знам бе, не се хващай за моята думаНефертити написа:ние я обичаме, кой се нахвърля.
и аз я и ви обичам
ps
ся тва къв разред изневяра е
знам бе, не се хващай за моята думаНефертити написа:ние я обичаме, кой се нахвърля.
Аз съм 40 годишен, преждевременно развит тинейджър. Плюс това не съм мъдър. Мъдър е Рем, щото е дърт!windcolours написа:
ми като не пише по вашите профили възраст, а пък ви чета втори месец кви сте мъдри и очукани от живота кво да си мисля,м?
преждевременно развити тийнейджъри ли?:rotfl24:

любов без секс?!Нефертити написа:да бе, къв е тоя шок?Ън написа:Що съ шокиръшь? Не е ли тъй?Sweety написа:Нефертити написа:
п.п. любовта и секса са различни понятия! Влюбване и обич също!:blink::shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink:
с кое не си съгласна?
Любовта е по-широко понятие от секса. Тя включва секс, но секса не винаги включва и любов!Sweety написа:Нефертити написа:
п.п. любовта и секса са различни понятия! Влюбване и обич също!:blink::shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink:
Ей затва казват, че секса за една нощ не трябва да се повтаря. Щото може да се появи некво Флюбване, пъ то да прерасне в обичь и стаа сложнуНефертити написа: Любовта е по-широко понятие от секса. Тя включва секс, но секса не винаги включва и любов!
Същото е и с влюбването и обичта. Не винаги влюбването преминава в обич. Обичта е по-широкото понятие.
Нещо такова.
Бързам днес, хващате ме в крачка и затова съм лаконична.
Обичайте се!

Ън написа:Ей затва казват, че секса за една нощ не трябва да се повтаря. Щото може да се появи некво Флюбване, пъ то да прерасне в обичь и стаа сложнуНефертити написа: Любовта е по-широко понятие от секса. Тя включва секс, но секса не винаги включва и любов!
Същото е и с влюбването и обичта. Не винаги влюбването преминава в обич. Обичта е по-широкото понятие.
Нещо такова.
Бързам днес, хващате ме в крачка и затова съм лаконична.
Обичайте се!
и тва не спасява..има такива кат мене, дето за отрицателно време от физическото привличане /неконсумирано/ се бухват в любовта и скоро след това, преди да се усетат вече и обичат и то най сериозно и отдадено.И чак тогава иде ред на физическото изконсумиране на обекта на чувствата ми....па после що раждам деца и си ги гледам сама...ми щото при умните хора процесът е наопаки...ама аз-патка застреляна- квото лети-се яде....Ън написа:
Ей затва казват, че секса за една нощ не трябва да се повтаря. Щото може да се появи некво Флюбване, пъ то да прерасне в обичь и стаа сложну
wild_moon написа:Човек да ви остави няколко дена тук без наблюдение и счупвате хормономера от раз значи!
виждам след малко и Кама Сутра ще заразлиствате....
Виждам, че пак нещо за физзарядка иде реч. ко пише тука?
дали физзарядката във фантазиите е по-опасна от тази, която е реално "консумирана"
кой да ти каже, братче!? всеки си е башка луд!
и най-вече трябва да си види в договора с човека до себе си, в ония ситните букви, които все пропускаме да прочетем в началотода не се окаже изведнъж, че презумцията била, че щом не дърпа от семейния бюджет, значи споко!
Вино и аз може да пия довечера, но жените мисля да ги пропусна.... засегаRemmivs написа:....
и вино и жени
ма довечера
виж какво, това между нас ти го казвам...Remmivs написа: виж кво, тва между нас ти го казвам,
жените наистина са по-готини
не е трудно да се съгласи човек с менRemmivs написа:
хахахаха
добре
съгласявам се с вас, лейди луна дива
точно на този нямаше смисъл да му обяснявам подобни нещаRemmivs написа: трябвало е да му кажеш, че понякога си и легнала
и тогава никак не е скучно
сега, да не кажеш, че пак се съгласявам, ама това с водоравното го научих от лейди бийд наскоро и азwild_moon написа:точно на този нямаше смисъл да му обяснявам подобни неща
а иначе хоризонтално, вертикално, до диагонал... кръстословицата има всякакви вариации, все пак да не се ограничаваме само с водоравно
аааа, така ли!?Remmivs написа:
сега, да не кажеш, че пак се съгласявам, ама това с водоравното го научих от лейди бийд наскоро и аз
отдавна исках да ти кажа, че това с виното е добре, но с жените в мн. число се предполага изневяра отвсякъде!Remmivs написа:не, благодаря
вода и мръвки мазни
и вино и жени
ма довечера
PS
не за друго, ами щот иначе ще се контузя от едното или другото опиянение
а 135 дедлифт са си 135 дедлифт все пак
Естествено, че не си патка застреляна. Да родиш деца и да си ги отгледаш, пък макар и сама е поне достойно за уважение, да не кажа, че е и подвиг понякога.windcolours написа:и тва не спасява..има такива кат мене, дето за отрицателно време от физическото привличане /неконсумирано/ се бухват в любовта и скоро след това, преди да се усетат вече и обичат и то най сериозно и отдадено.И чак тогава иде ред на физическото изконсумиране на обекта на чувствата ми....па после що раждам деца и си ги гледам сама...ми щото при умните хора процесът е наопаки...ама аз-патка застреляна- квото лети-се яде....Ън написа:
Ей затва казват, че секса за една нощ не трябва да се повтаря. Щото може да се появи некво Флюбване, пъ то да прерасне в обичь и стаа сложну
Душица златна си ти, просто си нямала късмет.windcolours написа:
и тва не спасява..има такива кат мене, дето за отрицателно време от физическото привличане /неконсумирано/ се бухват в любовта и скоро след това, преди да се усетат вече и обичат и то най сериозно и отдадено.И чак тогава иде ред на физическото изконсумиране на обекта на чувствата ми....па после що раждам деца и си ги гледам сама...ми щото при умните хора процесът е наопаки...ама аз-патка застреляна- квото лети-се яде....

