощ на младоженците.
Когато сър Говейн влязъл в спалнята, бил силно изненадан. В брачното ложе лежала най-красивата жена, която някога бил виждал. Попитал я, как е настъпила тази промяна и тя му отговорила, че благодарение на доброто му отношение към нея, половината денонощие ще бъде в образа на уродлива вещица, а другата половина - в образа на красива млада жена. Той трябвало да направи избора, в кой образ да я вижда денем и в кой - нощем. Такъв жесток въпрос! Рицарят дълго се двоумил, но не успял да вземе решение. Казал и, че предоставя избора на нея. Чувайки това, девойката засияла. Сър Говейн успял да разплете възела, младата му жена щяла да остане красива през цялото време, защото той проявил уважение към нея и и позволил сама да се разпорежда със собствения си живот. Това бил и отговорът, който спасил живота на краля.
А каква е скритата поука от тази история? Поуката е, че няма значение дали една жена е красива или уродлива, в нея при всички случаи се крие една вещица.
Ти пък виж какво има в линка, щото аз първо там погледнах и после се върнах на предната страница.МЪЖжжж написа:А сега моля изтрий си линка в мнението.ПЪТник написа: Нефертити те помоли да не я цитираш?:bigsmile:[/img]
Или мислиш, че е шега?
Нефертити, прекрасно дете, да ти е жива и здрава!
Panta rhei...
Благодаря Мнемо!Мнемозина написа:Ти пък виж какво има в линка, щото аз първо там погледнах и после се върнах на предната страница.МЪЖжжж написа:А сега моля изтрий си линка в мнението.ПЪТник написа: Нефертити те помоли да не я цитираш?:bigsmile:[/img]
Или мислиш, че е шега?
Всичко е наред! НП
наздраве дружина, аз черпя днес
МЪЖжжж написа:Бе...мъжжжж.Мнемозина написа: Ти пък виж какво има в линка, щото аз първо там погледнах и после се върнах на предната страница.
Нефертити, прекрасно дете, да ти е жива и здрава!Реагирам първосигнално.
В това ви е чарът. Стига да не е непрекъснато. Или поне да не е много често. Спирам дотук с намаляването на честотата, не че не мога и още де.
Panta rhei...
На базата на?!windcolours написа:бе сега като се замисля...тия неща трябва да ги получаваме без да ги изискваме.
щото ги залужаваме, мамка му!
наздраве!
Заслужаване?!
Никой никому не е длъжен. Оставяме настрани казуса с децата и родителите ни щот там работата е ясна.
Тавариш Сухов говориш...С`час мы погледим.
а може би утре ще е по-ефектно, закачането
радвам се, че виждам и оригинала
да ти е жива и здрава, Нефертити!
:-):-)
радвам се, че виждам и оригинала
да ти е жива и здрава, Нефертити!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
snowprincess написа:копи/пейст
Оказва се, че общоприетите схващания за това какви мъже искат жените може би не са много правилни.
Ново британско изследване сред 2500 жени, направено от onepoll.com, твърди, че жените тайничко се възбуждат от неща, различни от стереотипа, т.е., различни от идеално обезкосмени и мускулести мъже със слънчев загар.
На първо място в женските предпочитания според изследването е леко брадясалото лице. Въпреки че много жени ще ти кажат, че брадата ти ги драска и ти придава неподдържан вид, 41% от дамите всъщност си падат по наболите косми по лицето ти. Повече от половината жени казали, че предпочитат наболата брада както пред гладко избръснатото лице, така и пред дълга и голяма брада.
И ако това не е чак такава изненада, второто място в списъка с предпочитаните у един мъж качества със сигурност е неочаквано – на втора позиция са компютърно грамотните мъже (които често се свързват с по-малко социални умения и които на английски се наричат “geeks”).
Третото място е също толкова различно от стереотипа – там са косматите гърди!
На четвърто място идва мъжът, който обича да чете и плаче на романтични филми.
В топ 10 има още изненади: там са мъже с посивели коси и очила, както и страстни фенове на спортен отбор. (Какво стана с жените, които се чувстват пренебрегнати, когато гледаш футбол?!?)
Естественото мъжко окосмяване според изследването се котира по-добре от идеално обезкосменото тяло. Също така, повечето жени казали, че предпочитат мек и „гушкав” мъж пред мускулест.
Повечето жени искали мъжът да се приготвя бързо, да не губи време пред огледалото и да не се чуди дали изглежда добре.
85% от жените предпочитат мъж, който не се притеснява какво яде, пред мъж, който постоянно брои калории.
Чудиш се защо за пръв път чуваш тези неща? Може би защото близо всяка пета жена от изследването никога не би признала открито какво в действителност я привлича в мъжете. Вместо това тя ще твърди, че иска идеален мъж без косми и телесни мазнини и с квадратна челюст. Затова спасителите на плажа и пожарникарите са натрупали популярност.
И черешката на тортата: жените не искат идеален мъж. 91% от участничките в изследването биха предпочели мъж с няколко недостатъка пред перфектен мъж.
