?
- snowprincess
?
Лат ме попита какво ще направя ако хвана мъжа ми да ми изневерява
отговорих и: "не знам", защото не знам как бих се чувствала тогава
аз не ревнувам, не се страхувам, не следя, не питам, не търся
дали това означава, че за мен не е важно/не се интересувам дали ме обичат!?
в началото на връзката ни, мъж ми ме ревнуваше, много е неприятно да не ти вярват
когато прописах в дира също се дразнеше, после свикна
сега ако продължава да изпитва това чувство, поне не го показва много явно
или съм спечелила доверието му за 22 години
единственият човек когото съм ревнувала е приятелката ми когато бяхме малки
много се ядосвах и страдах като играеше, учеше или ходеше на кино и дискотеки с други деца
преболедувах го и сме приятелки вече 34 години
след това никога повече не съм изпитвала това чувство
а вие ревнувате ли
отговорих и: "не знам", защото не знам как бих се чувствала тогава
аз не ревнувам, не се страхувам, не следя, не питам, не търся
дали това означава, че за мен не е важно/не се интересувам дали ме обичат!?
в началото на връзката ни, мъж ми ме ревнуваше, много е неприятно да не ти вярват
когато прописах в дира също се дразнеше, после свикна
сега ако продължава да изпитва това чувство, поне не го показва много явно
или съм спечелила доверието му за 22 години
единственият човек когото съм ревнувала е приятелката ми когато бяхме малки
много се ядосвах и страдах като играеше, учеше или ходеше на кино и дискотеки с други деца
преболедувах го и сме приятелки вече 34 години
след това никога повече не съм изпитвала това чувство
а вие ревнувате ли

Re: ?
Да, но само когато ми дават повод за това.snowprincess написа:
а вие ревнувате ли
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
а какво разбираш под поводЪн написа:
Да, но само когато ми дават повод за това.
аз целувам наред, като вляза в една къща от бебетата до бабата и дядото
мъж ми не го разбираше това
или пък писането в клуба
на св. валентин му казвам: много съм ядосана на мъжовете в клуба, няма да пиша повече там
а той: ееееееее откога чакам да кажеш това
ми, няма да го дочака
според мен, ревността не е до поводи, а до това ти какво си мислиш, че може да стане

- snowprincess
ами, за тая работа са измислили телефоните, няма си разваляме семейството за 5ст.bead_ написа:то има известна разлика между това да ревнуваш мъжа си и да го ХВАНЕШ в изневяра

точноbead_ написа:то има известна разлика между това да ревнуваш мъжа си и да го ХВАНЕШ в изневяра
иначе за ревността и друг сме говорили тук, но не пречи, ако се оспами темата пак да стане интересна
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
тва за последните...не мога да го твърдя категорично за нас, макар че нямам нищо против и дори би ми се искало:-)на мен той ми е първият и последният
като му кажа така, той ми отговаря - а между първия и последния колко има
Последно промяна от Kent на 26.03.10, 11:42, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Дали заради това именно не те ревнува толкоз?snowprincess написа:на мен той ми е първият и последниятKent написа:не много, не сме си първите се пак, нито вторите...нито петите:lol:
ревноста е като мирудията, ако издеш ено кило и чао
едва ли не, може би
като му кажа така, той ми отговаря - а между първия и последния колко има
Нещо като собственическо чувство?...
хахаха, сладур - много ми е симпатичен мъжа тиsnowprincess написа: като му кажа така, той ми отговаря - а между първия и последния колко има
на мен пък това за първия и за цял живот ми е много интересна тема
оказа се в един момент, че имам доста познати семейства, които са си първи и последни. мен това ме шокира донякъде.
и никак не мога да си го представя и даже май и да го приема, да не кажа, че ми е противоестествено
та, ако може да използвам темата и да питам тези и теб, които сте с първи и последен, това никога ли не ви е смущавало?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
необичайно е сега, преди ко - норма:-)на мен пък това за първия и за цял живот ми е много интересна тема
оказа се в един момент, че имам доста познати семейства, които са си първи и последни. мен това ме шокира донякъде.
и никак не мога да си го представя и даже май и да го приема, да не кажа, че ми е противоестествено
та, ако може да използвам темата и да питам тези и теб, които сте с първи и последен, това никога ли не ви е смущавало?
аз също си мислех че с първото гаже ще е последно
после като се разделихме дори страдах две седмици
после се лекувахх няколко години от последствията от страдането
после се изморих да се лекувам
сега чакам пак да се разболея:lol:
Последно промяна от Kent на 26.03.10, 11:47, променено общо 1 път.
- snowprincess
а какво разбирате под "хванеш в изневяра", да влезеш в стаята и да хванеш половинката със свалени гащиlatrevw написа:иначе за ревността и друг сме говорили тук, но не пречи, ако се оспами темата пак да стане интересна
или някой да ви каже, че той/тя изневерява и да повярвате
мисля, че тези, дето изневеряват, го правят със знанието на половинките си
поне около мен примерите са такива

