Колко е часа?
Колко е часа?
Ако някой се чуди сега сме EST т.е. GMT+2 или по нашему зимно часово време, което си е нормалното всъщност - слънчево време, каквото и да значи това, а именно, че е измислено преди онази простотия с местенето на стрелките, уж за добро.
Та, ако на някой (като мен) в профила му е останало GMT+3 да си го смени на GMT+2. Сървърът е сменен когато трябваше. Анонимните читатели би трябвало да са хепи отдавна.
Та, ако на някой (като мен) в профила му е останало GMT+3 да си го смени на GMT+2. Сървърът е сменен когато трябваше. Анонимните читатели би трябвало да са хепи отдавна.
След два пъти зимно вече е време за поне веднъж лятно. 
Голяма глупост са тези преходи. И май губят пари, а не спестяват.
Както и да е. Не ми се чака до 0300. Преместих часовниците у дома. Преместих и този на форума. Вече сме GMT+3. EEST. Лятно часово време. Дрън-дрън-та-пляс.
Оправете си профилите. Чаве, прочете ли това?
Голяма глупост са тези преходи. И май губят пари, а не спестяват.
Както и да е. Не ми се чака до 0300. Преместих часовниците у дома. Преместих и този на форума. Вече сме GMT+3. EEST. Лятно часово време. Дрън-дрън-та-пляс.
Оправете си профилите. Чаве, прочете ли това?
- сър Айвънхоу
Наистина е по-бърз! Благодаря на всички "замесени" в делото благородно!Remmivs написа:На нов сървър сме. По-бърз, с повече трафик и място и нов хардуер.
Затова беше заключен. Заради прехвърлянето. Мисля, че няколко часа е търпимо.
Трябваше да предупредя, вярно. Ма си викам между 0200 и 0800 едва ли някой ще пририта.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ще е хубаво наистина да споделите вчепетления от работата на новия сървър.
Иначе всички благодарности отправяйте към нашия Beautiful Operator From Heaven Лейди Магът (като имате предвид, че тя бонбони, цветя и благодаря не пие, доколкото ми е известно
), а всички псувни (#@#!$$!@#~@#!@#@#$!@#$!@#$!) към останалите двама Bastard Operators From Hell...
Иначе всички благодарности отправяйте към нашия Beautiful Operator From Heaven Лейди Магът (като имате предвид, че тя бонбони, цветя и благодаря не пие, доколкото ми е известно
Зимно време е пак!
Сървърът е с него.
Профилите са както си ги настроите.
Наздраве!

Профилите са както си ги настроите.
Наздраве!
Лятно часово време
Не, когато го пиша, а когато ще го прочетете. 
Сменете си часовата зона в профилите. Сървърът е бутнат напред.
По-здрави!
Аз.
Сменете си часовата зона в профилите. Сървърът е бутнат напред.
По-здрави!
Аз.
- windcolours