това ще го цитирам с кеф
сериозната ми добавка е да плаче по мъжки
другите са пренебрежимо малки
и спокойно преглъщам и да не е страстен фен на спортен отбор
Знаете ли...
Присетиха ме тая вечер.
За това дето казваме на децата си докато мислим, че не ни виждат.
Или за това, дето казваме на себе си /докато не ни виждат/.
Па и да ни виждат..здраве да е.
Казваме и се не отмятаме.
www.vbox7.com/play:f498ee48
За това дето казваме на децата си докато мислим, че не ни виждат.
Или за това, дето казваме на себе си /докато не ни виждат/.
Па и да ни виждат..здраве да е.
www.vbox7.com/play:f498ee48
МЪЖжжж написа:Интересно... какво друго са очаквали?! Метрополитен?! Аз като разправям, че жените приказват 1, а искат съвсем друго.. ми се смеете!snowprincess написа:копи/пейст
Ооо, не!Semiramis написа:както кажеш.
Цитирам: "Нормален".
Как после а те не обича човек?!
Просто, ясно и разбрано. Или и ти мислиш, че не съм те чел?
аз казах едно или казах друго
някой път или някой друг път
не че нещо
/по-добре е като няма спектакъл/
ама как да се обичам като толкова неориентирана
от друга страна - защо пък не
като всички или като не
а като и ти ще ме обичаш..
лека!
някой път или някой друг път
не че нещо
/по-добре е като няма спектакъл/
от друга страна - защо пък не
като всички или като не
а като и ти ще ме обичаш..
лека!
Ти на това лека ли му викаш?!Semiramis написа: а като и ти ще ме обичаш..
лека!
Жив и здрав, всичко е наред.МЪЖжжж написа:Сори пич!ПЪТник написа: Нефертити те помоли да не я цитираш
![]()
Ама...природа..
Въпреки, умея да се радвам с радостта на другите, бебо в розово е много сладурско и ми заприлича на гълъбче и заради това се пошегувах.
Ади пак зад гърба ми:bigsmile:Remmivs написа:Аз пък не разбирам защо беше/е нужно това "закачане". Или може би разбирам, но не искам да резбера.Мнемозина написа:Ти пък виж какво има в линка, щото аз първо там погледнах и после се върнах на предната страница.
Другия път ако пак не можеш да ме разбереш пусни специална тема до всички, да ти обяснят какво съм искал аз да кажа!
Напразно дебнеш, отпусни се, добронамерен съм, дори и да сгреша понякога, човешко е.
Пък като ти харесва, както ти харесва.
Semiramis написа:Това ме изкефи и ще отговоря кратко от името на мъжете:bigsmile:snowprincess написа:копи/пейст
Оказва се, че общоприетите схващания за това какви мъже искат жените може би не са много правилни.
Ново британско изследване сред 2500 жени, направено от onepoll.com, твърди, че жените тайничко се възбуждат от неща, различни от стереотипа, т.е., различни от идеално обезкосмени и мускулести мъже със слънчев загар.
На първо място в женските предпочитания според изследването е леко брадясалото лице. Въпреки че много жени ще ти кажат, че брадата ти ги драска и ти придава неподдържан вид, 41% от дамите всъщност си падат по наболите косми по лицето ти. Повече от половината жени казали, че предпочитат наболата брада както пред гладко избръснатото лице, така и пред дълга и голяма брада.
И ако това не е чак такава изненада, второто място в списъка с предпочитаните у един мъж качества със сигурност е неочаквано – на втора позиция са компютърно грамотните мъже (които често се свързват с по-малко социални умения и които на английски се наричат “geeks”).
Ние мъжете не искаме нищо повече от това, освен да ни съблазнявате!
Само тогава ставаме такива каквито ни искате?
Абе...издъних се.ПЪТник написа: Жив и здрав, всичко е наред.
Когато греша, си признавам /нищо човешко не ми е.../. Дано да е само във форума, не в работата ми. Там извинения не се приемат. Тук ...се отпускам явно.
Всъщност благодаря за новата обица на ухото. Никога нещата не са очевадни, както изглеждат.
Всичко е наред, не казвам, че съжалявам за шегата си, защото виждам че МЪЖжжжки я възприемаш, а и аз с мъжки намерения го направих.МЪЖжжж написа:Абе...издъних се.ПЪТник написа: Жив и здрав, всичко е наред.Нямам оправдание.
Когато греша, си признавам /нищо човешко не ми е.../. Дано да е само във форума, не в работата ми. Там извинения не се приемат. Тук ...се отпускам явно.
Всъщност благодаря за новата обица на ухото. Никога нещата не са очевадни, както изглеждат.
Аз пък в началото си помислих, че продължаваш шегата ми, като ми правиш уж сериозна забележка.
Обещавам повече да не правя така.
Наздраве!
Сори, пич! Нали така обичаш, явно.ПЪТник написа:Ади пак зад гърба ми:bigsmile:
Другия път ако пак не можеш да ме разбереш пусни специална тема до всички, да ти обяснят какво съм искал аз да кажа!