То човек и да не мечтае вече:mad: Баси... Б.Б. да не е забранил и мечтите, бе?:blink:Sweety написа:отдавна исках да ти кажа, че това с виното е добре, но с жените в мн. число се предполага изневяра отвсякъде!Remmivs написа:не, благодаря
вода и мръвки мазни
и вино и жени
ма довечера
PS
не за друго, ами щот иначе ще се контузя от едното или другото опиянение
а 135 дедлифт са си 135 дедлифт все пак
но не е това проблем...
епикурейско хедонистичната нагласа у всеки образован или природно интелигентен човек на 21 век е положителна
но честото повтаряне на фразата от един хем интелигентен хем образован мъж, може да означава,
че той само си мечатае,
или повече говори, отколкот върши!:winkw:
още повече, че ударението пада на жени в случая
едно хубаво вино почти всеки мохе да си позволи
хубава жена-много малко хора, хубави жени-единици
Звучи като някакъв лозунг
Да не говорим, че е секситски:mad:
Секс, наркотици, рокендрол

ако разполагах с оръжие, щяха да са подвижни мишениvyara написа:
Тези мъже, които правят деца и после ги зарязват, те какви са?
Не знам. Зависи от доста неща. Ако си силно финансово затруднена, а той има доказано големи доходи, тогава има смисъл. Но ако ще плаща някакви мизерни пари и ще го натяква като изпълнен дълг... не знам. Хора всякакви. Децата ти така и така ще пораснат, със или без издръжка. И ще разберат сами един ден. Ти да си силна! А те да са живи и здрави!windcolours написа:ако разполагах с оръжие, щяха да са подвижни мишениvyara написа:
Тези мъже, които правят деца и после ги зарязват, те какви са?
за тях не ме е грижа.... а за детето, което ще израсте без баща и със съзнанието,че баща му дотолкова не го е грижа за него, че най-спокойно заявява; ако искаш издръжка-осъди ме!
Никое дете не заслужава подобно отношение....и наистина не знам дали не е време да предприема нещо и да вкарам закона в действие или да продължавам да мълча в изчаквателна позиция....
Щом е жена, се е дзвер...упс...много сбърках...windcolours написа:
тц! голем дзвер съм и аз...
ма децата не заслужават негативното отношение, мене вълци ме яли ...

