да те видя

мечтата за летене

парапланеризмът- страст, хоби, адреналин
или вечната мечта да полетим и да видим света от високо

за труниране- не, май трябва доста свободно време. Бих скочила в двойка. Жледала съм ги многократно в Сопот на лифта. там, казват е най-подходящото място в Стара планина за парапланеристите.windcolours написа:Мога да те запозная с познати инструктори по парапланеризъм, ако те влече
имам двама под ръка, просто свирниНефертити написа:за труниране- не, май трябва доста свободно време. Бих скочила в двойка. Жледала съм ги многократно в Сопот на лифта. там, казват е най-подходящото място в Стара планина за парапланеристите.windcolours написа:Мога да те запозная с познати инструктори по парапланеризъм, ако те влече
Сега май месец се събират. Много е атрактивно, за празниците на розата.
окwindcolours написа:имам двама под ръка, просто свирниНефертити написа:за труниране- не, май трябва доста свободно време. Бих скочила в двойка. Жледала съм ги многократно в Сопот на лифта. там, казват е най-подходящото място в Стара планина за парапланеристите.windcolours написа:Мога да те запозная с познати инструктори по парапланеризъм, ако те влече
Сега май месец се събират. Много е атрактивно, за празниците на розата.
така такаvyara написа:В събота бях във Варна и се разхождах край плажа. Имаше една група от десетина такива. Някои улавяха бриза и просто си висяха почти на едно място все едно са в хамак, пъхнали крака в един чувал. Други се шматкаха ту над водата, ту над сушата. Видях и двама да се приземяват, много плавано става, аз очаквах да тупнат. Един обаче се беше закачил в клоните на едно дърво пред един хотел в морската градина. Не знам как са му свалили платнището.
Аха... даже не съм се замислила, да ти кажа.Нефертити написа:така такаvyara написа:В събота бях във Варна и се разхождах край плажа. Имаше една група от десетина такива. Някои улавяха бриза и просто си висяха почти на едно място все едно са в хамак, пъхнали крака в един чувал. Други се шматкаха ту над водата, ту над сушата. Видях и двама да се приземяват, много плавано става, аз очаквах да тупнат. Един обаче се беше закачил в клоните на едно дърво пред един хотел в морската градина. Не знам как са му свалили платнището.
и мен що не видя тогава
те тоя е от тия
vyara написа:Аха... даже не съм се замислила, да ти кажа.Нефертити написа:така такаvyara написа:В събота бях във Варна и се разхождах край плажа. Имаше една група от десетина такива. Някои улавяха бриза и просто си висяха почти на едно място все едно са в хамак, пъхнали крака в един чувал. Други се шматкаха ту над водата, ту над сушата. Видях и двама да се приземяват, много плавано става, аз очаквах да тупнат. Един обаче се беше закачил в клоните на едно дърво пред един хотел в морската градина. Не знам как са му свалили платнището.
и мен що не видя тогава
те тоя е от тия
МитЮНефертити написа:лежах в Ортопедия след ПТП. До мен бе един образ парапланерист.
Паднал от намсиколко метра, свил му се парапланера, не знам как точно и паднал като круша.

ама как пъ обичам да гледам филми за алпинистиНефертити написа:или вечната мечта да полетим и да видим света от високо
Алпинистите катерят, това не е за всеки, трудно е, уморително е, изисква подготовка, екипировка, физически данни и прочие.holi_day написа:ама как пъ обичам да гледам филми за алпинистиНефертити написа:или вечната мечта да полетим и да видим света от високо
даже не мечтая за тия екстремности
стига ми отдалече да погледам