п.п. Моите любими попадения от нейните творби:
Оригами
Силует на жена
Въпрос

Благодаря за идеята как да скрия надраскания тапет от снощи.wild_moon написа:Изкуството на светлосянката или следобедно кафе с Куми Ямашита
Оригами
А, защо да го криеш? Рисувайте и двете.Нефертити написа:Благодаря за идеята как да скрия надраскания тапет от снощи.wild_moon написа:Изкуството на светлосянката или следобедно кафе с Куми Ямашита
Оригами
Хората на изкуството имат странни и интересни изяви. Виждал съм подобни неща, един беше трупал купчини боклук, докато сянката не заприлича на изящна жена... Друг стърже черупките на яйца, така че да получи нещо по- финно от дантела...и оригамита изящни много съм гледал и това на асфалта често по сайтовете го пускат...абе, готино е! Много! То си е като песен на Висоцки- колкото и да я слушаш, пак ще те кефи...wild_moon написа:

БоЕВ написа:А, защо да го криеш? Рисувайте и двете.Нефертити написа:Благодаря за идеята как да скрия надраскания тапет от снощи.wild_moon написа:Изкуството на светлосянката или следобедно кафе с Куми Ямашита
Оригами
Е чак днешното ми следобедно кафе е с Куми Ямашита.wild_moon написа:Изкуството на светлосянката или следобедно кафе с Куми Ямашита
Оригами
Силует на жена
Въпрос
Благодаря!wild_moon написа:Съжалявам, че не се отварят линковете при теб! При мен си работят нормално.
Ако искаш можеш да видиш още нейните произведения като ги потърсиш в Google/изображения с нейното име.
Предполагам, че от там ще се отворят нормално.
п.п. Или пробвай тук.

Ън написа:Хората на изкуството имат странни и интересни изяви. Виждал съм подобни неща, един беше трупал купчини боклук, докато сянката не заприлича на изящна жена... Друг стърже черупките на яйца, така че да получи нещо по- финно от дантела...и оригамита изящни много съм гледал и това на асфалта често по сайтовете го пускат...абе, готино е! Много! То си е като песен на Висоцки- колкото и да я слушаш, пак ще те кефи...wild_moon написа:

А дали не е монтаж?Ън написа:Ън написа:Хората на изкуството имат странни и интересни изяви. Виждал съм подобни неща, един беше трупал купчини боклук, докато сянката не заприлича на изящна жена... Друг стърже черупките на яйца, така че да получи нещо по- финно от дантела...и оригамита изящни много съм гледал и това на асфалта често по сайтовете го пускат...абе, готино е! Много! То си е като песен на Висоцки- колкото и да я слушаш, пак ще те кефи...wild_moon написа:
Това случайно го намерих...

И защо да е?frisky lioness написа:
А дали не е монтаж?

Предполагам, "силуетът" не се е появил от самосебеси.Ън написа:И защо да е?frisky lioness написа:
А дали не е монтаж?
БоЕВ написа:Предполагам, "силуетът" не се е появил от самосебеси.Ън написа:И защо да е?frisky lioness написа:
А дали не е монтаж?

Естествено, че тайната е в осветлението.Ън написа: Но аз мисля, че Фриски се съмнява, че при осветяването на боклука се получава тази сянка.