Ти си пусни искането - нека си движи по съдебните истанции. А за детенце не се притеснявай толкова. Те се нагаждат по-лесно от нас към всяка ситуация. Стига да им се отделя необходимото време и да им се обясняват нещата спокойно и ясно за тях самите.windcolours написа: ако разполагах с оръжие, щяха да са подвижни мишени
за тях не ме е грижа.... а за детето, което ще израсте без баща и със съзнанието,че баща му дотолкова не го е грижа за него, че най-спокойно заявява; ако искаш издръжка-осъди ме!
Никое дете не заслужава подобно отношение....и наистина не знам дали не е време да предприема нещо и да вкарам закона в действие или да продължавам да мълча в изчаквателна позиция....
Знам, че ги осъждат на малко. Но ти трябва да го познаваш, ако има скрити доходи да можеш да ги докажеш. Или му пусни данъчни подире- от това по- страшно няма. Никой не заслужава да го полазят данъчни, ама Господ ще ми прости за този съвет. Надявам се...windcolours написа:
ако разполагах с оръжие, щяха да са подвижни мишени

извинявам се за личните откровения..не желая да звучи като хленч, още повече че се справям и без да мрънкам, пък и именно тази ситуация ме направи по-силна:bigsmile: животът като затваря врати-отваря портиvyara написа: Не знам. Зависи от доста неща. Ако си силно финансово затруднена, а той има доказано големи доходи, тогава има смисъл. Но ако ще плаща някакви мизерни пари и ще го натяква като изпълнен дълг... не знам. Хора всякакви. Децата ти така и така ще пораснат, със или без издръжка. И ще разберат сами един ден. Ти да си силна! А те да са живи и здрави!
изпроси си го ей.......черпнята де,ти кво помислиЪн написа:Щом е жена, се е дзвер...упс...много сбърках...windcolours написа:
тц! голем дзвер съм и аз...
ма децата не заслужават негативното отношение, мене вълци ме яли ...
Исках да кажа, че всеки човек е дзвер, да не се гордееш много, че си дзвер.
Я да млъкна по- добре.
Мисля, че трябва да наблегнеш на факта, че те са братя. Да изградят топли, братски взаимоотношения помежду си. Оставяй ги повече заедно като начало...windcolours написа:извинявам се за личните откровения..не желая да звучи като хленч, още повече че се справям и без да мрънкам, пък и именно тази ситуация ме направи по-силна:bigsmile: животът като затваря врати-отваря портиvyara написа: Не знам. Зависи от доста неща. Ако си силно финансово затруднена, а той има доказано големи доходи, тогава има смисъл. Но ако ще плаща някакви мизерни пари и ще го натяква като изпълнен дълг... не знам. Хора всякакви. Децата ти така и така ще пораснат, със или без издръжка. И ще разберат сами един ден. Ти да си силна! А те да са живи и здрави!
само че какво да обясня на малкия си син, когато той вижда как бащата на по-големия го взима всеки уикенд, води го нон стоп в чужбина, плаща добра издръжка....а таткото на малкия дори не знам жив ли е...
може би трябва да пусна отделна тема, за да ви запитам как трябва да подходя към малкия в такъв случай и как да парирам в него естественото и разбираемо разочарование,когато един ден започне да си дава сметка за ставащото...

Според мен това е едно от нещата, за които особено много няма смисъл човек да се притеснява и да го умува предварително.windcolours написа:
извинявам се за личните откровения..не желая да звучи като хленч, още повече че се справям и без да мрънкам, пък и именно тази ситуация ме направи по-силна:bigsmile: животът като затваря врати-отваря порти
само че какво да обясня на малкия си син, когато той вижда как бащата на по-големия го взима всеки уикенд, води го нон стоп в чужбина, плаща добра издръжка....а таткото на малкия дори не знам жив ли е...
може би трябва да пусна отделна тема, за да ви запитам как трябва да подходя към малкия в такъв случай и как да парирам в него естественото и разбираемо разочарование,когато един ден започне да си дава сметка за ставащото...