- snowprincess
това не е изневяраsnowprincess написа:а какво разбирате под "хванеш в изневяра", да влезеш в стаята и да хванеш половинката със свалени гащиlatrevw написа:иначе за ревността и друг сме говорили тук, но не пречи, ако се оспами темата пак да стане интересна
трябва да прокараш конец между двамата и ако не се закачи
пак не е
фу колко грубо, изневяра е като се влачат пари от семейния бюджет, сичко останало е флирт:blum:а какво разбирате под "хванеш в изневяра", да влезеш в стаята и да хванеш половинката със свалени гащи
- snowprincess
Kent написа: необичайно е сега, преди ко - норма:-)
аз също си мислех че с първото гаже ще е последно
после като се разделихме дори страдах две седмици
после се лекувахх няколко години от последствията от страдането
после се изморих да се лекувам
сега чакам пак да се разболея:lol:
де да знам, норма беше кога? за майките и бащите ни?
А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.Remmivs написа: това не е изневяра
пак не е
Докато ако в ума си не изневеряваш, дори да ти се случат разни условия, пак няма да стане. Просто мислите ти са чисти. Мислите са дела, така ли беше или аз греша?
все в един момент се разбира, рано или късноsnowprincess написа:а какво разбирате под "хванеш в изневяра"
дали с доказателства или без, разбира се
не съм убедена, че със съгласието на половиниките, никак не съм убедена
аз пък имам примери точно за обратното
въпросът е как си представяш, че ще реагираш? то не че има смисъл човек да си представя такива неща
норма е сегашното от съвсем скоро няма и 200 години
кръвта ни е друга
гените също
но
каквото
такова
феминизъм и метросексуалност
честито
всичко впрочем е в това
какво иска човек
и с какво го иска
повечето мъже мислят само с едната си глава
ако мислят
то и при жените е така май
а пък и сексът е далеч не най-големия проблем, всъщност
всичко това
според мен
кръвта ни е друга
гените също
но
каквото
такова
феминизъм и метросексуалност
честито
всичко впрочем е в това
какво иска човек
и с какво го иска
повечето мъже мислят само с едната си глава
ако мислят
то и при жените е така май
а пък и сексът е далеч не най-големия проблем, всъщност
всичко това
според мен
Кенте, само ме караш да се хиля днес. данке, за коетоKent написа: фу колко грубо, изневяра е като се влачат пари от семейния бюджет, сичко останало е флирт:blum:
а горното защо е толкова разпространено виждане сред мъжете бе?
много сектански ми звучи това на мене:-)А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.
Да, така е. Това казах и аз по-долу.vyara написа:А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.
Докато ако в ума си не изневеряваш, дори да ти се случат разни условия, пак няма да стане. Просто мислите ти са чисти. Мислите са дела, така ли беше или аз греша?
Но има един тънък момент.
Изневеряваш ли на едното си дете като обичаш и другото?
- snowprincess
ти не ме четешlatrevw написа: хахаха, сладур - много ми е симпатичен мъжа ти
на мен пък това за първия и за цял живот ми е много интересна тема
била съм с други между първия и последния

и на менKent написа:много сектански ми звучи това на мене:-)А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.
- snowprincess
Remmivs написа:
това не е изневяра
пак не е
няма ли опасност нещо да се отреже с конеца

аз пъ сефте го чувамlatrevw написа:Кенте, само ме караш да се хиля днес. данке, за което
а горното защо е толкова разпространено виждане сред мъжете бе?толкова пъти съм го чувала и все от мъже
ах тииии, това не е честно, да даваш такъв примерRemmivs написа: Изневеряваш ли на едното си дете като обичаш и другото?
ако правилно те разбирам - можеш да обичаш няколко жени, а
- snowprincess
а тъй, съгласнаKent написа: фу колко грубо, изневяра е като се влачат пари от семейния бюджет, сичко останало е флирт:blum:

Какъв тънък момент е това?!Remmivs написа:Да, така е. Това казах и аз по-долу.vyara написа:А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.
Но има един тънък момент.
Изневеряваш ли на едното си дете като обичаш и другото?
Става въпрос за плътски желания. Ако обичам хората като човеци, като братя, ако щеш и като деца, това не е никакъв проблем.
- сър Айвънхоу
те тука сън напълно съгласен с теб... изневярата е чувство... мисъл... другото е "физзарядка"vyara написа: А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.
бе не корда бе, ей морска му работаsnowprincess написа:
няма ли опасност нещо да се отреже с конеца
и по-поуекичка ще дърпаш
че иначе става мазало
питай кента
Ох, слава Богу! Вече си мислех, че никога не би се съгласил с мен за каквото и да било.сър Айвънхоу написа:те тука сън напълно съгласен с теб... изневярата е чувство... мисъл... другото е "физзарядка"vyara написа: А да си мислиш за друг/друга, да желаеш друг/друга, да мечтаеш и т.н. това какво е всъщност?! Изневяра е още като почнеш да се поддаваш на влечението си към някого. В този момент създаваш благоприятна почва и попаднеш ли в съответните условия, смятай че си обречен.
що бе, мъже не може лиlatrevw написа:ах тииии, това не е честно, да даваш такъв пример
ако правилно те разбирам - можеш да обичаш няколко жени, а
нали разсъждаваме
не правим нищо плътско тука
или бъркам нещата
ти па, нали си знаеш, че си изключениеRemmivs написа: аз пъ сефте го чувам![]()
бъркаш, според менvyara написа:Какъв тънък момент е това?!
Става въпрос за плътски желания. Ако обичам хората като човеци, като братя, ако щеш и като деца, това не е никакъв проблем.
духовната изневяра е по-голяма от физическата
в милиони пъти
ако има такова нещо като изневяра де
- сър Айвънхоу
vyara написа: Ох, слава Богу! Вече си мислех, че никога не би се съгласил с мен за каквото и да било.:blum:
еее... не сме чак такива антиподи с теб...