Напразно дебнеш, отпусни се, добронамерен съм, дори и да сгреша понякога, човешко е.
Пък като ти харесва, както ти харесва.
Приех, че си добронамерен, но това, което направи не е такова. Лично мнение. Точно тази шега е тъпа и дразнеща и нарочна.
И те моля за втори път да не ми казваш какво да правя аз.
Имаш карт бланш. Пък както ти харесва.
За шегата Нефертити написа, че всичко е наред?!Remmivs написа:Сори, пич! Нали така обичаш, явно.ПЪТник написа:Ади пак зад гърба ми:bigsmile:
Пък като ти харесва, както ти харесва.Но не си подам по мъже. Може би ако бях наистина жена щях. А може би не, щото жените са по-готини. Та, ортодоксален лесбиец съм.
Приех, че си добронамерен, но това, което направи не е такова. Лично мнение. Точно тази шега е тъпа и дразнеща и нарочна.
И те моля за втори път да не ми казваш какво да правя аз.
Имаш карт бланш. Пък както ти харесва.
А за молбата ти да не ти казвам какво да правиш съм го приел, само когато не ме коментираш тенденциозно.
Когато става дума за мен винаги ще ти казвам мнението си.
Поздрави.
Нефертити, кажи моля, обиди ли те шегата ми?Нефертити написа:Благодаря Мнемо!Мнемозина написа:Ти пък виж какво има в линка, щото аз първо там погледнах и после се върнах на предната страница.МЪЖжжж написа:А сега моля изтрий си линка в мнението.ПЪТник написа: Нефертити те помоли да не я цитираш?:bigsmile:[/img]
Или мислиш, че е шега?
Всичко е наред! НП
наздраве дружина, аз черпя днес
Уверявам те, че нищо обидно не съм влошил в нея.
Заради нервите се ограничих да се обръщам към теб, а сега се налага съвсем да не говоря с теб.
Мир да има само.
Ще си пишем тайно в пощите.
Нали?
Не съм се обидила, но знам идеята ти и не ми харесва! Споделят мислите на РЕМ.ПЪТник написа:Нефертити, кажи моля, обиди ли те шегата ми?
Уверявам те, че нищо обидно не съм влошил в нея.
Заради нервите се ограничих да се обръщам към теб, а сега се налага съвсем да не говоря с теб.
Мир да има само.
Ще си пишем тайно в пощите.
Нали?
Когато човек моли за нещо, се очаква да бъде разбран.
Радвай се, че първо видях твоя линк в уж моя цитат. Щото моето първосигнално реагиране е далеч по цветущо от това на Мъжжж.
тайни пощи с теб
Сега ясна ли съм?
Дано най-после да разбереш правилно хората тук!
Не искам да прочета както ще ти отговори Пътника! Или няма да ти отговори!Нефертити написа: Сега ясна ли съм?
Как се правят нещата ТУК!
Кой е стандартният начин за кихане, как е правилно да се иска позволение и пр.
Последно промяна от Semiramis на 24.03.10, 16:17, променено общо 1 път.
Семи, що за интерпретация?Semiramis написа:Не искам да прочета както ще ти отговори Пътника! Или няма да ти отговори!Нефертити написа: Сега ясна ли съм?
Как се правят нещата ТУК!
Кой е стандартният начин за кихане, как е правилно да се иска позволение и пр.
Както виждаш, тук всеки прави каквото си иска!
Аз съм за свободата на словото и приемам пъстротата от мнения на всички.
Мразя конформното поведение, не ме набутвай в тоя коловоз, моля!
Но когато ми се навлезе в личното пространство и ми е отправен подобен въпрос, отговарям без заобикалки и напудряне на изказа.
Особено когато не съм разбрана от раз!
Във ваши спорове до сега не съм се изказвала. Считала съм го за неуместно, както и твоят пост сега.
Извинявай!
Ясно, хващаш се за последноот ми изречение. Да го допълня тогава:Semiramis написа:Нефертити написа: Сега ясна ли съм?
Дано най-после да разбереш правилно хората тук!много добре.Нефертити написа: Семи, що за интерпретация?
Както виждаш, тук всеки прави каквото си иска!
Във ваши спорове до сега не съм се изказвала. Считала съм го за неуместно, както и твоят пост сега.
Извинявай!
изказвам се по поста ти, които касае "хората тук".
благодаря.
хората тук са личности и авторитети, на възраст, различна от пубертетската.
А ти ме прочете доста различно.
ок, тогава аз да допълня, че постът на Пътника /от който се тръгва този път/ беше изтълкуван и по друг начин, освен по твояНефертити написа: Ясно, хващаш се за последноот ми изречение. Да го допълня тогава:
хората тук са личности и авторитети, на възраст, различна от пубертетската.
А ти ме прочете доста различно.
/справка - нагоре в темата. и не само от мен/
интересно обаче, че някой трябва да разбира "най-накрая правилно хората тук".
и казах, че не разбирам. ако и той не разбере, ще тръгне да изяснява.
а изясняванията натоварват, нали.