човек започва да възприема виртуалния живот като реален.
Зависими ли сте?
Хапсолютно зависима съм:?Нефертити написа:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2872751
човек започва да възприема виртуалния живот като реален.
Зависими ли сте?
Всичко е виртуално, докато не стане реално!Remmivs написа:реалност няма
всичко е виртуално
сега по същество
средната дума на средния език да е 8 айде 10 символа, пардон, букви
значи има лееека грешка горната сметка
щото един символ UTF-8 е макс 4 байта (32 бита), а често 1 или 2 байта (8-16 бита)
но нека е 32 бита, следователно
32 х 10 х 100 000 = 32 000 000 бита на ден
делим на 8
4 000 000 байта на ден
делим на 1024
~ 3907 kb
делим на 1024
~ 3.8 mb
делим на 1024
~ 0.0037 gb
това са 100 000 думи
до 37 gb
има още вие пребройте колко порядъка
Много са смешни разговорите на увлечените по Farmville. Застанали на ул. "Раковски", сняг и киша, единият се хвали, че садил къпини, другият се оплаква, че лукът му повехнал, а третият намерил една загубена овчица в двора си. По едно време първият се разбързва да полива ягодите.Нефертити написа:п.п. Свидетел съм на смешно пристрастяване към комп.игри от възрастни. Ония пословични градинки, дето копат и подобни, не ги разбирам.
-липса на село с градина и мотика 5 номерStranniche написа:Много са смешни разговорите на увлечените по Farmville. Застанали на ул. "Раковски", сняг и киша, единият се хвали, че садил къпини, другият се оплаква, че лукът му повехнал, а третият намерил една загубена овчица в двора си. По едно време първият се разбързва да полива ягодите.Нефертити написа:п.п. Свидетел съм на смешно пристрастяване към комп.игри от възрастни. Ония пословични градинки, дето копат и подобни, не ги разбирам.
Мен така и не можаха да ме привлекат за каузата. Не за друго, но не съм много сигурна колко са "полезни" тези дейности за компютъра ми.
По-интересно ми е КОЕ Е НЕЩОТО, което кара хората да се увличат по подобни неща и да се пристрастяват. Някакви липси в съвременния живот.
Те и номера ли имат мотиките?!Нефертити написа: липса на село с градина и мотика 5 номер
да не объркам номерата
6-ти ли беше най-голямата:lol:
и наличие на голяма доза мързел!!